Hivatalos Leírás

Után született egy érési négy évtizede, a Kar Damásio - joggal örökölt az előkészítő tanfolyam, amely megelőzte a kar kiválósági szerte elismert a piacon, és a páratlan szerkezet, amely könyvtár, Study Center és saját jogi kiadója. Ehhez járul a történelmi campus, építész által tervezett Ramos de Azevedo, és már ott mérföldkő a nemzeti jogi világon, akinek feladata, hogy előkészítse komplett szakemberek, felszerelt készségek és képességek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megkezdésének és folytatásának minden jogterületen .

A Kar Damásio elismerten a legnagyobb Center for Legal Studies Brazíliában és egyike annak az öt jogi egyetemek São Paulo, amelyek a OAB Seal ajánlott.

2015-ben, Damasio részévé vált DeVry Education Group, a globális szolgáltató oktatási szolgáltatások, több mint 80 éves múltra tekint vissza, és jelen van több mint 50 országban, több mint 160 ezer diák.

Ha szeretne egy minőségi nemzetközi oktatási, Damasio | DeVry a legjobb választás.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Damásio | DeVry

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jur ... [+]

O curso de Direito em São Paulo do Damásio | DeVry é a melhor opção quando o assunto é ensino superior de qualidade. Escolher a Damásio | DeVry, como Faculdade de Direito em São Paulo, garante a você ter experiências acadêmicas diferenciadas, onde, ao concluir o curso, você estará apto a exercer sua profissão com total competência e destaque. Estudar Direito no Damásio | DeVry é também usufruir de uma estrutura de padrão internacional, o que faz toda a diferença no mercado de trabalho.

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jurisprudência, dos usos e costumes, além dos valores norteadores da vida social, é um instrumento para os cidadãos poderem realizar todas as suas potencialidades na vida individual e coletiva.... [-]

Brazília Sao Paulo
Kérj Információt
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul