Karoli Gaspar University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A jogelődje Egyetem volt Református Teológiai Akadémia Budapest, alapították 1855-ben, és nyújtott egyetemi státuszt a Magyar Országgyűlés által 1900-ban. 1993-ban a Közgyűlés a Magyar Református Egyház úgy döntött, hogy létrehoz egy multifaculty Egyetem, és ez a döntés jóváhagyta később abban az évben szeptember 21-én az Országgyűlés által a Magyar Köztársaság. Létrehozása révén Károli Gáspár Református Egyetem, a Magyar Református Egyház teljesítette céljait annak ősei. Egyetemünk, a szellem a universitas Scientiarium, célja, hogy felhívja állapotát nem csupán az egyház, hanem a nemzet, a nevelési, oktatási és tudományos munkát.

A kötelezettségvállalás Károli Gáspár Református Egyetem, hogy folytatni a kiváló hagyományait református kollégiumok Sárospatak (alapítva 1531), Pápa (alapították 1531-ben), Debrecen (1538-ban alapított), Kolozsvár (alapította in1622) és Nagyenyed (alapítva 1632 ). Amellett, hogy az oktatási miniszterek a vallás céljából a tudományos kutatás, képzés a helyzetét előadó és a mértéke Doctor of Philosophy, és oklevelek kiállítása, a célok és a cél, hogy a BA és MA szintű alap- az oktatás számos területén, és ágai ösztöndíjat, és hogy képes végrehajtani a tudományos kutatás, összhangban a fent említett hagyományok szellemében és a reformáció.

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság, a határozat 1. számú június 6, 2000 tekintetében az oktatás színvonalának és a tudományos kutatás végzett a Károli Gáspár Református Egyetem, nyújtott a University akkreditált státusz következtében az a tény, hogy oktatási és kutatási tevékenységek megfelelnek a törvényi A jelenleg hatályos, és ezen felül, megfelelően a Magyar Akkreditációs Bizottság véleménye és a saját iránymutatásokat oktatási színvonalat.

Együtt lehet megkaptuk ihletet azon az úton, a tudás, az erkölcs vagy cégérték.

Minden harmadik szintű vizsgálat során jelentős komponens, a részvétel a nemzetközi oktatásban. Egyetemünk hangsúlyt fektet a lehetőségek részidős tanulmányok, mint csereprogramok.

Számos program az Európai Unió, hogy aktív részvétele a diákok a mobilitási programokban lehetséges. Miután az alapja a University először fejlesztett kapcsolatokat a holland régióban, de mára bővítettük kapcsolatokat a szomszédos országokkal, a tengerentúli és a vallási és állami egyetemek az egész Európai Unióban.

Kapunk folyamatos anyagi és szakmai támogatást a Socrates és egész életen át tartó tanulás program / Erasmus, Leonardo da Vinci vagy CEEPUS program az Európai Bizottság. A mi egyetem tanszékei fenntartása elsősorban a hallgatói és oktatói mobilitás kapcsolatokat, de nem úgy, mint a további fejlesztések közös oktatási modulok, tantervek fejlesztése és kibontakoztatása új szakok. Célunk, hogy az európai dimenzió erősítése a teljes elismerését hitelek külföldön szerzett, a fejlesztés a minőségi oktatás és idegennyelv-oktatás kiterjesztése a projektek, amelyek a nemzetközi kapcsolatok, a összehasonlítani a különböző oktatási struktúrák és politikák és használata gyakran szerzett ismereteiket.

Budapesti és

Az ország területének alig 100.000 négyzetkilométer, 10 millió lakosa, melynek nyelvét sehol másutt nem beszélik a világon. Annak ellenére, vagy mert ezt az egyediséget, a magyar nép már él Európa közepén több mint 1100 éve. A természeti, kulturális és történelmi gazdagságot, hogy tapasztalt közé tartozik tükröződnek a magas koncentrációjú UNESCO Világörökség, amelyek közül sok megtalálható a fővárosban.

Budapest egy méhkas első osztályú zene és képzőművészet, a világ egyik legjobb operaházak és számos múzeum és galéria. A fesztiválok mindenféle (legyenek azok képzőművészet, a zene, vagy a gasztronómia) kerül sor az év bármely napján. Balaton, ideális vitorlázás és a napozás, a legnagyobb tó Közép-Európában. A közelben található a híres fürdőváros, Hévíz, ahol élvezheti a fürdés élményével, egy természetes termáltava még a tél közepén. Magyarország rugók támogatták a fürdőkultúra nyúlik vissza, a római korban. Akár a pihenés után, felüdülést, megújulást vagy hasznosítási, Magyarország nem teheti meg, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Ha szeretné megtartani az aktív és kap vissza a természethez, számtalan jelzett útvonalakon gyalogos, kerékpáros vagy a lovaglás, gyakran a lenyűgöző tájat.

Ez az ország a szülőföldje világhírű feltalálók, tudósok, felfedezők, zeneszerzők és sport csillagok.

E-mail: international@kre.hu és llm@kre.hu.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

LLM európai és nemzetközi üzleti jog

Campus Nappali 1 év October 2019 Magyarország Budapest

Az egy éves mester szintű akkreditált program a teljes munkaidőben napi természetesen kínálatát az ügyvédek szívében Közép-Európában az Állam- és Jogtudományi Kar Károli Gáspár Református Egyetem Egyház Magyarországon, Budapesten. [+]

Egy éves mesterképzésű akkreditált angol nyelvű program, nappali kurzusokkal a Közép-Európa szívében a református Károli Gáspár Egyetem Jogtudományi Karán, Budapesten.

Időtartam: 2018-június 2019 A tanítás helyszíne: Budapest, Magyarország (EU) Jelentkezési határidő: 2018. április 30 A PROGRAM SZERKEZETE

Ez egy teljes munkaidős program, 60 ECTS kredit. A program 24 különböző kurzust kínál az európai és nemzetközi üzleti jog különböző aspektusaira összpontosítva. Az összes kurzus fele fakultatív, különböző szakirányú fajtákkal. Az előadók neves szakemberek a maguk területén, mind elméleti és gyakorlati ügyvédi irodák, az igazságszolgáltatás és a felső szintű nemzetközi vagy belföldi jogi szervezetek. Számos más országból érkező oktató is szerepel a programban. A program befejezése a diplomamunka és a záróvizsga befejezése.... [-]