Informa Connect

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

114014_casual-college-connection-1438081.jpg

Az egyének és a vállalkozások javítása

Mi az Informa gazdag történelméből született, az egyének és az ismeretekkel rendelkező vállalkozások fejlesztése. Tanulási megoldásaink a szakembereket olyan képességekkel és hálózattal látják el, amelyekre szükségük van a fejlődéshez és a teljesítmény növeléséhez.

Bennfentes tudás

Belső tudásunk örökségünkre, hálózatunkra és tapasztalatainkra épül. Több mint 40 év alatt építettünk iparágvezető oktatási márkákat, ideértve a Lloyd's Tengeri Akadémiát és a Nemzetközi Pénzügyi Karot (IFF), és megismertettük az Informa olyan egyedi erőforrások és hálózatok globális hálózatát, mint az Informa Global Markets, a Pharma Intelligence, a Routledge és a Taylor & Francis. .

Tanulás, konferencia és hálózatépítés

Informa Connect az Informa Connect részét képezi, amely a tanulási, konferencia- és hálózati márkák portfóliója, amely nagy szakmai közösségek köré összpontosul a kulcsfontosságú iparágakban, ideértve a pénzügyet, az élettudományt és a távközlést, a médiát és a technológiát (TMT). Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan tanulási utakat készítsünk, amelyek fontosak az egyénekre és a vállalkozásokra, és hatással vannak a világ minden tájáról. Büszkék vagyunk arra, hogy az egész világon a legjobb vállalkozásokkal, egyetemekkel és 10 000+ szakemberrel dolgozunk.

A mi megközelítésünk

114012_1-kl-1.png

. 114013_2-kl-1.png

Helyszínek

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket