Melbourne Law School

The University of Melbourne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Melbourne Law School egy vezető és újító jogi oktatásban, és pezseg a tanulás, amely értékeli ötletek, a kiválóság és a szellemi csere. Gazdag történelme ível több mint 150 éves.

Melbourne Law School élénk és aktív közösség áll szakértői és díjnyertes nevelőtestület, az erős öregdiák-hálózat, dedikált mentorok, csereösztöndíjat szerte a világon, vezető kutatási központok és intézmények, valamint a partner nemzetközi szervezetekkel.

Melbourne Law School gazdag történetét átszövi ausztrál és a nemzetközi politika és az alkotmányos reformot Szövetség a mai napig.

1857 óta MLS már képzett miniszterelnökök, kormányzók-általános, bírák, ügyvédek és egyetemi oktatók, valamint az öregdiákok találhatók változatos foglalkozások egész Ausztráliában és a világ.

Prominens öregdiák közé miniszterelnökök Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt és Julia Gillard, és a viktoriánus Premier Rupert Hamer, valamint a Kormányzótanács-General Sir Ninian István és Sir Zelman Cowen.

Négy diplomás vezérigazgatóhelyettesként bírókat Ausztrália, többek között Sir Owen Dixon tekintett Ausztrália egyik legnagyobb valaha jogász, Sir Isaac Isaacs, az első zsidó főbíró, és a jelenlegi Justice a High Court of Australia a tb. Geoffrey Csalán QC.

Alapozó és vezetés mindent Melbourne Law School a tartós hagyomány és elkötelezettségét az innováció.

MLS áttekintése

rangsor

Melbourne Law School van rangsorolva 1. az ázsiai-csendes-óceáni, a Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings by Subject (2016). A QS rangsor kiemelik a világ legjobb egyetemek 36 egyedi tárgyak alapján az akadémiai hírnév, a munkáltató jó hírnevét és a kutatás hatása.

nemzetközi kapcsolatok

Melbourne Law School élénk és aktív közösség tartalmaz nemzetközileg elismert oktatói, erős globális öregdiák-hálózat, dedikált mentorok, csereösztöndíjat a világ minden tájáról, vezető kutatási központok és intézmények, valamint számos partner nemzetközi szervezetekkel.

Melbourne Law School JD diákok vehetnek részt a csereprogramok, vállalja a kettős diplomát az egyik társ egyetemek tengerentúli és alkalmazza a nemzetközi szakmai során fok. A Melbourne Law School fokozat is készül diplomások számára a globális karrier. Több mint egyharmada diplomás dolgozott vagy dolgozik nemzetközi helyszíneken.

Legfontosabb tényeket

Kar

 • Melbourne Law School-ban alakult 1857
 • Megnyílt 2002. május 2-a jelenlegi Law School épület található 185 Pelham Street, Carlton, délre Egyetem tér
 • Tudományos programok közé tartozik a Melbourne JD, Melbourne Law mesterek és Graduate Research fok. Az iskola is kínál szélessége tantárgyak egyetemi hallgatók, valamint egyetlen témakörre tanulmányok
 • Melbourne Law School egy egy osztály szakmai doktori iskola aktív a kutatás és az oktatás széles körű jogi témák munkáján keresztül a 18 kutatóközpontok és intézetek.

Akadémikusok

 • Több mint 90 folyamatos tudományos munkatárs
 • Több mint 170 előadóként, társaival és csereösztöndíjas Ausztráliából és szerte a világon évente
 • Melbourne Law School oktatói aktívan részt vesz a nemzetközi ösztöndíjak, előadói és tudósok csereprogramok.

Alumni

 • Melbourne Law School több, mint 18 000 aktív alumni több mint 90 országban
 • Öregdiák vezetők a jogi cégek, kormányzati, közérdekű, az üzleti, a tudományos élet, a non-profit és az igazságszolgáltatás.

Law Library

 • A Law Library az egyik legjobb gyakorlat gyűjtemény Ausztráliában
 • Található a Law School épületben Law Library van egy történelmileg gazdag gyűjteménye jogi szövegek közül körülbelül 180 000 nyomtatott kötetek, 30 000 kötet a mikrofilmen vagy mikrofilm
 • Három teljesen felszerelt számítógépes laboratóriumok a könyvtár, ahol a diákok dolgozni egy átfogó gyűjtemény a jogi online adatbázisok
 • A könyvtár célja kizárólag házra, és bemutatni a teljes könyvtári gyűjtemény, így rendkívül hozzáférhetővé a diákok, kutatók, tudósok, csereösztöndíjat és a nagyközönség számára.
 • A Law Library van egy állandó kijelző egy ritka könyvek gyűjteménye, amely ritka jogi tételek nyúlik vissza, a korai 1600-as években
 • A Law Library is berendezett, tágas tanulmányi területek, csoportos megbeszélés szobák és posztgraduális carrels egyéni és kollaboratív munkát.

eljegyzés

 • Melbourne Law School házigazdák több száz diák, öregdiák és a nyilvánosság bevonása esemény minden évben, beleértve a nagy előadások, konferenciák, műhelyek és hálózati funkciókat. Tekintse meg eseménynaptár további információkat a közelgő eseményekről
 • Melbourne Law School kommunikációs csapatunk egy sor olyan szolgáltatást, hogy a média információt kérjen a Law School, a kar, a kutatás, a diákok, az alkalmazottak, és a programokat. Minden média vizsgálatok kell irányítani, hogy a média és a kommunikációs iroda.
gr

Igen, küldje el ingyen adatait most!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Law Juris Doctor » Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Juris Doctor

Juris doktor (JD)

Campus Nappali 3 év February 2019 Ausztrália Melbourne

Tanult posztgraduális szinten, a Melbourne JD (Juris Doctor) felkészíti a diplomásokat, hogy vezető szerepet vállaljanak a mai jogi gyakorlatban, az üzleti világban, a kormányban vagy a közösségi szervezetekben. [+]

Tanult posztgraduális szinten, a Melbourne JD (Juris Doctor) felkészíti a diplomásokat, hogy vezető szerepet vállaljanak a mai jogi gyakorlatban, az üzleti világban, a kormányban vagy a közösségi szervezetekben.

A világszerte elismert Melbourne Law School azt jelenti, hogy bárhol jár a karriered, a diploma kivételesnek tekinthető - mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A JD tananyag lehetővé teszi, hogy felépítse a legfontosabb készségeket a legális és a szakmai karrierek széles skálájához. Ezenkívül lehetőséget biztosít arra is, hogy tanulmányait a választott témákon keresztül külön érdeklődő területekre igazítsa. Mint egy JD diák lesz:

Csatlakozzon más, elkötelezett és lelkes diákokhoz a beszélgetésen alapuló osztályokban, és gazdagítsa egymás oktatásátA foglalkoztatási készségeket a csoportmunkában és a gyakorlati tanulási lehetőségeken keresztül a többi résztvevővel való együttműködés és kölcsönhatás révén dolgozzák kiLehetősége van a tengerentúli tanulmányozásra, valamint annak lehetőségére, hogy tanuljon olyan tananyagból, amely nyomon követi és reagál a globális jogi fejleményekreLegyen része egy szűk körű diplomásokból álló közösségnek, és tanuljon a támogató osztálytársaival együttLehetősége van a társadalomhoz való csatlakozásra, a folyóiratok szerkesztésére, nyilvános előadásokon való részvételre, valamint kulturális rendezvényeken, versenyeken és versenyeken való részvételreÉpítsen hálózatot az életért a hallgatókkal, a jogi egyetemekkel, a mentorokkal és az egyetemi munkatársakkal való kapcsolatokon keresztül.... [-]

LLM

Master of Laws (LLM)

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Ausztrália Melbourne + 1 további

Melbourne Law School Master of Laws (LLM) egy diplomát törvény a legmagasabb minőségű, az egyik legnagyobb figyelemmel tartományok a világon. Több mint 175 alanyok kínálnak 2017. Beiratkozott hallgatók a LLM választhat minden tárgyat rendelkezésre Melbourne Law Masters, amely lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabott mértékben megfeleljen a szakmai törekvések és a személyes érdekek. [+]

Melbourne Law School Master of Laws (LLM) egy diplomát törvény a legmagasabb minőségű, az egyik legnagyobb figyelemmel tartományok a világon. Több mint 175 alanyok kínálnak 2017.

Beiratkozott hallgatók a LLM választhat minden tárgyat rendelkezésre Melbourne Law Masters, amely lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabott mértékben megfeleljen a szakmai törekvések és a személyes érdekek. A diákok is úgy dönt, hogy vállalja a Master of Laws a kombinációja tanfolyam és egy kisebb értekezés.

Tanulási eredmények

Pályakezdő a Master of Laws lesz:

Fejlett és integrált megértése komplex tudást a kiválasztott területeken a jog Van szakértő, specializált kognitív és technikai képességek, amelyek képesek lesznek önállóan: elemezni, kritikusan mérlegelje és szintetizálni összetett információk, fogalmak és elméletek a kiválasztott területeken a jog kutatás és alkalmazzák ezeket az információkat, fogalmakat és elméleteket a megfelelő tudást és gyakorlatot, és értelmezni és átadni tudásukat, készségek és ötletek szakorvosi és nem szakorvosi közönség Tudásukat és képességeiket mutatják autonómia szakértői vélemény, az alkalmazkodóképesség és a felelősség, mint egy orvos, és a tanuló a kiválasztott területeken a törvény. Tárgy időzítés és formátum Minden tantárgyat interaktív szeminárium stílusban. Mintegy 90% -ánál kínálnak intenzív alapon. Szemeszter hosszúságú tárgyak kínálnak egész félévben. Osztálylétszámok általában tartomány 20-30 diák. Minden alany rendelkezik kvótával. Ez biztosítja az osztály mérete alkalmas arra, hogy az optimális tanulási környezet. ... [-]

Master of Public és a nemzetközi jog

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Ausztrália Melbourne + 1 további

A Melbourne Law Masters egy diplomás törvény programot a legjobb minőségű, elérhető a törvény és a nem jogi diplomával. A specializáció a nyilvánosság és a nemzetközi jog összehozza alkotmányos, igazgatási és a nemzetközi jog elismerése egyre fokozódó kölcsönös nemzetközi és hazai jog. [+]

A Melbourne Law Masters egy diplomás törvény programot a legjobb minőségű, elérhető a törvény és a nem jogi diplomával.

A specializáció a nyilvánosság és a nemzetközi jog összehozza alkotmányos, igazgatási és a nemzetközi jog elismerése egyre fokozódó kölcsönös nemzetközi és hazai jog. Rendkívüli témákban egész területén a közjog a diákok hozzáférést biztosít a legújabb fejlemények az elmélet és gyakorlat Ausztráliában és másutt. A program vonzó lesz mind a szakemberek és a tudósok háttérrel vagy érdekeit a kormány, a nemzetközi intézmények, non-profit szervezetek, az üzleti / kormányzati kapcsolatok és a nemzetközi fejlesztés. A hallgatók szakosodnak a nemzetközi jog, az ausztrál közjog vagy összehasonlító közjogi vagy választhat egy sor tantárgyak különböző területeken, hogy megfeleljen a saját érdekeit és szükségleteit.... [-]


Mester a banki és pénzügyi jog

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Ausztrália Melbourne + 1 további

A Melbourne Law Masters egy diplomás törvény programot a legjobb minőségű, elérhető a törvény és a nem jogi diplomával. A specializáció a banki és pénzügyi jog célja, hogy a diákok, szakemberek és más kifinomult megértése a jogi és szabályozási keret az ausztrál és a nemzetközi pénzügyi szektor. [+]

A Melbourne Law Masters egy diplomás törvény programot a legjobb minőségű, elérhető a törvény és a nem jogi diplomával.

A specializáció a banki és pénzügyi jog célja, hogy a diákok, szakemberek és más kifinomult megértése a jogi és szabályozási keret az ausztrál és a nemzetközi pénzügyi szektor. A legtöbb alanyok egy gyakorlati hangsúlyt. Alanyhasználatot tartalmaz banki (pl hitelezési és banki termékek), alapok kezelése, pénzügyi tranzakciók, nyugdíjazás, a pénzügyi szolgáltatások és a tőkepiacok.

Tanulási eredmények

Pályakezdő a Mester Bankpiaci törvény a:

Van egy korszerű és integrált megértése komplex tudásanyag terén a banki és pénzügyi jog, többek között:a jogi és szabályozási keret az ausztrál és a nemzetközi pénzügyi szektor, amely számos témakörben; kulcsfontosságú jogi kérdéseket szabályozó viszonyok között a pénzügyi szolgáltatók és az ügyfelek, illetve az elmélet és a gyakorlat a prudenciális és a piac integritását / fogyasztóvédelmi szabályozás a pénzügyi szolgáltatások; és A globalizáció hatása, e-kereskedelem és a szabályozási reform a pénzügyi szolgáltatások nyújtására Ausztráliában és nemzetközi szinten. Van szakértő, specializált kognitív és technikai képességek, amelyek képesek lesznek önállóan:elemezni, kritikusan mérlegelje és szintetizálni összetett információk, fogalmak és elméletek terén a banki és pénzügyi jog; kutatás és alkalmazzák ezeket az információkat, fogalmakat és elméleteket a megfelelő tudást és gyakorlatot; és értelmezni és átadni tudásukat, készségek és ötletek szakorvosi és nem szakorvosi közönség. Tudásukat és képességeiket mutatják autonómia szakértői vélemény, az alkalmazkodóképesség és a felelősség, mint egy orvos, és tanuló terén a banki és pénzügyi jog. Tárgy időzítés és formátum Minden tantárgyat interaktív szeminárium stílusban. Mintegy 90% -ánál kínálnak intenzív alapon. Szemeszter hosszúságú... [-]

Mester Kereskedelmi Jogi

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Ausztrália Melbourne + 1 további

Melbourne Law School kiterjedt tárgy kínálatát a kereskedelmi jog lehetővé teszi a diákok, hogy személyre szabott programot, hogy kiegészítse a szakmai és pályafutás. Melbourne Law School kiterjedt tárgy kínálatát a kereskedelmi jog lehetővé teszi a diákok, hogy személyre szabott programot, hogy kiegészítse a szakmai és pályafutás. Jogászok és más szakemberek jobban megértsék sok szempontból a kereskedelmi jog mind a hazai és nemzetközi szempontból. [+]

A Melbourne Law Masters egy diplomás törvény programot a legjobb minőségű, elérhető a törvény és a nem jogi diplomával.

Melbourne Law School kiterjedt tárgy kínálatát a kereskedelmi jog lehetővé teszi a diákok, hogy személyre szabott programot, hogy kiegészítse a szakmai és pályafutás. Jogászok és más szakemberek jobban megértsék sok szempontból a kereskedelmi jog mind a hazai és nemzetközi szempontból. Tantárgyak kaphatók különböző területeken, mint a pénzügy, versenyjog, vitarendezés, adó, a szellemi tulajdon, az építőipar és az energia és az erőforrások törvény. A minőség a kereskedelmi jog specializáció növeli a csomag alanyok foglalkozik az alapvető kérdésekre magánjog, hogy középpontjában a kereskedelmi jog.... [-]


Nemzetközi Adó Mester

Campus Nappali Részidős 1 - 4 év February 2019 Ausztrália Melbourne + 1 további

A Melbourne Law Masters egy végzős jogi program a legmagasabb minőségi, elérhető a jogi és nem-jogi diplomások. [+]

A Melbourne Law Masters egy végzős jogi program a legmagasabb minőségi, elérhető a jogi és nem-jogi diplomások.

Melbourne Law School nemzetközi adójogi szakterülete lehetővé teszi, hogy Ausztrália vagy más országok adózási szakemberei, oktatói és kormányzati tisztviselői globális kontextusban tanulmányozzák a nemzetközi adózást, együttműködve Ausztráliával és sok más országgal.

A nemzetközi adózási program egy globálisan elismert adóügyi szakképesítés, amely az adótörvény gyakorlásához szükséges felszerelést biztosítja a gyorsan változó gazdasági világban. A programot azoknak tervezik, akik az adójog terén pályafutást terveznek, akár Ausztráliából, akár nemzetközileg, ahol a nemzetközi adózás kulcsszerepet fog játszani.... [-]


Videók

The Melbourne Law Masters Experience

University of Melbourne - Create your own Melbourne

Kapcsolat

Melbourne Law School

Cím 185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia
3053 Melbourne, Victoria, Ausztrália
Honlap http://law.unimelb.edu.au/
Telefon +61 3 8344 4475