Manchester Metropolitan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Manchester Metnek büszke öröksége 1824-ből származik. Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik legnagyobb egyeteme is, több mint 38 000 hallgatóval.

A Times Higher Education Young University Rankings 2019 szerint a világ 200 legfeljebb 50 évnél fiatalabb egyeteme között rangsoroljuk, ez azt jelenti, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi kutatás és oktatás megvalósítása és támogatása iránt.

Felszerelés

Kiváló felszereltséggel rendelkezik, beleértve több mint 4000 hallgató PC-t, valamint egy campus könyvtárat, amely a szolgálati idő alatt 24 órában nyitva van. Rendelkezünk egy 400 millió font összegű beruházási programmal, amely javítja oktatási és kutatási létesítményeinket, épületeinket és nyilvános tereinket.

Kutatás

Kutatásunk 85% -ának „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló” hatása van a 2014/21-es Kutatási Kiválósági Keretrendszer (REF) szerint, és üzleti iskolánk rangos AACSB és AMBA akkreditációval rendelkezik, és világszerte az üzleti iskolák elit csoportjába kerül. .

Tanulói támogatás

Nagyon tapasztalt munkatársaink kínálnak karrier-tanácsadást és ingyenes angol nyelvórákat, valamint van egy külön hivatalunk, amely biztosítja, hogy a nemzetközi hallgatók minden szükséges támogatást megkapjanak a sikerhez.

Legfontosabb tényeket

  • Hallgatói tapasztalatok: Több mint 3500 nemzetközi hallgatónk van, több mint 140 országból
  • Kiváló elhelyezkedés: Manchester az Egyesült Királyság legjobb városa, ahol élhet (* Global Liveability Survey 2018
  • Megfizethetőség: Különböző ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi hallgatók számára 5000 dollárig

Helyszínek

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, Anglia, Egyesült Királyság