Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nottingham Law School az egyik legnagyobb egyetemi jogi egyetemen az Egyesült Királyságban egy híres innováció és megvalósításáért felelős legmagasabb szintű jogi képzés és oktatás. Küldetésünk, hogy felkészítse a tanulókat a jövőbeli karrierjük, és van egy múlttal a diplomások elhelyezkedését. Az Iskola hitelesítő magukért beszélnek.

Tanítási kiválóság

A kapcsolatok vezető helyi, nemzeti és nemzetközi ügyvédi iroda és az ügyvédek "kamarák maradjunk az élvonalban jogi oktatás. NTU van az első tízben egyetem az Egyesült Királyságban a hallgatói létszámmal évig tartó szakmai gyakorlati helyek (HESA 2013-14). Díjnyertes Jogi Tanácsadó Központ projekt több mint 100 eséllyel jutnak kifizetődő, gyakorlati jogi tapasztalata. Meg kell tanítani a jogi végzettségű alkalmazottak, akik a valós gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a jogi ipar, mind pedig a vezető tudósok, akiknek kutatási vezeti a kurzust. Tisztában vagyunk azzal, hogy a rugalmas tanulmányi egyre fontosabb, amely teljes munkaidőben, részmunkaidőben és távoktatási programok. Minden egyetemi jogi diplomát elismerik az Ügyvédek rendelet Hatóság és bár Standard Testület minősülő jogi diplomát. A joggyakorlat pálya folyamatosan megkapta a lehető legmagasabb minősítési által Law Society / Ügyvédek rendelet Hatóság Amióta a kezdetektől. Mi vagyunk az egyik csak kilenc oktatási intézmények által hitelesített Bar Standards Board szállítani a Bar szakmai tanfolyam. Kínálunk széles körű LLMs, a felsőoktatási és a szakmai, valamint a PhD és szakmai doktori programokra. Mi voltunk az első, teljes munkaidőben LLM képviseleti gyakorlattal az Egyesült Államokon kívül. Ajánlunk egy jellegzetes körű odaítélési csapágy és a CPD tanfolyamok szakemberek, köztük a mi szakmai képesítést logóra gyakorlat és posztgraduális képesítést jogi szolgáltatásokra vonatkozó szabályozás. A magasan értékelt Diploma törvény átalakítása során egy pass aránya több mint 90%. A nagy kaliberű kutatás a Nottingham Law School alatt már felismerték a REF 2014. Több mint 88% -át az Iskola kutatási eredmények kerültek értékelésre találták legalább nemzetközileg elismert minőségű.

A hely

Nottingham Law School kiváló lehetőség, beleértve a színlelt tárgyalótermek, egy 13.000.000 £ könyvtár, több mint 7000 számítógépes munkaállomások és felújított épületekben, biztosítják diákjaink a legjobb környezetet, amelyben tanulni. Van egy egész szakasza a könyvtár szentelt Nottingham Law School, amely magában foglalja a folyóiratok, tankönyvek, gyakorló szövegek, jelentések és jogszabályokat. A dedikált karrier és toborzási szolgáltatás szakmai kurzusok a hallgatók útmutatást és segítséget a keresést egy képzési szerződést vagy pupillage. Izgalmas lehetőségek vannak arra, hogy Európában tanuljanak a mi Nemzetközi Nyári Iskolák programot. Miért nem fokozza a karrierjét idegen nyelv tanulására, csatlakozz az egyik a sok klub és egyesület, köztük Lex Law Society, vagy edzhetnek a mi kiváló sportolási lehetőségeket?

Helyszínek

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket