Melbourne Law School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Melbourne Law School a jogi oktatás vezetője és újítója, és a tanulás élénk helye, amely értékeli az ötleteket, a kiválóságot és a szellemi cserét. Gazdag története több mint 150 évet ölel fel. Melbourne Law School élénk és aktív közössége szakértői és díjnyertes oktatókat, erős alumni hálózatot, elkötelezett mentorokat, világszerte látogató tudósokat, vezető kutatóközpontokat és intézményeket, valamint partnereink nemzetközi szervezeteit foglalja magában.

Melbourne Law School gazdag történelme az ausztrál és a nemzetközi politika és az alkotmányos reformok születtek a szövetségtől a mai napig.

Az MLS 1857 óta oktatott miniszterelnököket, főigazgatókat, bírákat, ügyvédeket és akadémikusokat, és alumíniumai az Ausztrália és a világ különböző területein találhatók. Kiemelkedő öregdiákok közé tartozik az Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt és Julia Gillard miniszterelnökök, valamint a viktoriánus miniszterelnök, Rupert Hamer, valamint Sir Ninian Stephen és Sir Zelman Cowen főtitkár. Négy diplomás lett Ausztrália vezérigazgatói, köztük Sir Owen Dixon, Ausztrália legnagyobb jogászaként, Sir Isaac Isaacsnak, az első zsidó igazságügyi főképviselőnek és az Ausztrál Legfelső Bíróság Igazságügyi Hivatalának. Geoffrey Nettle QC. A Melbourne Law School mindent megtesz és mindent megtesz annak tartós hagyománya és az innováció iránti elkötelezettsége.

MLS egy pillantással

Rangsor A Melbourne Law School az Oceania csendes-óceáni térség első helyezettje a Quacquarelli Symonds (QS) World University ranglisták témakörben (2016). A QS rangsor kiemeli a világ legfelsőbb egyetemeit 36 ​​egyedi témában, az akadémiai hírnév, a munkáltatói hírnév és a kutatási hatás alapján. Nemzetközi kapcsolatok A Melbourne Law School élénk és aktív közössége nemzetközileg elismert tanári személyzet, erős, globális alumni hálózat, dedikált mentorok, a világ minden tájáról érkező látogatói tudósok, vezető kutatóközpontok és intézmények, valamint számos nemzetközi partner szervezet. Melbourne Law School JD hallgatók részt vehetnek csereprogramokban, kettős diplomát vállalhatnak a tengerentúli partnerországok valamelyikén, és pályafutásuk során nemzetközi szakmai gyakorlatot vehetnek igénybe. A Melbourne Law School diploma is készíti diplomások a globális karrier. A diplomások több mint egyharmada dolgozott vagy dolgozik nemzetközi helyszíneken.

Legfontosabb tényeket

Kar

 • Melbourne Law School ot 1857-ben alapították
 • 2002. május 2-án megnyitott, a jelenlegi Law School épület a 185 Pelham Street, Carlton, a University Square-től délre található
 • Akadémiai programok közé tartozik a Melbourne JD, Melbourne Law Masters és Graduate Research Degrees. Az iskola széles körű tantárgyakat kínál az egyetemi hallgatóknak, valamint az egyéni tantárgyi tanulmányoknak
 • Melbourne Law School egy professzionális egyetemi tanár, amely a legkülönbözőbb jogi témák kutatásában és oktatásában tevékenykedik 18 kutatóközpontunk és intézetünk munkája révén.

akadémikusok

 • Több mint 90 folyamatos tudományos munkatárs
 • Több mint 170 látogató előadót, munkatársat és vendégkutatót hallgat Ausztráliából és a világ minden tájáról évente
 • Melbourne Law School oktatói aktívan részt vesznek a nemzetközi ösztöndíjak, előadások és tudósok csereprogramjaiban.

Alumni

 • Melbourne Law School több mint 18 000 aktív diákot lát el több mint 90 országban
 • Alumíniumaink vezető szerepet töltenek be az ügyvédi irodákban, a közigazgatásban, a közérdekekben, az üzleti életben, az egyetemeken, a non-profitban és az igazságszolgáltatásban.

Törvénytár

 • A törvénykönyvtár Ausztrália egyik legjobb joggyűjteménye
 • A Jogtudományi Épületben található jogi könyvtár történelmi szempontból gazdag jogi szövegeket tartalmaz, köztük mintegy 180 000 nyomtatott kötetet, 30 000 kötetet mikrofilmben vagy mikrofilmben
 • Három teljesen felszerelt számítógépes laboratórium van a könyvtárban, ahol a diákok az online jogi adatbázisok átfogó gyűjteményével dolgozhatnak
 • A könyvtár kizárólag a teljes könyvtári gyűjtemény elhelyezésére és bemutatására szolgál, így rendkívül hozzáférhető a diákok, a kutatók, az egyetemek, a látogatói tudósok és a nagyközönség számára.
 • A Jogi Könyvtár állandó kiállítása egy ritka könyvgyűjteménynek, amely az 1600-as évek elejétől kezdve ritka jogi elemeket tartalmaz
 • A Törvénykönyvtár tágas tantervekkel, csoportos megbeszélésekkel és posztgraduális karosszériákkal is ellátott egyéni és együttműködő munkákhoz.

eljegyzés

 • Melbourne Law School évente több száz hallgató, öregdiák és közmeghallgatás eseménye van, köztük a fő nyilvános előadások, konferenciák, workshopok és hálózati funkciók. Tekintse meg eseménynaptárunkat a közelgő eseményekről
 • Melbourne Law School kommunikációs csapata számos olyan szolgáltatást nyújt a média számára, amely információkat kér a jogtudománytól, a karától, a kutatástól, a diákoktól, a személyzettől és a programoktól. Minden médiakérést a média és a kommunikációs iroda felé kell irányítani.

grIgen, küldje el ingyen adatait most!

Helyszínek

Melbourne

Melbourne Law School

Address
185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia

3053 Melbourne, Victoria, Ausztrália
Telefonszám
+61 3 8344 4475