Hivatalos Leírás

1991 óta, Brickfields Asia College (BAC) nőtte ki magát a leggyorsabb és legokosabb módon UK Law & Business fok. Miután elküldte több mint 6500 jogi diplomával a gyakorlatban, a főiskola hozott létre egy kitűnő hírnevét, mint a szolgáltató a minőségi oktatás. A diplomások nagyon keresettek a helyi és nemzetközi cégek, mind a köz-és magánszféra.

BAC jelenleg partnerségek és kapcsolatot tart több mint 20 külföldi egyetemek (elsősorban az Egyesült Királyság) és a szakmai szervezetek, mely a diákok hozzáférést biztosít több mint 70 világszínvonalú Jog és üzleti diplomák és szakképesítések, hogy be lehet helyben vagy külföldön.

BAC készített több mint 200 világ és a nemzeti Top diákok, könyv díjasok, 1. osztály és 2. Felsőrész az elmúlt két évben. A siker a diákok bemutatja BAC elkötelezettségét, hogy egy méltó oktatási tapasztalat. Ezt felismerve, BAC-ben elnyerte a Brand-díjas Best Brand jogi oktatásban 2012-re és a kkv Recognition Award 2013 Service Excellence.

BAC által elismert oktatók magasan képzett tudósok és tapasztalt szakemberek gerince a BAC sikertörténete a létező legjobb a diákok. Együtt módszeresen kutatni és kész tananyagokat, az e-learning portál ad éjjel-nappal támogatást ahhoz, hogy minden diák észre az igazi képességét.

BAC elkötelezett abban, hogy minden tanuló oktatási tapasztalatok a főiskolán egy kellemes, gyümölcsöző és sikeres lett, miközben javítja a képesítések biztosítása érdekében a jövőbeli siker. BAC szeretettel várja a diákokat, hogy tegyék oktatási tapasztalat a főiskolán élvezetes, gyümölcsöző és sikeres.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Brickfields Asia College

BAC egy brit Transfer Szak (Law), ahol a diákok a lehetőséget, hogy töltsenek ki egy 1 + 2 (1 év BAC és 2 évig egy brit egyetemen), vagy 2 + 1 (2 év BAC és 1 év a British ... [+]

BAC kínál a rendkívül népszerű brit Transfer Szak (Law), ahol a diákok kapnak lehetőséget, hogy töltsenek ki egy 1 + 2 (1 év BAC és 2 évig egy partner UK University), vagy 2 + 1 (2 év BAC és 1 év egy partner UK University) függően preferálják, és küldje a régióban 600 és 700 diák egy évben a teljes végső évben az Egyesült Királyságban. Kevés, ha bármilyen más intézmények a hallgatók a választott elérni egy ilyen nagy számú egyetemek, hogy folytassák az utolsó év, és a legjobb az összes tanuló egy elismert brit minősítő fokozatot.

A sikeres befejezése a program, a diákok kapnak egy nemzetközileg elismert LLB (Hons) diplomát a választott UK egyetemen. A diákok választhatnak a különféle fokos által kínált számos remek egyetemek, mint az egyetemek Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull és a Hertfordshire. ... [-]

Malajzia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul
Brickfields Asia College

A University of London valóban az egyik a nagy egyetemek a világ. A szövetség 18 világszínvonalú Főiskolák és 10 szakmai intézetek, hírnevét a magas oktatási színvonal ép ... [+]

A University of London valóban az egyik a nagy egyetemek a világ. A szövetség 18 világszínvonalú Főiskolák és 10 szakmai intézetek, hírnevét a magas oktatási színvonal épült a kiemelkedő oktatói és kutatói annak Főiskolák óta 1836. University of London oklevelek nemzetközi elismerésének kormányok, egyetemek, munkaadói és szakmai testületeket, hogy a legmagasabb tudományos mércének.

Mivel 1858, University of London fok volt hozzáférhető a hallgatók a világ minden tájáról a University of London International programok, a legrégebbi rugalmas és távoktatási program a világon. Az évek során sok kivételes ember, aki tanult a University of London International programok formálták világunkat. Volt diákok között hét Nobel-díjas, vezetői nemzetközösségi országok, minisztereket, neves írók, tudósok, bírók és az üzleti vezetők. Ma, a University of London International programok valóban nemzetközi jellegű, több mint 52.000 diák több mint 190 országban. ... [-]

Malajzia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul