Europa-Institut

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Saarland Egyetem Európai Europa-Institut második legrégebbi intézménye, amely több mint hat évtizeden át kitűnő oktatást és kutatást végzett az európai és a nemzetközi jogban. Már az 1951-es alapító évben az intézet első igazgatója, Prof. dr. Joseph-François Angelloz, az a jövőkép jövője Európában, hogy tudományosan kutasson az Europa-Institut tudományosan kutatói számára, hogy közvetítse ezt a Európát a különböző országokban a hagyományos tanítási módszerek szerint képzett fiatalok között, legyen az európai gondolkodású pedagógusok számára, és talán hamarosan hogy felkészítse Európa vezető erői ". Ez az elképzelés nemcsak az Európai Intézetben valósul meg; inkább az utóbbi években globális intézetgé vált.

Több mint három évtizeden keresztül a franciaországi , luxemburgi és németországi három országban található intézet nemzetközileg elismert mesterképzést kínál az európai és a nemzetközi jogban. Azóta több mint 5000 diák sikeresen végzett, és most vezetői pozíciókat tölt be európai és nemzetközi intézményekben, nemzetközi ügyvédi irodákban, vállalatokban és nemzeti kormányokban és közigazgatásban. Minden évben világszerte ismert előadók tanítanak több mint 30 nemzetből érkező hallgatókat, hogy optimálisan felkészítsék őket az európai és nemzetközi munkaerőpiac kihívásaira.

Emellett a világ minden tájáról ismert nemzetközileg elismert tudósok és vendégelőadók használják az Europa-Institut kiváló kutatási feltételeit saját könyvtárával, amely szintén az Európai Dokumentációs Központ. Az újonnan létrehozott délkelet-európai hálózat, számos európai nyári tanfolyam és téli iskolák támasztják alá az intézet nemzetközi jelentőségét a kutatás és továbbképzés területén. Az intézet saját kiadványai hangsúlyozzák az intézet kutatási jellegét, a gyakorlatorientált fókusza pedig a továbbképzés területén folyamatosan bővülő ajánlatokban, valamint a kiterjedt karrier-szolgáltatásokban is tükröződik. Az Europa-Institut mindig is megbízható partnere volt az EVER eV valamennyi tevékenységében, az Európa-Intézet alumínium egyesületében, egy világméretű hálózat révén.

tanúsított kiválóság

Az Europa-Institut által támogatott Foreign Office, a Szövetségi Oktatási és Kutatási az Európai Bizottság és a Német Akadémiai cseregarancia. Ez jellemzi a magas oktatási színvonal, szoros kapcsolat és rendszeres cserék és az intézmények az Európai Unió, az Európa Tanács és a Foreign Office.

A Saarlandi Egyetem rendszer akkreditációjának részeként az Europa-Institut ACQUIN nemzetközi akkreditációs ügynökség széles körben értékelte és tanúsította. A program Europa-Institut hivatalosan igazolta, hogy az Europa-Institut kiemelkedő kutatást és magas színvonalú oktatást jelent. Az Europa-Institut a mester programjában is megkapta a "Nemzetközivé minősítési tanúsítványt (CeQuInt)" sikeres nemzetköziesítési stratégiáját.

Helyszínek

Saarbrücken

Address
Universität des Saarlandes
Campus, Building B2. 1

66123 Saarbrücken, Saarland, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket