Hivatalos Leírás

Neapolis University Cipruson egy fiatal, de dinamikus, gyorsan fejlődő egyetemi működési 2010 óta a szívében a hangulatos város Paphos, a nyugati partján, a Ciprus szigetén, mely graduális, posztgraduális és doktori programok mind a görög és angol nyelven. Beiratkozott Neapolis University Ciprus belép a hallgatók egy színvonalas, stimuláló és kellemes környezetben. A legnagyobb előnye, Neapolis a minőség és elkötelezettség a kar, akik közül a legtöbben jelentős tapasztalattal a tanítás és a kutatás során az európai és amerikai egyetemek. Az ezeken alapuló kar és ambiciózus stratégiát, mert gyorsan vált az egyik legjobb magánegyetemek Cipruson.

Amit várhatóan nem

Töltött idő alatt Neapolis University Cipruson, hogy egy alap-, mester- vagy doktori (PhD), akkor várható, hogy részt vegyen előadások és egyéb programok kapcsolatos tevékenységek és az önálló munkavégzésre, egyénileg vagy csoportosan, a feladatokat. A Neapolis University Cipruson nagy hangsúlyt fektet a fejlődő szellemi autonómiáját a diákok, és a helyén bemutató rendszer, hogy a tanulók elérni.

akadémiai Naptár

A tanév Neapolis University Ciprus két részre van osztva félév 13 tanítási hétig minden. A végén minden félévben van egy értékelési időszak, amelyben a diákok ülnek írásbeli vizsgák. Egyes kurzusok további követelményeket a nyáron.

Értékelés és elismerése

Neapolis University Cipruson működik a vonatkozó törvény magánegyetemek Cipruson. Az utolsó engedély érkezett az értékelő bizottság magánegyetemek Cipruson (EAIP) és Neapolis University Cyprus működik teljes jogú egyetem, amelynek független intézkedés.

2007 októberében az egyetem volt bejegyezve a Register Egyetemek az Oktatási Minisztérium döntését követően a kabinet. 2010 júniusában az egyetem vette a kezdeti működési engedélyét. A döntés után a pozitív ajánlása EAIP Mivel 2015-ben az Neapolis University Cyprus megkapta az utolsó engedélyt és működhet önálló egyetem.

Minden program az Egyetem teljes mértékben elismeri a Ciprusi Köztársaság és az összes EU-országban.

A Neapolis University Ciprus után igény benyújtása után alapos értékelését is elismerte a Nemzeti Tudományos Recognition és Információs Központ (NARIC) Görögország egyenértékűnek intézmény a görög egyetemek 2012 júliusában.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a programok Építészeti és ingatlan által elismert szakmai és Műszaki Kamara Ciprus (ETEK). A posztgraduális program a Real Estate biztosította, továbbá a minősítő által RICS (RICS). Megfelelő elismerések léteznek egyéb tanfolyamok kapcsolatos szakmai szervezetek.

a Vision

Az elképzelés Neapolis University Cipruson a fejlesztése emberközpontú oktatási szervezet az európai szabványoknak, amelynek tagjai közös munkát, a társadalom fejlődése szempontjából révén oktatási, kutatási és társadalmi cselekvés.

A küldetés

Neapolis University Cyprus feladata, hogy biztosítja a hallgatók magas színvonalú oktatás, létrehozására és terjesztésére ismeretek a kutatás, hozzájárulnak a gazdasági és kulturális élet a társadalom

az értékek

Integrity Excellence Együttműködés Fejlesztés Tisztelet Szolidaritás

Program oktatási nyelve:
Angol
Görög

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Neapolis University Pafos

A Bachelor of Law úttörők hasznos újítások, amely átfogó jogi tanulmányok ciprusi és a görög törvény állandó kapcsolatot tart a bírósági és ügyvédi gyakorlatot. ... [+]

A Bachelor of Law úttörők hasznos újítások, amely átfogó jogi tanulmányok ciprusi és a görög törvény állandó kapcsolatot tart a bírósági és ügyvédi gyakorlatot.

A Bachelor of Law (LLB) a Law School az Neapolis University Ciprus biztosítja a szükséges oktatást és gyakorlati képzést a hallgatók, akik így a karrier a jogi szakma (ügyvédek, bírák, jegyzők, jogászok stb.) a Bachelor of Law épül olyan módon, hogy a hallgatókat a szükséges készségeket a sikeres karrier nyilvános és nemzetközi szervezetek. Az oktatás az a kis csoportok egyetemi tanárok és Jogászok megkülönböztetni a gyakorlatban és jogi tudomány.

A Law School az Neapolis University Cyprus úttörői szervezésével két különböző osztályai jogi tanulmányok: görög és a ciprusi jog. Összhangban a globális trend a nemzetközivé jog és túláradó felvételi európai jogszabályok nemzeti jogba, a hallgató megismerkedik a komparatív megközelítés a két nagy család jogi, a Continental (vagy polgári jogi rendszer) és az angolszász törvény. Emiatt a hallgató számára javasolt, hogy válasszon egy bizonyos számú kurzusok a másik irányba, mint eljár az.... [-]

Ciprus Paphos Cyprus Online
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Neapolis University Pafos