Universitas Gadjah Mada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Indonézia egyik legrégibb egyetemeként az Universitas Gadjah Mada Indonéziában az oktatás felébresztésének oszlopává válik, és állítólag Pancasila védelmezője és terjesztője.

A Universitas Gadjah Mada hallgatóinak széles választéka kínál lehetőséget a kreativitás és az innováció fejlesztésére a birodalmukban a modern infrastruktúra és az információs technológia támogatásával. Világszínvonalú kutatóegyetemként az UGM nagy figyelmet fordított a kutatási tevékenységekre azáltal, hogy a kar tagjait és a hallgatókat motiválta kutatásaik elvégzésére és közzétételére. Ezenkívül erõfeszítéseket 25 tanulmányközpont fejlesztésével ösztönöznek különféle tudományos területeken. Az UGM 3 608 oktatót és 4324 alkalmazottal rendelkezik erőteljes erőforrásokkal, amelyek elkötelezettek amellett, hogy az UGM-et Indonéziában a legjobb egyetemi és legkiválóbb oktatási referenciává tegyék.

Az UGM bemutatása

Universitas Gadjah Mada egy indonéz állami borostyánok liga kutatóegyeteme, amely Indonéziában, Yogyakartában található, 1949. december 19-én alakult. Az UGM Indonézia legrégebbi és legnagyobb felsőoktatási intézménye. A 360 hektáros egyetem, az indonéziai Yogyakartában található, 18 karból, 68 egyetemi tanulmányi programból, 23 diplomamunka-programból, 104 mester- és szakképző programból és 43 doktori képzési programból áll.

Jelenleg körülbelül 55 000 hallgató, 1 187 külföldi hallgató és 2500 oktató vesz részt. Universitas Gadjah Mada -t Indonézia egyik legrangosabb egyetemeinek tekintik.

Az UGM egy Educopolis területet valósít meg, amely az egyetemek által megtett lépést hoz létre a tanulási folyamat folytonossága érdekében. Ezeket az erőfeszítéseket multidiszciplináris együttműködés kialakításával és az ökológiai kérdésekre való reagálással folytatják az egyetem jövőképének elérése érdekében. Néhány lépés a szennyezés és a jármű kipufogógáz-kibocsátásának csökkentése, a gyalogosok fejlesztése, az egyetemen belépő járművek korlátozása, új kollégiumok építése az egyetemen, parkolózsebek fejlesztése, a fák zöld ültetése és még sok más.

A Yogyakarta különleges régiója, ahol az UGM található, az egyik legkisebb tartomány Indonéziában, és széles körben ismert, mint a jávai kultúra központja, valamint a tanulás központja. 3400.000 lakosa van, közülük 511 ezer lakos Yogyakarta városában. A tanulás központjának kijelölése 120 állami és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézmény létezik, több mint 300 000 diákpopulációval.

Látomás

Kiváló és innovatív világszínvonalú egyetem, melyet a nemzet kulturális értékeinek Pancasilán alapuló állami ideológiaként és a nemzet érdekének és az emberiségnek szenteltek.

Küldetés

Oktatási, kutatási és közösségi szolgálat elvégzése, valamint a társadalom számára kiváló és hasznos ismeretek megőrzése és fejlesztése.

Helyszínek

Yogyakarta

Address
Bulaksumur
55281 Yogyakarta, Yogyakarta különleges régiója, Indonézia