Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Edinburgh Law School

A nemzetközi és interdiszciplináris kilátásokra híres, több mint 300 éve a jogi oktatás és kutatás középpontjában állunk.

Az 1707-ben alapították az Edinburgh Law School alapítványát, amely Edinburgh történelmi Old College-ben található, Edinburgh törvényeiben, percekig a törvényes bíróságoktól és a skóciai parlamenttől.

Az Edinburgh Law School-ban való tanulással a világ vezető kutatóinak, jogi szakembereinek és diákainak élénk, aktív közösségéhez csatlakozhat az oktatás minden szakaszában.

ranglisták

Amikor kiválasztja, hogy hol tanulhat, egy erős hírnévvel rendelkező egyetem meglehetősen magas az Ön elsőbbségi listáján, és a University of Edinburgh neve olyan, amely nagy hatással van a világ minden tájáról.

  • 14. a Times Higher Education World Egyetem rangsorában.
  • 25. a világon és a hatodik az Egyesült Királyságban a 2018. évi QS World University ranglistán.
  • Negyedik az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény szempontjából, a kutatás minőségének és szélességének megfelelően (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

A város

Skócia fővárosa egy gyönyörű, történelmi város, amelyet rendszeresen választottak a világ egyik legkívánatosabb helyének. Az elég nagy ahhoz, hogy mindenki számára kínáljon valamit, de elég kicsi ahhoz, hogy otthon érezhesse magát, Edinburgh egy modern, kifinomult és gyönyörű európai város, amely változatos, multikulturális közösséggel rendelkezik.

  • Az egyetem campusának a második legszebb brit helyet foglalja el (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh a világ 20 legjobb hallgatói városa, a második az Egyesült Királyságban (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh a második helyen a világon az életminőségért (Deutsche bank, 2017).
  • Edinburgh a világ harmadik legbiztonságosabb városa, a Post Office Travel Insurance által végzett felmérés szerint 2015-ben.

Támogatjuk Önt, hogy elérje karriercéljait

Minden hallgatónk hozzáférhet egy speciális jogi pályaválasztási tanácsadóhoz, aki személyre szabott támogatást nyújthat karriertervezéséhez és fejlesztéséhez.

Hasznos készségeket is felépítünk a tanításunkban és értékelésünkben, ösztönözzük hallgatóink írásbeli és prezentációs készségeit, kommunikációs és analitikai képességeit, valamint az Ön által választott területen a tudását.

Lenyűgöző hálózat része lesz

Mint egy posztgraduális hallgató az Edinburgh Law School-ban, akkor közvetlenül az akadémikusoktól tanul, akiknek munkája befolyásolja a politikát és a gyakorlatot, itt mind az Egyesült Királyságban, mind világszerte.

Tanulmányozni fognak azon diákok mellett, akik rendkívüli országkategóriából és szakmai vagy tudományos háttérből származnak, és akik perspektívái csak az osztálybeszélgetéseket gazdagítják.

Természetesen a velünk töltött idő nem a tanulmányozásról szól. Az egyetemnek széles választéka van a diákcsaládoknak, hogy csatlakozzanak, vagy részt vehetnek a jogi egyetem hallgatói által vezetett posztgraduális közösségekben, hogy segítsenek az osztályon kívüli barátságok kialakításában.

Diákközösségek

Az Edinburgh Law Postgraduate Hub társadalmi eseményeket szervez, hogy segítsen a Jogi Szakközépiskola posztgraduális hallgatóinak megismerni egymást.

Edinburgh Law Connections egy alumni közösség kifejezetten LLM vagy MSc diplomások. A csoport rendszeres hálózati eseményeket szervez korábbi diákokkal.

Sok választást kínálunk

Függetlenül attól, hogy egy PhD-t vagy egy tanított programot tartanak-e, kivételesen széles körű témákat kínálnak itt, a büntető igazságszolgáltatástól a kereskedelmi jogig vagy a szellemi tulajdontól a nemzetközi banki szabályozásig.

Tanulhat velünk itt Edinburghban vagy messziről az online tanulás programjainknak köszönhetően.

Helyszínek

Edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket