Read the Official Description

Az OsgoodePD-ről

Osgoode Professional Development világelső a jogtudományok egész életen át tartó tanulásában. Az Osgoode Hall Law School egyike Kanadában a legrégebbi és legjobb jogi iskoláknak kínál hitel- és nem hitelprogramokat kanadai és nemzetközi jogi ügyvédeknek, paragmenteknek, szakembereknek, cégeknek és szervezeteknek.

Folyamatos jogi oktatási programjaink az egyórás eligazításoktól a konferenciákig és rövid tanfolyamokig terjednek, amelyeket gyakorlati ügyvédek és számos más tudományági szakemberek tanítanak. Egy adott jogi tárgy alapos tanulmányozásához vagy a készségek élesítéséhez tekintse meg az OsgoodePD Tanúsítvány programjait az ügyvédek vagy szakemberek számára. Testreszabhatja saját csoportos programját is, hogy teljes körű gyakorlati képzést biztosítson alkalmazottai vagy csapata számára.

Az OsgoodePD zászlóshajó tudományos programjai közé tartozik a tanfolyamon alapuló szakmai LLM fokozat, amely 14 különféle szakirányt tanított az egyetemen vagy az Osgoode díjnyertes professzorai, vezető szakemberek, bírák és döntéshozók által oktatott távoktatáson keresztül. A nemzetközi üzleti jog LLM és a kanadai közös jog LLM programok kifejezetten a nemzetközileg képzett ügyvédek. Ha egy oklevél nem a célod, választhatsz az évente kínált LLM tanfolyamok közül.

A legtöbb kurzusunkat és programjainkat a helyszínen és a távoktatás kényelmének köszönhetően internetes közvetítéssel és videofelvétellel kínáljuk. Az OsgoodePD örömmel ajánlja fel az On Demand programokat is, a korábban kínált és exkluzív on-demand tanfolyamok közül választhat, amikor az ütemterv lehetővé teszi.

Nem számít, mi a tanulási útja, az OsgoodePD rugalmatlan elkötelezettségét támogatja a minőség, a hozzáférhetőség és az ügyfélszolgálat iránt. Osgoode Professional Development Toronto belvárosában, a Yonge és a Dundas utcák szívében helyezkedik el, pár lépésre a város metróvonalától, a pénzügyi negyedtől és a kormányzati hivataloktól.

Az őslakos népek és a hagyományos területek elismerése

A York Egyetem felismeri, hogy sok őslakos népek régóta fennálló kapcsolatai vannak azokkal a területekkel, amelyeken a mi egyetemeink találhatóak, amelyek megelőzik a York Egyetem létrehozását. Tiszteletben tartjuk jelenlétünket a New Credit Mississaugas, a Huron-Wendat, a Haudenosaunee Konföderáció és az Ontario Métis Nation hagyományos területein.

Történet történjen velünk

Osgoode 1889 óta alakítja a jogi oktatás jövőjét.

Mint Kanada legnagyobb és legváltozatosabb jogi iskolája, az Osgoode globális hírnevet szerzett a tehetséges hallgatók és a felső szintű oktatók vonzására.

A holnap vezetőit a páratlan tantervtartományon és az oktatás innovatív megközelítésén keresztül készítjük el, amely a jogi elméletet és a tapasztalati tanulás részét képezi. A közösség iránti elkötelezettségünk szenvedélye, a páratlan hallgatói élmény, a társadalom szolgálata, a gondolatvezető ösztöndíj és a sokféle formában való hozzáférhetőség meghatározza értékeinket és elkötelezettségünket az új teret a jogi oktatásban.

Létrehozhatja a jövőjét, és történelmet készíthet velünk.

Vezetésünk

Innováció a jogi oktatásban

Az innováció a mi fémjelzésünk. A már megalapozott alapunkra építve folyamatosan törekszünk új kurzusokat, programokat és egyéb kezdeményezéseket kidolgozni, amelyek elősegítik az Osgoode kiváló jogi oktatását.

A nyilvános viták alakítása

Osgoode gondolkodó vezetői határokat határoznak meg, és befolyást gyakorolnak az akadémiai ösztöndíjra, a nemzeti és a nemzetközi politikai döntéshozatalra, a hazai és a nemzetközi joggyakorlatra, a jogformákra és a nyilvános vitára.

Sokszínűség és befogadás

Az Osgoode egy sokszínű és támogató közösség, amely komolyan veszi komoly szakmai és etikai kötelezettségeit a nyilvánosság szolgálatában.

Igazságügy és közösség

Az Osgoode közösség iránti elkötelezettségének jelentős eleme támogatja az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférést, legyen az az Osgoode közérdekű követelménye (OPIR), az Osgoode 19 klinikai és intenzív programja, valamint a karirodánk számos kutatási hozzájárulás az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférés területén.

A mi történelmünk

188-ban az Osgoode Hall Law School megnyitóján William Reeve vezető reményét fejezte ki: "... mindannyiunknak, tanároknak és diákoknak mindannyiunkat el fogjuk hajtani, hogy sikeres legyen az új jogi egyetem."

Több mint 125 éve Osgoode küldetése az akadémiai és professzionális kiválóság és a törvényességi törekvés volt. A kanadai jogi oktatás egyes legfontosabb újításait vezetjük. További információért keresse fel az Osgoode History weboldalát.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Az adótörvény ismerete elengedhetetlen bármely üzleti környezethez, és ennek a jogi specializációnak a tanulmánya szellemileg lenyűgöző. A szakképzési adótörvény lehetővé ... [+]

program áttekintés

Az adótörvény ismerete elengedhetetlen bármely üzleti környezethez, és ennek a jogi specializációnak a tanulmánya szellemileg lenyűgöző. A szakképzési adótörvény lehetővé teszi a diákok számára, hogy mélyebben megértsék az adótörvények politikáit, elveit és belső logikáját Kanadában és nemzetközi szinten. Az adójog minden aspektusát lefedi a hagyományos személyi adótervezési elvek alapjául szolgáló legfontosabb szabályoktól a pénzügyi eszközök kifinomult kialakításának jelenlegi fejleményeiig. A tanfolyamokat a magasan képzett tudósok és gyakorlók széles skálájával oktatják, akik mindegyike vezető szerepet tölt be a gyakorlat területén.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Ez az izgalmas program a kanadai közös jog alapképzését biztosítja a nemzetközileg képzett ügyvédek és jogi diplomások számára. Akár közös vagy polgári jogi diplomával re ... [+]

program áttekintés

Az LLM a kanadai közös törvény lehetővé teszi a lehetőséget, hogy a fő tanfolyamok a kanadai közös jog témák tanított a diplomás szinten, valamint számos választási lehetőségeket. A fő kurzusokat kifejezetten azért tervezték, hogy megfeleljen a Kanadai Nemzeti Akkreditációs Bizottság (FAA) Törvényszövetségeinek követelményeinek. A kanadai közös jog specializációjának hallgatói mind az egyetemi, mind a karrier-támogatást élvezik, hogy segítsék a kanadai jogi piacra való áttérésüket.

Megjegyzés: A Kanadai Általános Törvényben a szakmai LLM elvégzése önmagában nem jogosítja fel Önt arra, hogy a kanadai törvényeket gyakorolhassa, vagy vegyen be egy kanadai tartomány vagy terület bárjába. További információért forduljon az NCA-hoz vagy a tartományi / területi jogi társadalomhoz.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Ez az egyéves, nappali tagozatos specializáció célja, hogy ügyvédeket és szakembereket biztosítson a világ minden tájáról a nemzetközi üzleti jogban továbbképzésben. ... [+]

program áttekintés

Ez az egyéves, nappali tagozatos specializáció célja, hogy ügyvédeket és szakembereket biztosítson a világ minden tájáról a nemzetközi üzleti jogban továbbképzésben. A díjnyertes kar a nemzetközi kereskedelmi jog, a nemzetközi pénzügy, a nemzetközi üzleti tranzakciók, a határokon átnyúló ügyletek adóztatása és egyéb kapcsolódó témák legújabb fejleményeit tanítja. A specializáció biztosítja a hallgatók számára a tudást a kritikus, alapvető nemzetközi üzleti jogi kurzusok, miközben lehetővé teszi a lehetőséget, hogy folytassa az akadémiai érdekeit választani.

Ki ez a specializáció?

Jogász diplomások, lehetőleg jogi gyakorlattal, kapcsolódó szakmai tapasztalattal vagy a nemzetközi üzleti jog iránti érdeklődéssel.... [-]

Kanada Toronto
August 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

A Munkaügyi Kapcsolatok és a Foglalkoztatási Jogi Szakmai LLM lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy mélyebben megértsék a munkaügyi és foglalkoztatási jog alapját képe ... [+]

program áttekintés

Az Osgoode kétéves, részmunkaidős Szakmai LLM-ja a Munkaügyi Kapcsolatok és Foglalkoztatási Jog területén lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy mélyebben megértsék a munkaügyi és foglalkoztatási jog alapját képező elméletet, politikákat és elveket. A diákok fejlesztik a készségeket, hogy fejlett szinten mérlegeljék a dinamikus területet formáló társadalmi, gazdasági és politikai erőket.

Ki a specializáció?

Jogász diplomások jogi munkatapasztalattal a munkaügyi és foglalkoztatási területen.

Jogtudományi szakemberek, akik kiváló akadémiai diplomával rendelkeznek, valamint jelentős és magas rangú szakmai tapasztalattal rendelkeznek.... [-]

Kanada Toronto
August 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Ezt a programot meg kell tennie, ha már rendelkezik az NCA-értékeléssel, vagy az értékelés eredményei függőben vannak, és a következő 12 hónapban tervezi megírni az NCA v ... [+]

Tervezi, hogy az NCA vizsgait üldözi? Az OsgoodePD segít készíteni.Online NCA vizsga felkészítése

Olyan nemzetközileg képzett ügyvédek számára tervezték, akiknek NCA-minősítésük van, vagy NCA-vizsgaik megírását tervezik a következő 12 hónapban.

Az OsgoodePD NCA vizsgaelőkészítő programja kifejezetten nemzetközileg képzett ügyvédek és jogászok számára készült, akik az Országos Akkreditációs Bizottság öt kötelező vizsgáztatásának bármelyikét vagy egészét meg kívánják írni:

A kanadai törvény alapjaiKanadai alkotmányjogKanadai közigazgatási jogKanadai büntetőjogSzakmai felelősségKi ez a program?

Ezt a programot meg kell tennie, ha már rendelkezik az NCA-értékeléssel, vagy az értékelés eredményei függőben vannak, és a következő 12 hónapban tervezi megírni az NCA vizsgáit (a következő három NCA vizsga bármelyikének bármelyikét).... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Nappali
12 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Ez a program elsősorban olyan diplomások számára készült, akik Kanada területén kívüli diplomával rendelkeznek, akik érdeklődnek a posztgraduális jogi tanulmányok folytat ... [+]

Tél 2018 Alkalmazások - Zárt

A pályázatok most lezárultak a 2018-as évek tizedesévéig.

Ez a program célja, hogy olyan alapot biztosítson Önnek, amelyre szüksége van a sikeres diplomás jogi tanulmányok elvégzéséhez. Diákok ebben a programban

tanulmányozza a kanadai köz- és magánjog alapjait egy interaktív osztálybantanuljanak és gyakorolják a közjogi jogi, analitikus és írásbeli készségeket az egyszerűbb, összetettebb problémák és dokumentumokból, kisebb csoportos és egyéni visszajelzésekkel és tanítássalmegalapozza az LLM tanfolyamok sikeres teljesítésének alapját és a jövőbeni jogi pályafutásátKi ez a program?

Ez a program elsősorban olyan diplomások számára készült, akik Kanada területén kívüli diplomával rendelkeznek, akik érdeklődnek a posztgraduális jogi tanulmányok folytatására Kanadában. Szintén üdvözöljük a jogi végzettséggel nem rendelkező szakemberek pályázatait, akik valamilyen törvényhozással kapcsolatos munkatapasztalattal vagy oktatással rendelkeznek, és akik érdeklődnek a jog továbbképzésében.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Kanada
Honlap