Read the Official Description

QMUL Online kínál világszínvonalú oktatás által szállított vezető tudósok és szakemberek a tetején a játékot.

  • Visszajelzés: élő munkamenet a tanárokkal és társaik
  • Megközelíthető: az összes értékelést veszik, és elektronikusan benyújthatók
  • Intuitív: mindent meg kell keresztül érhető el az online tanulási platform
  • Állapot: minden díjat egyenlő címben és presztízs azokra adott campus tanulmány

Mi 9. helyen összességében az Egyesült Királyságban között több kar egyetemi és 5. Az Egyesült Királyságban a százalékos 3 és 4 -os kutatási eredmények.

Russell Group intézmény - mi vagyunk az egyik 24 vezető brit egyetemek elkötelezett amellett, hogy a legjobb kutatási, kiemelkedő oktatási és tanulási tapasztalat, kiváló diplomások foglalkoztathatóságának és páratlan kapcsolatok az üzleti és a közszférában.

Országos Hallgatói felmérés 2016 - mi mértéke top London között Russell Group egyetemek hallgatói elégedettség.

Díjazottak - mi hét Nobel-díjas között a korábbi alkalmazottak és a diákok, és több mint 55 akadémiai és a társadalom társaik körében folyó oktató.

nyilvánosság bevonása - mi voltunk az első olyan intézmény, hogy megkapta a Engage Watermark Gold Award kiválóság a nyilvánosság bevonása.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Queen Mary Online

A Queen Mary Egyetem londoni nemzetközi vitarendezési programjainak célja, hogy ösztönözzék az ügyvédek új generációját arra, hogy átgondolják a konfliktusok és megoldáso ... [+]

Áttekintés

A Queen Mary University of London nemzetközi vitarendezési programjainak célja, hogy ösztönözzék az ügyvédek új generációját arra, hogy átgondolják a konfliktusok és megoldásuk hagyományos megközelítéseit, és felkészítsék azokat a szükséges eszközökre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a területen sikeresek legyenek. Összekötik a szilárd elméleti alapokat, széles interdiszciplináris képzést, valamint az egyéni tanulmányi és készségfejlesztési lehetőségeket. Továbbá, dinamikus programjaink célja, hogy mindazokat a kiváló tanulási lehetőségeket kínálja Önnek, amelyeket a campusban szerezhet, a rögzített idők és helyszínek korlátozása nélkül.... [-]

Egyesült Királyság London
April 2019
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Location address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB