Center for International Legal Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Center for International Legal Studies - CILS / Center - egy non-profit törvény kutatási, képzési, oktatási intézmény, létrehozott és működő, mint a közérdek a társadalom az osztrák jog szerint. A nemzetközi központja volt Salzburgban 1976 óta. Lényegi célja, hogy elősegítse és az ismeretek terjesztése tagjai között a nemzetközi jogi közösség.

CILS tart számos szemináriumot minden évben Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és a Közel-Keleten. Ezek a konferenciák és találkozók igazolt a CLE / CPD-hitel a Law Society of England & Wales, a Bar, Hollandia, az Egyesült Államokban Kalifornia, New York, Texas és más államok a viszonosság elve alapján.

A Center for International Legal Studies fejlődött, összehangolt és megjelent több mint 100 jogi kutatások 1977 óta.

Közel 5000 ügyvédi világszerte elismert való hozzájárulás CILS projekteket. Több mint 300 feliratkozott a CILS Kongresszus Fellows. Más neves elméleti és gyakorlati támogatása Center teljes és tiszteletbeli tagok és társult tagok.

A központ nemzetközi joggyakorlat Gyakornoki Program helyezi fiatal jogászok és joghallgatók képzési helyekre jogi cégek Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ezek gyakornok is kaphatnak hitelt a jogi egyetemen "JD vagy LLM programok és CILS is fenntartja intézményi együttműködést számos jogi iskolák erre a célra.

Keresztül Vendégprofesszorok Program, a központ helyezi tapasztalt szakemberek vendégprofesszora intézményekben Kelet-Európában és a volt szovjet köztársaságok. Több mint 300 jogászoknak vették fel csaknem 700 kinevezéseket, hiszen a program 2006-ban kezdődött.

FDI2015xs

Együttműködve Lazarski Egyetem, Varsó, Boston Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest, a Center kínál LLM Nemzetközi kereskedelmi gyakorlatban jogi diplomával és a szakemberek. Az LLM megköveteli az elégedettség 21 kredit egy 2-3 éves időszakra. Ciklus I és II tanítják Budapesten és Ciklus III tanítják Varsó, Lengyelország.

A Center for International Legal Studies szervezi és megalapította együtt SULS, PUSL, DIS és KCL, a közvetlen külföldi befektetés Nemzetközi Választottbírósági Moot, a premier beruházó állam választottbírósági vitás versenyt.

A Center tulajdonában van, és irányítja a nemzetközi üzleti jog Konzorcium szövetsége válasszuk független ügyvédi irodák egymást segítve kiszolgálni ügyfeleiket nemzetközi szinten.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

LL.M. Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlat

Campus Részidős 1 év October 2018 Ausztria Salzburg Magyarország Budapest Lengyelország Warsaw + 4 további

Négy intézmény szervezi a LL.M. a nemzetközi kereskedelmi gyakorlat. A Center for International Legal Studies (Salzburg, Ausztria) több mint 5000 ügyvéd tagja az egész világon. A Jogi Kar Lazarski Egyetem (Varsó, Lengyelország) az első helyen a lengyel egyetemi jogi karok az elmúlt hét évben. Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest, Magyarország) alapított 1635-ben rangsorolja a vezető jogi kar közé tartozik. Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) 1872-ben alakult, és rangsorolja a legjobb 25 több mint 200 jogi iskolák által akkreditált American Bar Association. [+]

Négy intézmény szervezi a LL.M. a nemzetközi kereskedelmi gyakorlat. A Center for International Legal Studies (Salzburg, Ausztria) több mint 5000 ügyvéd tagja az egész világon. A Jogi Kar Lazarski Egyetem (Varsó, Lengyelország) az első helyen a lengyel egyetemi jogi karok az elmúlt hét évben. ELTE (Budapest, Magyarország) alapított 1635-ben rangsorolja a vezető jogi kar közé tartozik. Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) 1872-ben alakult, és rangsorolja a legjobb 25 több mint 200 jogi iskolák által akkreditált American Bar Association. A közép-európai helyszínek (Budapest és Varsó) És a munkamenet formátuma két hétig minden olyan nagy előnye, hogy azoknak, akik nem tudják, hogy egy év múlva a munkájukat, különösen aktív szakemberek, hogy azok, akik nem engedhetik meg maguknak az időt vagy költségek egy év külföldi és / vagy azoknak, akik esetleg nehézség a vízumok, hogy tanulmányozza az Egyesült Államokban. A program célja, hogy a tapasztalt ügyvédek együtt szakértői kar tagjai, és a szeminárium szerkezet alkalmas arra, hogy az aktív cseréjét a résztvevők között. Harminckettő ügyvédek 13 ország, Koruk 25-65 év, részt vett a 2017 kéthetes LL.M. ülés.... [-]


Kapcsolat
Cím
CENTER FOR INTERNATIONAL LEGAL STUDIES
Matzenkopfgasse 19

Salzburg, 5020 AT
Cím
Budapest, HU
Cím
Warsaw, Masovia, PL