Hivatalos Leírás

Truman Bodden Law School

A Truman Bodden Law School George Townban, a Kajmán-szigetek fővárosában található, és 1982 óta működik.

A Law School az Egyesült Királyság Liverpooli Egyeteméhez tartozik, amely validálja és díjazza az egyetemi diplomát. A Liverpooli Egyetem Russell Group Egyetem (amely megfelel az Egyesült Államok Ivy Ligájának), ezért a diploma nemzetközileg elismert.

Amit csinálunk

A Law School célja, hogy a Liverpooli Egyetemmel együttműködve az LL.B fokozatot biztosítsa a hallgatók számára az Egyesült Királyságban és más szolgáltatóknál egyenértékű felsőfokú jogi oktatásban. jogi ismeretek világában.

Ennek során a Law School célja, hogy környezetet biztosítson diákjainak, amelyek ösztönzik és lehetővé teszik számukra, hogy teljes tudásuk és akadémiai kiválóságuk elérésében rejlenek.

A Jogi Iskola által kínált tanfolyamok nemcsak azoknak a tanulóknak nyújtanak segítséget, akik be akarnak lépni a jogi szakmába, hanem azoknak is, akik más szakmai pályafutással rendelkeznek.

A Nemzetközi Pénzügy a Law School legújabb ajánlata. A Nemzetközi Pénzügyek LLM-Master of Master-jét, amely posztgraduális diplomaként is elérhető, teljes munkaidőben és részmunkaidőben kínálnak szeptemberben.

A posztgraduális szinten a jogi iskola szakképesítést is kínál a negyedik év szakmai gyakorlatának formájában, amely a Clerkship cikkek befejezését követően a Cayman-szigetek ügyvédének minősül. Ez a kurzus célja továbbá, hogy az Egyesült Királyságban és az egész világon hasonló szakképzéseken kínált jogi képzést hasonló szinten biztosítson.

A jogiskola célja az, hogy a hallgatók mélyreható ismereteket szerezzenek az angol és Kajmán-szigetek törvényeiről, és ezzel egyidejűleg továbbfejleszthető készségeket, fejlett kutatási képességeket, elemzési készségeket, logikus gondolkodást, tömörséget és kritikus képességeket fejlesztenek.

A Jogi Iskola arra törekszik, hogy előmozdítsa a jogi szabályozás, a jogalkotás és a joggyakorlás szempontjából releváns jogi, etikai és erkölcsi kérdések tudatosítását.

Az egyetemi hallgatók száma: kb. 100; a személyzet-diák arány 10: 1

Utolsó dátuma a 2019. szeptemberi bejegyzéshez: 2019. július vége

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Truman Bodden Law School

A régóta megalapozott LLB-fokozatunk nagyra becsült program, az egyetlen minősített LLB, amelyet a Karib-térségben a Liverpooli Egyetemmel közösen ítéltek oda. ... [+]

Bachelor of Laws - LLBÁttekintés

A régóta megalapozott LLB-fokozatunk nagyra becsült program, az egyetlen minősített LLB, amelyet a Karib-térségben a Liverpooli Egyetemmel közösen ítéltek oda. A Kajmán-szigeteki alapképzési program Truman Bodden Law School (TBLS) előnyei magukban foglalják a sziget paradicsomi fokozatú tanulás tapasztalatait nyugodt életmóddal.

Azt is biztosítja a diákok számára, hogy a szigorúan elismert és a magasan elismert brit egyetem által ellenőrzött fokozatot megszerezzék, a kis csoportos tanítás, az egyéni figyelem és a valódi nyílt ajtó politikájának hozzáadott bónuszával. Ez valóban ideális környezet egy bátor ügyvéd számára, hogy tanulmányozzon és virágzhasson elkötelezett akadémiai csapatunk felügyelete alatt. A Jogi Iskola kiváló visszajelzést kap a jelenlegi diákoktól, akik úgy vélik, hogy a kapott személyes tanítás és a minősége "kivételes".... [-]

Kajmán-szigetek Cayman Islands Online
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

LLM

Truman Bodden Law School

Keressen jogi diplomát (LL.M) vagy posztgraduális diplomát (PGDip) a Nemzetközi Pénzügyben a világ ötödik legnagyobb pénzügyi központjában, amely a pénzügyi szolgáltatási ... [+]

A program vázlata

Az LL.M és a PGDip a „Nemzetközi Pénzügy: Jog és szabályozás” az új posztgraduális képesítések, amelyeket a Liverpooli Egyetemmel közösen a Nagy-Kajmán Truman Bodden Law School .

A programok a legmodernebb jogi képzést nyújtják, és a tapasztalt Truman Bodden Law School oktatócsapata kínál, valamint a Liverpooli Egyetem kiterjedt erőforrásaival és szakértelmével.

Két tanulmánypálya áll rendelkezésre: az LL.M vagy a posztgraduális diploma mind a nemzetközi pénzügyekben: jog és szabályozás.

A programokat úgy tervezték, hogy azok a magánszemélyek igényeit szolgálják, akik a nemzetközi pénzügyekről és szabályozásról fejlett jogi ismereteket keresnek, mind a jogi szakmában, mind azokon belül.... [-]

Kajmán-szigetek Cayman Islands Online
Október 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Kajmán-szigetek
Honlap
Telefonszám
+1 345-945-0077