Karoli Gaspar University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Karoli Gaspar University egy éves mesterképzésű akkreditált LLM programot kínál angolul, nappali kurzusokat kínáló ügyvédekkel Közép-Európa szívében, Budapesten.

  • Időtartam: 2020. szeptember 2016. június
  • Oktatási helyszín: Budapest, Magyarország (EU)
  • Jelentkezési határidő: 2019. április 30

Karoli Gaspar University

Egyetemi jogelődünk az 1855-ben alapított, református teológiai akadémia volt, amelyet 1900-ban az Országgyűlés egyetemi státusza adományozott. 1993-ban a Magyar Református Egyház közgyűlése meghozta a döntést egy több tudományú egyetem létrehozásáról, Ezt a döntést a Magyar Köztársaság Parlamentje a szeptember 21-i év végén jóváhagyta. A Károli Gáspár Egyetem létrehozásával a Magyar Református Egyház teljesítette az őseinek céljait. Egyetemünk az egyetemista tudományegyetem szellemében arra törekszik, hogy nem csak az egyház, hanem a nemzet állapotát is felkínálja oktatási, oktatási és tudományos munkája révén.

A Károli Gáspár Egyetem elkötelezettsége az 1531-ben alapított Sárospatak Református Főiskolák, 1531-ben alapított Pápa, 1538-ban alapított Debrecen, 1622-ben alapított Kolozsvár és Nagyenyed 1632-ben alapított ). A vallási miniszterek oktatásán túl tudományos kutatásra, oktatói pozícióra és a filozófia doktori fokára vonatkozó képzésre, valamint a diplomák odaítélésére a célok és célok a BA és a MA szintű alapfokú az oktatást több területen és az ösztöndíjak ágában, és képesnek kell lennie tudományos kutatás elvégzésére a fent említett hagyományokkal összhangban és a reformáció szellemében.

A Magyar Akkreditációs Bizottság 2000. június 6-i határozatában a Károli Gáspár Egyetemen végzett oktatási és tudományos kutatások színvonala tekintetében akkreditált státuszt adott az egyetemnek, hogy oktatási és kutatási tevékenységeink megfelelnek a törvényeknek jelenleg is hatályban vannak, továbbá összhangban vannak a magyar Akkreditációs Bizottság véleményével és az oktatási színvonalra vonatkozó iránymutatásokkal.

Együtt kaphatunk inspirációt a tudás, az erkölcs vagy a jóakarat útján.

Minden harmadik szintű tanulmány jelentős részt, a nemzetközi oktatásban való részvételt foglal magában. Egyetemünk külön hangsúlyt fektet a részidős tanulmányok lehetőségére, mint csereprogramok.

Az Európai Unió számos programja lehetővé teszi a diákok aktív részvételét a mobilitási programokban. Egyetemünk megalapítása után először kapcsolatot alakítottunk ki a holland régióval, de mostanra kiterjesztettük kapcsolatainkat a szomszédos országokkal, a tengerentúlon és a vallási és állami egyetemekkel az egész Európai Unióban.

A Socrates és az egész életen át tartó tanulás programja / Erasmus, a Leonardo da Vinci vagy az Európai Bizottság CEEPUS programjai folyamatos pénzügyi és szakmai támogatást kapnak. Egyetemi tanszékeink elsősorban diák- és tanári mobilitási kapcsolatokat tartanak fenn, de további fejlesztéseket, például közös oktatási modulokat, tantervfejlesztést és új tanulmányi programok kialakulását tekintjük át. Célunk az európai dimenzió erősítése a külföldön szerzett kreditek teljes elismertségével, az oktatás minőségének és az idegennyelv-oktatás fejlesztésének, a nemzetközi kapcsolatokon alapuló projektek kiterjesztésének, a különböző oktatási struktúrák és politikák összehasonlításának és a általában betekintést nyert.

Budapestről és Magyarországról

Magyarország területe alig 100 000 négyzetkilométer, 10 millió lakossal, akinek a nyelvét sehol máshol a világon beszélik. Ennek ellenére vagy egyedülállósága miatt a magyar nép több mint 1100 éve él Európa központjában. A Magyarországon tapasztalt természeti, kulturális és történelmi gazdagság tükröződik az UNESCO világörökségi helyeinek magas koncentrációjában, amelyek közül sok a fővárosban található.

Budapest a csúcsminőségű zene és művészet csúcsa, a világ egyik legjobb operaháza és számos múzeum és galéria. Minden fesztivál (akár művészi, zenei vagy gasztronómiai) fesztiválok egész évben tartanak. A Balaton, ideális vitorlázáshoz és napozáshoz, Közép-Európa legnagyobb tava. A közelben található a híres Hévízi fürdőváros, ahol a tél mélyén is élvezheti a termál tóban való fürdés örömét. Magyarország rugói támogatták a római kori fürdőtenyésztést. Legyen szó pihenésről, frissítésről, fiatalításról vagy gyógyulásról, Magyarország nem felel meg az Ön igényeinek.

Ha szeretne aktív és visszatérni a természethez, számtalan jelzett útvonal van a túrázáshoz, kerékpározáshoz vagy lovagláshoz, gyakran lenyűgöző tájakon keresztül.

Ez az ország világhírű feltalálók, tudósok, felfedezők, zeneszerzők és sportcsillagok szülőhelye.

E-mail: international@kre.hu és llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Helyszínek

Budapest

Károli Gáspár Református Egyetem

Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapest, Magyarország