Ghent University Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

épít

Genti Egyetem egy vállalkozó egyetem nemzetközi vonzerejét. Mottónk: "Merj gondolkodni": ahol 37.000 diák és 8000 munkatársak elfogadására ösztönzik a kritikai gondolkodás megközelítés. Pluralizmus és a társadalmi elkötelezettség a sarokköve a filozófia, mint ahogy a sokszínűség, a részvétel és a független gondolkodás.

Annak ellenére, részvétel az LLM programok esetén megfelelő pénzügyi támogatást, felvételi döntések születnek, függetlenül a kérelmező személyes pénzügyi eszközöket. A későbbi döntések tekintetében a pénzügyi támogatás lehetővé teszi a diákok, akiknek szükségük van külső pénzügyi támogatásra felmérni a pénzügyi megvalósíthatóság azok alkalmazását.

Ghent Egyetem egyik vezető felsőoktatási és kutatási intézmények a Németalföldön. Ez a történelmi, diák-barát város kulturális és gazdasági központja Európa, Genti Egyetem aktív partner a legkülönbözőbb nemzeti és nemzetközi oktatási, tudományos és ipari együttműködési hálózatok. Bár Genti Egyetem hivatalosan egy holland nyelvű egyetem, angol széles körben beszélt mind a hallgatók és oktatók. Ráadásul a nemzetközi diákok választhatnak a sokféle angol nyelvtanfolyamot és programok, mint például ez LLM program.

Ghent Egyetem 's 11 kara áll 125 részlegek, mely kiváló minőségű, a kutatás-alapú programok széles skáláját tudományágak. A nemzetközi hallgatói létszám (11,5%) tanúsítja, hogy a minőség és a sokszínűség a Genti Egyetem oktatási és kutatási. Ghent Egyetem 62. legjobb egyetem a sanghaji rangsor 2016. Mindezek a tényezők, kombinálva egy erős nemzetközi figyelmet, ami Genti Egyetem egy top-rank egyetem Európában.

A Law School

peoppe

A Law School található a történelmi központjában, a Gent városában. Míg elfoglal egy történelmi épület a XVII-XIX században, azt a modern oktatási eszközök, beleértve kiváló könyvtárak és jól felszerelt számítógépes lehetőségeket.

A hivatalos tanítási nyelve a holland, kivéve speciális angol nyelvű posztgraduális programokat, mint például az LLM programok.

A kar áll, több mint 80 tanár és 90 asszisztensek, akik amellett, hogy a tanítás, széles körben végez kutatást, az írás, előadás és a közszolgáltatást. Sok tagjai már nemzetközi hírnevet szerzett magának a saját szakterületét, részt vesznek hazai és nemzetközi projektek és felkérik a szakértők előkészítésében közrendre. Az LLM program, több külföldi professzorok egy nemzetközi hírű megerősítése kari speciális kurzusok.

A genti Law School az EU egyik "Jean Monnet Kiválósági Központ", elismert szaktudással és a rendelkezésére álló erőforrásokat az európai uniós joggal. Az uniós intézmények a közelében, Ghent Law School kínál minden szükséges felszerelést egy mélyreható tanulmányt a törvény és a gyakorlat az Európai Unió és a nemzetközi gazdasági jog. A diákok is részesülhetnek a kiváló könyvtár, amely több mint egy Európai Dokumentációs Központ.

A hallgatói létszám mintegy 4000 diák, Ghent University Law School jelenleg az egyik legnagyobb jogi iskolák mind Flandriában és Belgiumban. Sok az öregdiák kiemelkedő szerepet játszanak a jogrendszeren belül a kormányzati tisztviselők, bírák, tagjai a hazai és nemzetközi ügyvédi iroda vagy jogi tanárai más belga és külföldi egyetemeken.

Ghent University Law School számít között az alumni egykori belga miniszterelnök és vezetője az ALDE párt, Guy Verhofstadt és más prominens miniszterek a belga szövetségi kormány és a flamand kormányok, tagjai a Semmítőszék, az Alkotmánybíróság és az Államtanács Belgiumban.

További információk a Genti Egyetem jogi karán, kérjük, látogasson el www.ugent.be/re.

A program

LLM

Az LLM program három speciális LLM azon melyből leendő végzős hallgatók választhatnak, nevezetesen vagy:

 • LLM Nemzetközi és Európai Jogi; vagy
 • LLM in International Business Law; vagy
 • LLM Európai Uniós Jogi.

A speciális jellegét a program lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzanak ki olyan készségek és kompetenciák a gyorsan fejlődő területein az EU-jog. A három LLM programok a hallgatók a lehetőséget, hogy kialakítsák saját tanulmányaik szerint pályafutásuk prioritásokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megszerezzék a szakértelem sok releváns és időszerű probléma a nemzetközi jog. Ennek ellenére, bár a tanfolyamok talán speciális és személyre szabott igényeinek megfelelően a hallgatók, ami azonban közös a közös, hogy mind a három LLM programok ideálisak a diákok EU-n kívülről, akiknek szükségük van egy alapos háttér Az uniós szabályozás azokra, EU-n belül, akik szabadulni akarnak a tartományi tanulmány a nemzeti jogba.

Röviden, a Ghent University Law School LLM programot képez jelentős lépcsőfok az ügyvédek és szakemberek, akik tudást követelnek az uniós jog és / vagy az EU intézményei a szakmai előmenetel. További információért vonatkozó egyes speciális tanfolyamok, a diákok azt tanácsolják, hogy látogassa meg a LLM program hivatalos honlapján.

Alkalmazni Tanév 2017-2018-re 1 október 2016 keresztül http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Kiemeli a program

A genti Law School LLM programok biztosítják, hogy az új karrier-orientált tanórán kívüli tevékenységek kerülnek ki évente a LLM tanulmányok Ghent Egyetem úgy viselkedni a erősítse a CV (az, hogy biztosítsa egy érdekes munkát, európai és nemzetközi intézmények és szervezetek, kiemelkedő törvény és tanácsadó cégek).

Gyakorlati Tanfolyam "Skills for Ügyvédek"

Ez a mag LLM persze már eredetileg tervezték, hogy fejlesszék a készségek joghallgatók és javítsák folyékonyan és olvasási készség, tanácsadás, használata és írásban jogi angol, valamint a fejlődő kommunikációs és prezentációs készség. Manapság ez persze egyre örökre izgalmas és praktikus!

A továbbfejlesztett "készségek Ügyvédek" során az alábbi elemekből áll:

 • Mastering jogi angol és jogi kutatás és prezentációs készség az ügyvédek
 • Gyakorlás mint nemzetközi jogász és ismerkedés életéről egy ügyvédi iroda
 • Gyorstalpaló tanfolyam szeminárium kereskedelmi szerződés Szerkesztési
 • Tárgyalási és a mediáció
 • Előadássorozat a vezető jogászok, politikusok és közgazdászok a világ minden tájáról.

Így a tudás, készségek és technikák lenyűgözni a munkáltató az első nap a munkahelyen - ez az, amit mi is törekszünk a!

Részvétel Moot bíróságok

Mivel a tanév 2016-2017-től kezdve a LLM hallgató szerzett kivételes való részvétel lehetősége Moot bíróságok, mint egy része a hivatalos tanterv.

Kap néhány első kézből szerzett tapasztalatok a beadványt, és bizonyítani, hogy te egy motivált és elkötelezett diák vett részt, az alábbi lehetőségek közül Moot Court Versenyek:

 • Európai Jogi Moot Court
 • Willem C. Vis Nemzetközi Kereskedelmi Választottbíróság Moot Court
 • Ph. Jessup Nemzetközi Moot Court Competition.

Nyári szakmai gyakorlat-tervezet

A LLM programok megpróbálják folyamatosan platformként szolgál egy lépést karrier diákjaink: ajánlunk néhány karrier-orientált előadások és coaching a mi LLM diákok, hogy jobban felkészítse őket a különböző alkalmazási folyamatok és interjúk amely akár nemzetközi foglalkoztatási . Is kínálunk LLM diákok hálózatépítési lehetőségeket során különböző vendég előadások és rendezvények.

Mivel a tanév 2016-2017 bemutatjuk egy 1 hónapos nyári (nem fizetett) gyakornoki program a legfelső három LLM diplomások. A keményen dolgozó diákok, akik elérték a felső-pontszámok és lenyűgözte a professzorok a motiváció felajánlják a lehetőséget, hogy a gyakornok Gentben Law School, ügyvédi irodák és a nem kormányzati szervezetek!

Mentori program

Mi indította el ezt a programot, hogy meg tudná beszélni a karrier tervek és kap néhány tanácsot a mi fényes és tapasztalt öregdiák, aki eljön, és megosztják tudásukat és gyakorlati tapasztalat van, az ügyvédek, a képző, a különböző előadások és coaching ülés!

Belépési követelmények

A diákok jogosultak a felvételi, ha eleget tesznek a következő felvételi kritériumoknak:

 • Ahhoz, hogy egy jogi diploma, azaz a mértékben, hogy annak származási ország tesz egy jogosulttá válik a jogi szakma. A diákok a saját utolsó évében alapképzésben is alkalmazni kell, és lehet feltételesen elismerte, figyelemmel a sikeres befejezését mértékével.
 • Kivételesen vizsgálatát követően a tananyagot, és tekintettel megszerzett kompetenciák, a jelöltek, akik nem rendelkeznek jogi diplomát is elismerte. Ebben az esetben, a felvételi lehet kötni korlátozások tekintetében a kurzusokat kell követni.
 • Bemutatni igazolását angol nyelvtudás (valamennyi nem-angol anyanyelvű. Elvárjuk a minimális pontszám 560 papír TOEFL, 95 az internet alapú TOEFL vagy 7 IELTS. Ugyanakkor lehetőség van mentességet szeretnének kapni, a leendő pályázók, akik a vizsgálat során legalább egy évig (egyenlő 60 kredit) egy angol nyelvű felsőoktatási intézmény (bemutatása után a megfelelő igazoló dokumentum, befejezésére programot )).
 • Ahhoz, hogy elegendő pénzügyi támogatást, amint azt a kérelmet, akár személyes pénzügyi eszközökkel keresztül vagy pénzügyi támogatást. Felhívjuk figyelmét, hogy a tandíj a LLM program 5424,10 euró.
 • Hogy a felvételi a LLM program minden szükséges dokumentumot.

Alkalmazási eljárás Tanév 2017-2018 nyitva lesz, mint az október 1, 2016! Jelentkezés itt: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Alkalmazási eljárás

A kiválasztási folyamat koordinálja a Law School Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának. Kiválasztásakor a diákok, a bizottság figyelembe veszi a tudományos potenciál, szándék komolysága és a motiváció. Válogatás tisztelgés, nem csak a múltbeli teljesítmény a felperes, hanem az ő / ő hitt képes jól teljesítenek egy igényes LLM program és az, hogy hozzájáruljon a LLM-csoport.

Ghent Law School nem alkalmaz hátrányos megkülönböztetést bármely kérelmező a faji, bőrszín, nemzetiség vagy etnikai származás, vallás, kor, nem, szexuális irányultság, családi vagy szülői állapot, fogyatékosság, jövedelmi vagy személyes pénzügyi eszközökkel.

Annak ellenére, részvétel a LLM program előírja, elegendő pénzügyi támogatást, felvételi döntések születnek, függetlenül a kérelmező személyes pénzügyi eszközöket. A későbbi döntések tekintetében a pénzügyi támogatás lehetővé teszi a diákok, akiknek szükségük van külső pénzügyi támogatásra felmérni a pénzügyi megvalósíthatóság azok alkalmazását.

Tandíj és díjak

Ghent Egyetem egy állami egyetem és annak politikája az, hogy a tandíj minimálisra (az LLM programot, akkor 5424,10 euró). Ugyanakkor az egyetem biztosít néhány mester Támogatások, melynek részleteit is megtalálható a honlapon az egyetem.

Az LLM program maga nem elérhető finanszírozás ösztöndíjak, hogy támogassa a megélhetési költségek Gent. Másrészt, a LLM program nem kínál korlátozott számú ösztöndíjak (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) vagy részleges / teljes tandíj mentességek, attól függően, hogy a költségvetési korlátok és annak szükségességét, hogy a felperesek.

(Az Ösztöndíj Alap célja, hogy támogassa a tehetséges és motivált pályázók, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fedezze a költségeket tanulmányaikat. Az ösztöndíj fedezi a LLM tandíj csak. A pontos összeg a ösztöndíjjal különbözőek lehetnek igényei szerint a kérelmező és a rendelkezésre álló források. Utazási és ellátási költségek nem tartoznak ide.) Ez azonban fontos megérteni, hogy a pénzügyi megszorítások jellemzően csökkenti az ösztöndíjak száma / hagyását szintet jóval a kereslet. Ezért a pályázóknak erőteljesen sürgette, hogy pénzügyileg önálló támogató, akár személyes úton vagy harmadik fél beavatkozása.

Döntések egyetemi pénzügyi támogatásra követően hozott felvételi döntéseket.

Pénzügyi támogatás

LLM jelöltek arra ösztönzik, hogy vizsgálja utakat pénzügyi támogatást a külső a LLM programot. Hangsúlyozni kell azonban, hogy a LLM program nem nyújt semmilyen technikai vagy logisztikai támogatást e külső alkalmazás folyamatokat, eltérő ajánlólevél és / vagy visszaigazolások alkalmazás vagy kiválasztásában, ahol szükséges.

Elhelyezkedés

grad

Hogy tanulmányozza a genti valóban dolgozni Európa szívében! Brüsszel és a sok uniós intézmények csak egy rövid, kellemes és kényelmes vonattal. Hága, Luxemburg és Strasbourg összes jelentősebb intézményi főváros saját jogon is kevesebb, mint egy napos kirándulás innen, és ezzel együtt Brüsszelben meglátogatjuk legtöbbjük tartózkodása alatt. És persze, azok számára, akik szeretnék felfedezni a nagy világvárosokban Európa, Gent egy fantasztikus átjáró.

Közvetlen hozzáférést biztosít az európai nagysebességű vasúti hálózat és a nagy nemzetközi repülőtér szinte kéznél, akkor képes lesz arra, hogy látogassa meg Párizs, London, Berlin és még sok más izgalmas úti cél a csepp a kalapban. Mi fogja meg elfoglalt, de akkor is az idő, hogy felfedezzék Európa néhány nagy város a saját kényelme és lesz a minimális felhajtás.

Ghent Law School Nem található a Universiteitstraat 4-6, 9000 Gent, Belgium. A fő igazgatási épület Genti Egyetem, a rektori, található a Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgium.

Szállás

A Egyetem és más felsőoktatási intézmények, a Gent városában kikötők hallgatói létszám mintegy 50.000. A lakáspiac ezért érthető módon nyújtva. A bejövő külföldi diákok találnak megfelelő lakást tökéletesen kivitelezhető de szükség lehet némi erőfeszítést és rugalmasságot. Vannak alapvetően két módon lehet megtalálni a megfelelő lakhatási: a magán-piaci, vagy egyetem Ház.

Ha úgy dönt, hogy az egyetemi ház, szoba lesz elérhető szeptember 16.-től. Kérheti szállást egyetemi kollégiumok, miután a felvételi a LLM programot. Kifizető a vissza nem térítendő jelentkezési díj a belépés után a program lehetőséget ad a ház osztály a lehetőséget, hogy hagyja jóvá a szálláshely a University rezidencia. Azonban csak néhány szoba van fenntartva a LLM diákok, és bérbe érdekében a kérelmet, és kifizetés.

Tanuló élet

Egyetemünk és jogi iskola csereprogramok számos egyetem a világ minden tájáról. A jogi egyetem százait vonzza a külföldi diákok minden évben. Az Ön LLM osztályban is ezt tükrözik a kulturális sokszínűség. Az Ön LLM professzorok és előadók közé látogató nemzetközi szakértők. Az Ön LLM tapasztalat Gentben is, ennek eredményeként sokkal több, mint egy egyetemi oktatás. Azt is egyszer-az-a-élettartam kulturális élményt. Itt találkozik, tanulmány, és az élő, érdekes és tehetséges emberek a világ minden tájáról. Ön elhagyja ezt a helyet egy kibővített és megvilágosodott ember egy jobb megértéséhez a mai világban, és a kötvények és nyakkendők, hogy a határokon sok határán. További fotó benyomások, keresse fel FB oldalt, ahol gyakran frissítik értékes tippeket és a jelenlegi tevékenységek - tudományos és tanórán egyaránt: www.facebook.com/llmugent.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

LLM

LLM Európai Unió joga

Campus Nappali 10 hónapok September 2019 Belgium Ghent

Az LLM európai uniós jog bemutatja a legjobb Ghent Law School szakértelmének köszönhetően az EU-ban [+]

Az LLM európai uniós jog bemutatja a legjobb Ghent Law School szakértelmének köszönhetően az uniós jog a diákok törekvő specializálódtak a jog és intézményei az Európai Unió. Gondos kombinációjával kötelező alapvető tanfolyamok és választható speciális tanfolyamok, a diákok kapnak egy teljes körű, magas szintű uniós jog az oktatás, miközben a szabadságot összpontosít személyes karrier vagy kutatási igényeket. A genti Law School egy EU "Jean Monnet Centre of Excellence", elismert szakértelmét és a rendelkezésére álló erőforrásokat az uniós joggal. Az uniós intézményekkel a közelében, Ghent Law School kínál minden szükséges felszerelést egy mélyreható tanulmányt a törvény és a gyakorlat az Európai Unió. A diákok is részesülhetnek a kiváló könyvtár, amely több mint egy Európai Dokumentációs Központ. Az egyre bővülő, és további integrálása az Európai Unió, valamint az egyre inkább globális jogi környezet, az LLM kínál további jogi diplomát, amely instrumentális a nemzetközi munkaerőpiacon. A speciális jellegét a program lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzanak ki olyan készségek és kompetenciák a gyorsan fejlődő területein az EU-jog. Röviden, a Ghent University Law School LLM programot képez jelentős lépcsőfok az ügyvédek és szakemberek, akik tudást követelnek az uniós jog és / vagy az EU intézményei a szakmai előmenetel. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


LLM Nemzetközi és Európai Jogi

Campus Nappali 10 hónapok September 2019 Belgium Ghent

Az LLM program európai jogból elkötelezett a jogszabályi környezet az Európai Unióban. Hogy a környezet áll, az uniós jog, mint olyan, hanem a nemzetközi jog és a tagállami [+]

A LLM Nemzetközi és Európai Jogi kínál a legszélesebb spektrumát lehetőség áll a diákok egy nemzetközi karrier vagy kutatási orientáció. Ez lehetővé teszi a diákok válogathatja kurzus rengeteg téma az európai (uniós) vagy a nemzetközi vonatkozású, amely lehetővé teszi egy oktatási programot szabott egyéni érdekek és karrier szüksége. Ghent Egyetem jogi karán széles skáláját angol nyelvi kurzusok sokféle európai és nemzetközi jogi kérdésekben. Az LLM program biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy megtervezzék saját vizsgálata során megfelelően pályafutásuk prioritásokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megszerezzék a szakértelem sok releváns és időszerű probléma a nemzetközi jog. A diákok, akik a széles körben fejleszteni képességeiket, tudásukat a karrier a nemzetközi vonatkozású, ezt a programot kínál a lehető legjobb személyes felkészülés. Miközben lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson bizonyos témákkal érdekes, ez is teljes mértékben tartalmazza az igényeinek azon hallgatók, akik egy általános európai és nemzetközi jogi oktatás. A kombináció a tudományos és gyakorlati készségek modul, a program felkészíti a tanulókat a nemzetközi szakmai vérkeringésbe, amely egyre inkább a valóság törvény szakemberek a világ minden tájáról. MEGJEGYZÉS: A 2018-2019-es tanév pályázati folyamata 2017. október 1-jétől kezdődően nyitva tart ( június 1- ig nyitva tart azok számára a kérelmezők számára, akik nem igényelnek vízumot, illetve március 1-jén minden olyan kérelmező számára, akiknek vízumra van szükségük).... [-]


LLM nemzetközi üzleti jogi

Campus Nappali 10 hónapok September 2019 Belgium Ghent

A LLM Nemzetközi Üzleti törvény a zászlóshajó program a diákok keres szakosodni [+]

A LLM Nemzetközi Üzleti törvény a zászlóshajó program a diákok keres szakosodni a nemzetközi jogi szempontból az üzleti gyakorlat a globalizálódó világban. Miközben lehetővé teszi egy bizonyos fokú személyes választás, hogy kormányozza a diákok felé a kulcsfontosságú jogi építőkövei a nemzetközi gazdasági jog, garantálva felsőfokú valódi hozzáadott értéket egy üzlet-orientált karrierjét. A Ghent LLM Nemzetközi Üzleti törvény lehetővé teszi a diákok szert alapos ismerete minden szakterületek és célja, hogy a jövőben, vagy már tapasztalt jogászok és a házon belüli tanácsot foglalkozó kereskedelmi, vállalati, értékpapír-és banki jogi kérdések, valamint a nemzetközi gazdasági törvény. A híres Pénzügyi Jogi Intézet köré építve a program egyesíti a professzorok szakértelmét a tapasztalt szakemberek tapasztalatával olyan területeken, mint az M & A, a szellemi tulajdon és a választottbíróság, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen. Minden kurzus a LLM összpontosítani akár EU-szintű szabályozás, vagy használjon összehasonlító jogi megközelítést. A program ideális diákok számára az Európai Unión kívüli, akiknek szükségük van egy alapos háttérben az EU szabályozás és azokra, az EU-ban, akik szabadulni akarnak a tartományi tanulmány a nemzeti jog. MEGJEGYZÉS: A 2018-2019-es tanév pályázati folyamata 2017. október 1-jétől kezdődően nyitva tart ( június 1- ig nyitva tart azok számára a kérelmezők számára, akik nem igényelnek vízumot, illetve március 1-jén minden olyan kérelmező számára, akiknek vízumra van szükségük).... [-]


Videók

Introducing Ghent University

Kapcsolat

Ghent University

Cím Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Ghent, Flanders, Belgium
Honlap http://www.law.ugent.be/llm/
Telefon +32 (0)9 264 97 00