Hivatalos Leírás

Párizsi Egyetem 2 A Panthéon-Assas a sokszínűséget támogatja és igazi szinergiát kölcsönöz a kutatás, az oktatás és az alkalmazás között. A tanfolyamok széles skáláját kínálja mind a kezdeti, mind a továbbképzésben, a külföldi tanulmányok összefogásában és a terepmunka során.

Franciaország első jogi egyetemeként a University Paris 2 Panthéon-Assas elkötelezte magát annak a hagyománynak a megőrzéséért, amelyből létrejött, megőrizve, mégis törekedve arra, hogy kiválósági szintjét növelje a következő tudományágakban: a magánjog és a bűnügyi tudományok, a közjog, Politológia, Római Jog, Jogtörténet, Közgazdaságtan, Menedzsment, Információs és Kommunikációs Tudományok.

Nemcsak a nagy francia, európai és nemzetközi ügynökségekkel, hanem a legfontosabb pénzügyi és ipari cégekkel való kiterjedt partneri kapcsolataink biztosítják a szakmai világban való rögzítést és garantálják a valóságos többszörösséget, amelyekről ismeretesek.

Figyelembe véve a diákok igényeit, az egyetem oktatási programokat biztosít az LMD-keretrendszerhez igazított és szervezett programokban. Különböző digitális szolgáltatások, oktatóanyagok, egyre növekvő és átfogó könyvtári adatbázis, kurzusok és szakmai tanácsadási szolgáltatások, valamint az extracurricularis atlétikai és kulturális tevékenységek választéka együttesen járulnak hozzá az egyes hallgatók egyetemi tapasztalatainak teljesítéséhez és harmonizálásához.

Európai Párizsi Főiskola

A Párizsi Egyetem 2-ben és annak részeként az Európai Párizsi Főiskola az európai jog specializálódott párizsi professzorainak egy csoportját hozza össze, amely kiemelkedik az oktatásban és a kutatásban való kiválóságában, valamint a francia, Európai és nemzetközi intézmények, az üzleti világ és a jogi szakma.

Az egyetem a Latin negyedben található, a hatalom és a kultúra székhelyének központjában, amely Párizsot egyedülálló helyszínként kínálja tanulmányozásra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

Az LL.M. (Master of Laws) az európai jogban lehetővé teszi a diákok számára, hogy átfogó képet kapjanak az európai jogról az Európai Unió hatáskörébe tartozó területeken. ... [+]

Az Európai Unió a mai világ egyik legösszetettebb, mégis lenyűgöző társadalmi-gazdasági szervezete, és napjainkban alapvető fontosságú megérteni a jogrendszerének működését és természetét. Mint az egyik legnagyobb nemzetközi szereplő, az Európai Unió a kereskedelem, az együttműködés, a pénzügyi és humanitárius kapacitások terén világszerte kapcsolatokat teremtett az országokkal. Az Európai Unió egyre növekszik, és ezen a téren több ismerős szakértőre van szükség. Az Université Paris II európai jog szerinti felsőoktatási intézménye egy egyedülálló és tömör program, amelyet teljes mértékben angolul tanítanak, és amely lehetőséget kínál arra, hogy mélyrehatóan tanulmányozza a legfontosabb jogi területeket, és betekintést nyerjen a vele járó politikai, jogi és pénzügyi következményekkel. Egy igazi európai csapat magasan képzett professzorok tanítják a tanfolyamokat, és lehetővé teszi, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy szembenézzenek a korunk izgalmas kihívásaival és lehetőségeivel.... [-]

Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Paris, Île-de-France, FR