EBS Universität

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EBS a legrégebbi magán üzleti egyetem Németországban, a diplomások sikeresek a világ minden tájáról több mint 40 éve. Ennek az az oka az a fogalom: ernyője alatt az EBS Egyetem ötvözzük EBS Law School és az EBS Business School kutatás-alapú oktatás innovatív koncepciók és különösen intenzív ellátást és támogatást minden diák. Közgazdasági és Jogi Kar ezáltal szinergikusan hatnak együtt, és hozzon létre egy erős alapot az innovatív kutatás, valamint a gyakorlat-orientált oktatás és képzés.

EBS Egyetem, hogy megszerezzék a szakmai és személyes szaktudás megbirkózni szakmai kihívásoknak. Minden kurzusunk távol állunk:

  • tudományos kiválóság
  • Nemzetköziség
  • gyakorlati
  • személyiségfejlesztés
  • interdiszciplináris gondolkodás
  • társadalmi felelősség
  • az élethosszig tartó tanulás

Mivel a megértés kiválósági EBS beszél egyetemisták és tanárok, akik a tehetséges és lelkes, hatékony és kreatív.

Elképzelésünk

Jelenleg világszerte vezető magán üzleti egyetem Németországban, és az egyik legnagyobb presztízsű egyetemek kínál kifinomult képzési koncepció és oktassák a diákok válnak az illetékes és felelős döntéshozók, akik részesülnek a hálózaton keresztül egy speciális öregdiák és a vállalati partnerek és aktívan hozzájárulnak a folyamatos bővítése.

Küldetésünk

Mi egy nemzetközileg orientált egyetemi, hogy a vonatok a diákokat, hogy legyen nyitott, kritikusan reflektív és magasan képzett döntéshozók, vezetők és vállalkozók. Lehetővé tesszük a diplomások foglalkozni a jövő kihívásainak, és hogy a megfelelő döntéseket egy olyan világban, a bizonytalanság és a folyamatos változás a világban.

Helyszínek

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Németország