Brickfields Asia College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1991 óta, Brickfields Asia College (BAC) nőtte ki magát a leggyorsabb és legokosabb módon UK Law & Business fok. Miután elküldte több mint 6500 jogi diplomával a gyakorlatban, a főiskola hozott létre egy kitűnő hírnevét, mint a szolgáltató a minőségi oktatás. A diplomások nagyon keresettek a helyi és nemzetközi cégek, mind a köz-és magánszféra.

BAC jelenleg partnerségek és kapcsolatot tart több mint 20 külföldi egyetemek (elsősorban az Egyesült Királyság) és a szakmai szervezetek, mely a diákok hozzáférést biztosít több mint 70 világszínvonalú Jog és üzleti diplomák és szakképesítések, hogy be lehet helyben vagy külföldön.

BAC készített több mint 200 világ és a nemzeti Top diákok, könyv díjasok, 1. osztály és 2. Felsőrész az elmúlt két évben. A siker a diákok bemutatja BAC elkötelezettségét, hogy egy méltó oktatási tapasztalat. Ezt felismerve, BAC-ben elnyerte a Brand-díjas Best Brand jogi oktatásban 2012-re és a kkv Recognition Award 2013 Service Excellence.

BAC által elismert oktatók magasan képzett tudósok és tapasztalt szakemberek gerince a BAC sikertörténete a létező legjobb a diákok. Együtt módszeresen kutatni és kész tananyagokat, az e-learning portál ad éjjel-nappal támogatást ahhoz, hogy minden diák észre az igazi képességét.

BAC elkötelezett abban, hogy minden tanuló oktatási tapasztalatok a főiskolán egy kellemes, gyümölcsöző és sikeres lett, miközben javítja a képesítések biztosítása érdekében a jövőbeli siker. BAC szeretettel várja a diákokat, hogy tegyék oktatási tapasztalat a főiskolán élvezetes, gyümölcsöző és sikeres.

Helyszínek

Shah Alam

Brickfields Asia College

Address
Jalan Utara, Section 14,46200 Shah Alam, Selangor, Malajzia
Telefonszám
+60 3-7932 2528

Kuala Lumpur

Brickfields Asia College

Address
Jalan Tun Sambanthan 68-2
50470 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia
Telefonszám
+60 3-7932 2528

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket