Across the Pond

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Akár egyetemi, akár posztgraduális képzést szeretne tanulni, az Across the Pond segíthet. 2004 óta segítünk megtalálni és alkalmazni az Angliában és az Egyesült Királyságban található felsőfokú főiskolák és doktori iskolák több mint 40-ét. Az Egyesült Királysági Tanulmányi Szakembereink csapata, akiknek első kézből szerzett tapasztalatait Nagy-Britanniában, ingyenes testreszabott támogatást és útmutatást nyújtanak a kutatási és alkalmazási folyamat minden vonatkozásában. Kezdje az Egyesült Királyság tanulmányi kalandját az Across the Pond , és tegye a legtöbbet: - Ingyenes személyre szabott tanácsok és útmutatás a diákok számára, akik Nagy-Britanniában szeretnének tanulni - Több mint 40 brit egyetem világhírű programokkal és kutatási lehetőségekkel - az elfogadás esélye - Iránymutatás az Egyesült Királyság hallgatói életének minden vonatkozására 2004 óta az Across the Pond tanulói tanácsokat és útmutatást nyújt a diákok számára, akik a legjobb brit egyetemeken tanulnak.

Több mint 40 egyetemet képviselünk az Egyesült Királyságban, és a diákok, akikkel együtt dolgozunk, nagyfokú elfogadottságot élveznek ezeken az intézményeken.

A SIKERTESSÉGÉRT

Elkötelezettségünk az, hogy a hallgatóknak ingyenes, személyre szabott és átfogó szolgáltatást nyújtsanak, hogy segítsenek nekik eljutni Nagy-Britanniában. Függetlenül attól, hogy az Egyesült Királyságban működő egyetemi egyetemeink egyetemre vagy posztgraduális programokra jelentkeznek-e, biztosítjuk, hogy az egyes hallgatók legmegfelelőbbek legyenek tudományos és személyes céljaik tekintetében. Képesek vagyunk kínálni ezt a testre szabott ingyenes szolgáltatást, mert az Across the Pond partján partnereink egyetemei finanszírozzák Nagy-Britanniában, hogy képviseljék őket Észak-Amerikában.

ÉRVÉNYES LEHETŐSÉGÉT

Az Across the Pond arra ösztönözzük a tanulókat, hogy érdeklődésüket, kiválóságukat célozzák meg, és részt vegyenek az igényeiknek megfelelő egyetemen. Biztosak vagyunk benne, hogy az általunk kínált szolgáltatás használatával és a magas színvonalú személyes útmutatás megszerzésével maximalizálhatja az esélyeit, hogy elfogadják az Egyesült Királyság egyik legjobb egyetemét. Az Egyesült Királyság Tanulmányi Szakértőinek szakértelme és elkötelezettsége az Across the Pond sarokköve, és ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően továbbra is segítünk a tengerentúli diákoknak a célok elérésében.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

Mester törvény

Campus Nappali August 2019 Egyesült Királyság Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + 28 további

Törvény a tanulmány azok számára, akik szeretnének dolgozni az emberek, és ez körülbelül a jogállamiságot és a jogi eljárások. Törvény nagyon sokféle tudományág annyi társadalom által szabályozott törvények és rendeletek, és lehet, hogy jó tudni, hogyan kell kezelni a különböző helyzeteket. [+]

Törvény a tanulmány azok számára, akik szeretnének dolgozni az emberek, és ez körülbelül a jogállamiságot és a jogi eljárások. Törvény nagyon sokféle tudományág annyi társadalom által szabályozott törvények és rendeletek, és lehet, hogy jó tudni, hogyan kell kezelni a különböző helyzeteket.

Számos különböző jogi tanulmányait Nagy-Britanniában és az LLB törvény, hiszen a szokásos joggyakorlat foglalkozó nagy fokban brit előírásoknak. Bármelyik jogi iskola választja, fontos, hogy megtanulják a helyes használata és értelmezése törvények és rendeletek, és a nagy része a program arról szól, hogy csak. Ezzel a programmal a diákok megtanulják, hogy megtudja, mi az alkalmazandó jog, valamint az összes kérdés egy olyan ügyben. Ezen felül, akkor megtanulják, hogy értékelje a mód, ahogyan a megoldás, hogy egy esetben tudják befolyásolni a társadalom többi részétől.... [-]


Videók

Why use Study Across The Pond?

Across the Pond - studier i Storbritannia

Hvorfor studere i Storbritannia?

Stipend gjennom Across the Pond

Kapcsolat

CONTACT USA TEAM

Cím Aberdeen, Scotland, Egyesült Királyság
Honlap http://www.studyacrossthepond.com/

CONTACT CANADA TEAM

Cím Belfast, Northern Ireland, Egyesült Királyság
Honlap http://ca.studyacrossthepond.com/

CONTACT NORWAY TEAM

Cím Brighton, England, Egyesült Királyság
Honlap http://no.studyacrossthepond.com/

CONTACT LATIN AMERICA TEAM

Cím Canterbury, England, Egyesült Királyság
Honlap http://la.studyacrossthepond.com/