ICP International College Portsmouth

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ICP-ről

Mit

A 2009-ben alapított ICP a Portsmouth Egyetem Egyetemi Kollégiuma, amely modern és dinamikus oktatási tapasztalatot kínál a hallgatóknak. A kollégium oktatási Pathways biztosít a Portsmouth Egyetem széles skálájának olyan környezetben, amely arra ösztönzi Önt, hogy kitűnő legyen a tanulmányaidban.

Az ICP a globális Navitas csoport része, amely nemzetközileg elismert oktatási szolgáltató, több mint 120 kollégiumban és egyetemen működő személyzet tudásával és erőforrásával. Az ICP-nél nagy gonddal gondoskodunk arról, hogy a University of Portsmouth tapasztalatai a legmagasabb színvonalúak legyenek, hogy felkészülhessenek a jövőbeli karriert a globális gazdaságban. Az ICP Pathway kiválasztásával Ön készen áll az akadémiai siker elérésére, és élvezheti a felejthetetlen tanulási élményt.

Ahol

Az ICP a University of Portsmouth városközpontjának szívében helyezkedik el, és csak egy rövid sétára van az angol déli partok mentén fekvő gyönyörű strandoktól.

Amikor

Kezdés: szeptember, január vagy június.

Ki

Az ICP jelenleg több mint 500 diákból áll több mint 50 különböző országból.

Hogyan

  • Alkalmazzon az Ön országában egy ICP-képviselőn keresztül
  • Alkalmazzon online ezen a honlapon
  • Látogasson el hozzánk, hogy jöjjön be és nézzen meg minket, lásd a részleteket az Információs munkamenetek oldalon
  • Itt tekintheti meg a felvételi követelményeket

Miért

  1. Helyszín - Csak 90 percre London központjától vonattal, az ország egyik legnaposabb városa.
  2. Kiválóság - A Portsmouthi Egyetem a díjnyertes „Gold” minősítés győztese a tanítási kiválósági keretrendszerben (TEF) - a délkeleti négy arany-értékű egyetem közül az egyik.
  3. Rugalmasság - ICP kínál Pathways több mint 100 különböző University of Portsmouth szakok, ami azt jelenti, lehet választani a Pathway , ami a legjobb az Ön számára.
  4. Siker - 2009 óta több mint 2400 ICP-hallgató haladt a Portsmouthi Egyetemen, és több mint 230 korábbi ICP-hallgató sikeresen végzett a Portsmouthi Egyetemen 2018-ban.

Diákélet

Portsmouth, az Egyesült Királyság egyetlen szigetvárosa, az ország egyik élénkebb és legizgalmasabb városa. Anglia déli partján fekszik, és mindössze 90 percre közvetlen vonattal London központjába, ez egy remek hely az élet, a munka és a tanulás számára. Az Egyesült Királyság egyik legfontosabb kikötője, és üdvözli a világ minden tájáról érkező embereket.

Tanulj Portsmouthban

A Portsmouthi Egyetem története 1869-ben nyúlik vissza. Mivel az első fokozatot 1900-ban ítélték oda, az egyetem fenntartotta elkötelezettségét az oktatási és kutatási kiválóságának támogatásában és fenntartásában öt karán.

Saját kapcsolatok

A Portsmouth-i Egyetem a legmodernebb számítógépes laboratóriumokkal és vezeték nélküli internet-hozzáféréssel rendelkezik, így minden lehetőséget kap, hogy kapcsolatban maradjon családjával és barátaival, bárhol is legyen.

Az egyetemen

A campusba történő jelentős beruházás azt jelenti, hogy a diákok élvezhetik a korszerű létesítmények előnyeit. Sok egyetemi területen az Egyetem olyan szimulált környezetet valósított meg, amely valós tanulási élményt nyújt.

Miért tanuljon a Portsmouthi Egyetemen

A Portsmouthi Egyetem története 1869-ben nyúlik vissza. Mivel az első fokozatot 1900-ban ítélték oda, az egyetem fenntartotta elkötelezettségét az oktatási és kutatási kiválóságának támogatásában és fenntartásában öt karán.

Az egyetem jelenleg mintegy 22 000 hallgatóval rendelkezik, köztük közel 4000 tengerentúli hallgatót több mint 130 országból. A kiválóság egyre növekvő hírneve azt jelenti, hogy az egyetem számos hallgató, oktató és kutató számára előnyös célpont lesz.

Az Egyetem célja, hogy kiváló tanulási élményt nyújtson a globális munkahelyi szerepekhez szükséges ismeretekre és készségekre összpontosítva. Az egyetem kiváló tanulói tapasztalat megszerzésére irányuló befektetéseit a diákok elismerik, 89% -uk elégedett a Portsmouth-i kurzusuk minőségével - az elégedettség érdekében az ágazati átlag felett.

A Portsmouthi Egyetem az Egyesült Királyság 40 legjobb felsőoktatási intézménye a 2018-as Guardian League táblázat szerint, és a Times 200 felsőoktatási világegyetemi rangsorában a világ 200 legjobb nemzetközi egyeteme közé tartozik.

A Portsmouthi Egyetemen végzett kutatások világszerte rangsorolják a brit egyetemek kutatási minőségének legújabb felmérését. A 2014 decemberében bejelentett Kutatási Kiválósági Keretrendszer (REF) eredményei meghatározzák, hogy mennyi közpénz kerül a kutatás finanszírozására. A világ legnagyobb kutatási felmérésében, amely a tudomány minőségének és hatásának felülvizsgálatára irányul, évente mintegy 2 milliárd fontot osztanak ki az egyetemeknek. Az Egyetem által benyújtott kutatások több mint 60% -a világszerte vezető és nemzetközileg kitűnő minősítésű, 24% -os növekedés a 2008-as utolsó értékeléshez képest.

A Portsmouthban, bármit is akarsz tanulni, egy kihívást jelentő akadémiai tanfolyamon fog részt venni és kiváló terekben tanulni. A modern környezetben a legmodernebb eszközökkel tanul. A legújabb kiadások közé tartozik a 4 millió font könyvtári felújítás, a £ 9m-os média és az előadóművészeti tér, valamint a £ 11m jövőbeli technológiai központ, amely inspirálja a mérnökök új generációját.

Sok egyetemi területen az Egyetem olyan szimulált környezetet valósított meg, amely valós tanulási élményt nyújt. A Portsmouthi Egyetem elismeri, hogy a diplomások egyre inkább globális versenyképes munkaerőpiacra lépnek, így a foglalkoztathatóság a hallgatói tanulmány része. Nemcsak jó diplomát szerzett magának, de készen állsz a jutalmazó karrierre a szükséges készségekkel és tulajdonságokkal.

Helyszínek

Portsmouth

Address
St Andrew's Court, St Michael's Road
Portsmouth, Hampshire

PO1 2PR Portsmouth, Anglia, Egyesült Királyság