Bucerius Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi különbözteti meg a Bucerius Law School ?

Bucerius Law School az első magánjellegű, nonprofit jogi iskola Németországban. A Bucerius Law School az ország egyik legnagyobb magánalapítványa által alapított és finanszírozott névadója, Gerd Bucerius, a közösségi szolgálat és a társadalomban mások felelősségének fontosságára összpontosítva. Ez a látnoki intézmény következetesen a legjobb felsőoktatási intézmények közé tartozik Németországban, ahol ma a legjobb és legvilágosabb új jogi gondolatokat oktatja. A Bucerius diákjai kiválóan jelentkeznek a német állami vizsgákon, és folytatják a munkát a vezető nemzeti és nemzetközi ügyvédi irodákkal és vállalatokkal, kormányzati szervekkel és egyetemekkel.

Mit kínál a Bucerius Law School ?

Európa szívében a Bucerius Law School összeköti a világot - jogi oktatást, gyakorlati tapasztalatot és nemzetközi hálózatot kínál a diákok sikeres és teljesítő pályára állításához a mai egyre globalizáltabb világban. Bucerius elismeri a nemzetközi oktatás fontosságát, és kiterjedt nemzetközi hálózatot termel, közel 100 partner egyetem világszerte és saját képviselettel az Egyesült Államokban. Bucerius híres tudósokat és oktatókat vonz a világ legjobb jogi intézményeiből, hogy angol nyelvű nyári programjaiban, a Jogi és Üzleti Mesterképzésben és a Nemzetközi Csereprogramban előadást tartson.

Milyen programok állnak rendelkezésre a nemzetközi diákok számára?

A Bucerius Master of Law and Business (MLB) egyéves program, amely a fiatal szakemberek számára elmélet és gyakorlat kombinációját kínálja meghitt környezetben, különös tekintettel az egyéni figyelemre és a szakmai útmutatásra. Bucerius három intenzív, háromhetes nyári programot kínál haladó hallgatóknak és fiatal szakembereknek a következő területeken: Nemzetközi üzleti jog, szellemi tulajdonnal kapcsolatos tranzakciók licencelése, jogi technológia és műveletek. Az egy szemeszterig tartó nemzetközi csereprogram a hallgatók otthoni egyetemein végzett tanulmányait nemcsak a megfelelő tanfolyamok, hanem a kulturális kitörés, a történelmi túrák és az utazási lehetőségek révén is kiegészíti.

A Bucerius Law School továbbra is új programokat és szolgáltatásokat fejleszt, mint például a Bucerius Executive Education és a Conference and Event Management. Minden Bucerius program célja, hogy segítse a résztvevőket elméleti és gyakorlati ismereteik elmélyítésében, a nemzetközi társaikkal folytatott vitában és szakmai hálózatuk fejlesztésében.

Zöld campus Hamburg központjában

Az MLB vagy LL.M. a Bucerius Law School fokozata kiváló. A campus egy parkszerű környezetben található Hamburg központjában. Minden teljesen felújított vagy újonnan épített épület a nap 24 órájában, a hét minden napján hozzáférhető, így a diákok követhetik az egyéni tanulási szokásaikat. A kiscsoportos tanulási helyiségek megkönnyítik a diákok munkáját az osztályon kívül; egy kávézó, kávézó és kis fitneszközpont ösztönzi a diákokat, hogy pihenjenek és szocializálódjanak. A Bucerius Law School helyszíne és létesítményei minősége miatt számos konferencia, külső előadás és más nemzetközi események helyszíne. A program előadói - mind a teljes munkaidőben dolgozó tudósok, mind a gyakorló jog és az üzleti közösségek tagjai - megközelíthetők és hajlandóak megosztani tapasztalataikat a diákokkal és szükség esetén tanácsot adni. Mivel a diplomások gyakran hangsúlyozzák, a program munkatársai elkötelezettek abban, hogy erős adminisztratív és személyes támogatást nyújtsanak a diákoknak.

Helyszínek

Hamburg

Bucerius Law School

Address
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamburg, Hamburg, Németország
Telefonszám
+49 40 307060

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket