LBIC London Brunel International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a London Brunel International College-ban

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a londoni Brunel Nemzetközi Főiskola rangos egyetemi diplomát nyújtson a biztonságos, barátságos és pozitív környezetet kínáló egyetemi egyetemen.

Fedezze fel a foglalkoztathatósági szempontok széles körét, miközben javítja karrierlehetőségeit a London Brunel International College-ban, és tegye meg a következő lépést a jövőkép megtervezéséhez.

Az Pathway a diploma Brunel University London

London Brunel International College (LBIC) az Ön Pathway , olyan mértékben, a Brunel University London. Az LBIC része a globális Navitas csoportnak, amely nemzetközileg elismert oktató, aki több mint 120 főiskolán és egyetemen rendelkezik a személyzet ismereteivel és erőforrásaival.

Az LBIC büszke arra, hogy sok diplomát szerzett, akik befejezték a Brunel-fokozatot, és a világ egyik legjobb vállalatában sikeres karriert kezdtek. Bízunk benne, hogy magas színvonalú oktatást nyújtunk Önnek, amely segít elérni saját karriercéljait és személyes céljait.

112642_LBIC01.png

Miért érdemes Pathways a LBIC

A LBIC diplomásoknak odaítélt diplomások aránya a nem LBIC diplomásokhoz képest

Osztály

Az LBIC az Ön Pathway a Brunel Egyetemnek Londonba

Az LBIC biztosítja az Ön számára szükséges eszközöket a tanulmányok sikeres végrehajtásához. Magas színvonalú szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy teljes potenciálját fejlessze, és elkötelezett akadémiai és diákszolgálati munkatársaink minden lépésben veled lesznek.

Teljes hozzáférés a Brunel létesítményekhez

Az LBIC diákok Brunel diákok az első naptól. Ez azt jelenti, hogy Önnek teljes körű hozzáférése lesz a kiváló egyetem által kínált összes szolgáltatáshoz:

  • 24/7 könyvtár
  • Szakmai fejlesztési központ
  • Számítógépes laborok
  • Sportklubok és társadalmak
  • Campus éttermek és kávézók
  • Diszkó
  • Művészeti központ
  • Karrierközpont

A tanítási és tanulási lehetőségekből, beleértve egy kiterjedt könyvtárat is; szentelt karrierszolgáltatások és a számítástechnikai laboratóriumok teteje; sportklubok és társadalmak számára; A nagyszámú szociális szolgáltatás, többek között az egyetemi éttermek, kávézók és egy éjszakai klub, egészen az LBIC diákok számára.

Támogató tanulási környezet

LBIC-hallgatóként kisebb osztályméreteket és egy-egy-egy oktatói munkamenetet élvez. Ez lehetővé teszi, hogy sikeresen áthidalja a korábbi tanulmányok és Brunel közötti szakadékot, biztosítva Önnek azokat a készségeket, ismereteket és szakértelemet, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyetemi tanulmányaik során kiemelkedjenek, és végül diplomázzon a Brunel Egyetemen szerzett nemzetközi ismeretekkel.

Tanulmányi akkreditált modulok

Az LBIC kurzusait és moduljait az egyetem oktatóival együttműködve tervezték, ami azt jelenti, hogy az első naptól fogva olyan ismereteket és készségeket szerezzen, amelyek egyértelmű előnyöket nyújtanak, amikor befejezte tanulmányait az LBIC-ben, és tovább lépett a Brunel University Londonba.

Multikulturális környezet

Az LBIC a világ minden tájáról érkező diákokkal büszkélkedhet, az összes tanulás és szocializáció, valamint a tapasztalatok és a jövőbeli kapcsolatok, amelyeket ez biztosít, nem szabad alábecsülni. Az LBIC aktívan biztosítja a diákok sokféleségét, ami azt jelenti, hogy mindig talál valakit, akivel emlékezni szeretne otthonról, miközben biztosítva van egy valóban nemzetközi - és valóban brit egyetemi tapasztalatnak.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Helyszínek

Uxbridge

Address
Brunel University
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Anglia, Egyesült Királyság