Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Erasmus School of Law az egyik iskola Erasmus University Rotterdam: Egy világszínvonalú egyetemi rangú 71th a Times Higher Education Világ Egyetemi rangsor. A LLM programok ötvözik a tudományos gondolkodás a gyakorlati képzést. Amellett, hogy a rendszeres tanfolyamokat szerveznek fieldtrips ügyvédi irodák, nemzetközi bíróságok és nemzetközi vállalatok, hogy megtapasztalják a (jogi) gyakorlat: hol törvény megfelel Business.

Diákként Erasmus School of Law akkor lesz része egy nemzetközi közösség: a személyzet és a diákok képviselik mint 45 különböző nemzetiségű! Ön részt vesz osztályok az emberek a különböző jogi kultúrák és javítja a nemzetközi és interkulturális készségek felkészülni egy nemzetközi jogi karrierjét. Erasmus School of Law található Rotterdam.

A legnagyobb port Európában, Rotterdam egyik legfontosabb mozgatórugója a holland gazdaság. Ennek eredményeként ma Rotterdam egy vibráló kozmopolita és multikulturális város, amely otthont ad több mint 160 nemzet és számos multinacionális és helyi vállalkozások, mint az Unilever és a Shell.

Helyszínek

Rotterdam

Erasmus School of Law

Address
Burgemeester Oudlaan 50,
3062 PA Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 10 408 1571

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket