Főiskolák a Kongói Demokratikus Köztársaságban

A Legjobb Intézmények a Kongói Demokratikus Köztársaságban 2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Kongói Demokratikus Köztársaság. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Kongói Demokratikus Köztársaság itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Kongói Demokratikus Köztársaság és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Kongói Demokratikus Köztársaság, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Kongói Demokratikus Köztársaság közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

3 Találatok Kongói Demokratikus Köztársaság

Université Catholique de Bukavu

Diploma Kongói Demokratikus Köztársaság Bukavu

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pays de Patrice Emery Lumumba, cette institution d’enseignement universitaire de droit privé fut créée le 21 novembre 1989 par décret de Son Excellence Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, Archevêque de Bukavu.


L’Université Catholique Du Congo

PhD Kongói Demokratikus Köztársaság Kinshasa

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études.


Université Francophone du Congo

Kongói Demokratikus Köztársaság Goma

Université Francophone du Congo"UFRACO" Goma L'Université Francophone du Congo est située dans la province du Nord-kivu, dans la ville de Goma, en Répulique Démocratique du Congo. elle est évolue dans le système LMD