Hivatalos Leírás

Rólunk

Az ANU az ausztrál nemzeti egyetem, amely nemzetközi, alkotmányos, közjogi és magánjogi hírnevet szerzett. Az ANU a világ tizenharmadik helyévé vált a törvény tanulmányozására (QS World Rankings by Subject, 2018).

Az egyetemi, posztgraduális és kutatási végzettségeken túl az ANU Law School a diákokat egyedülálló módon megismeri a jelenlegi jog, gyakorlat és politika terén. A tanítási megközelítés ötvözi az akadémiai szigorúságot a gyakorlati ismeretekkel. A hallgatók a tudósoktól és vendégelőadóktól tanulnak valódi szakmai tapasztalattal. A kis osztályú méretek nagyobb lehetőségeket kínálnak a diákok számára, hogy kölcsönhatásba léphessenek és együttműködjenek a tudományos munkatársakkal, látogassanak el vendéghallgatókat és más diákokat.

Az év során az ANU Law School mesterkurzusokat tanít Ausztrália és világszerte vezető jogi szakemberek által. A múltbeli mesterkurzusokat Ausztrália Legfelsőbb Bíróságának jelenlegi és korábbi bírái tanították, az ausztrál kormányügyvéd ügyvezető főügyvédje és az Ügyfél Globális Igazgatója

Az Egyetem számos klinikai tanfolyamot és jogi gyakorlati lehetőséget kínál Ausztráliában, Ázsiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy jogi ismereteiket cselekvéssé és jogi életük során valós szakmai tapasztalatot szerezzenek.

Az ANU irigylésre méltó kutatási profillal rendelkezik, ahol számos akadémiai munkatársa elismert vezetőként, valamint világszerte több mint 20 000 jogászdiagramnak, köztük ügyvédeknek, bíráknak, diplomatáknak, politikusoknak, főigazgatóknak, befektetési bankároknak, vezetői tanácsadóknak, szakpolitikai elemzők, tudósok és a globális vállalatok vezetői.

Jogtanulmány a nemzet fővárosában

Ahogy az ausztrál nemzeti jogi iskola, az ANU számos lehetőséget kínál a diákoknak, amelyek egyedülállóak a jogtudomány tanulmányozására a nemzet tőkéjében - a városban, ahol a szövetségi törvények és politikák készülnek.

Az ANU jogtudományi iskola közelsége az Ausztrál Legfelsőbb Bírósághoz, a Nemzetközösségi bíróságokhoz és a szövetségi ügynökségekhez kínál páratlan hozzáférést a jogi szakemberekhez, az igazságszolgáltatáshoz és a kormányzati döntéshozókhoz, akik közül sokan ANU jogászdiákok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Australian National University (ANU) - Law

Az ANU Juris Doctor (JD) a nem jogtudományi szakok (vagy nem ausztrál jogtudományok) diplomások számára készült egyedi program, és biztosítja az Ausztráliában és más jogh ... [+]

A program leírása

Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme és az ANU jogtudománya a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject 2018).

Az ANU JD nemzetközileg elismert jogi minősítés. A JD elvégzése és a szükséges gyakorlati jogi képzés (PLT) megkönnyíti a jog gyakorlását bárhonnan Ausztráliában és más joghatóságokban.

Mint ANU jogi hallgató, a világszínvonalú egyetemi oktatóktól és a valós szakmai tapasztalattal rendelkező vendég előadóktól fog tanulni. A kisebb osztályméretek nagyobb lehetőséget biztosítanak a diákok számára, hogy kölcsönhatásba léphessenek, és részt vegyenek az egyetemi személyzet, a vendégelőadók és más diákok között.... [-]

Ausztrália Canberra
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 10 év
Campus
Bővebben magyarul
Australian National University (ANU) - Law

Az ANU Jogtudományi Kar (LLM) ideális jogi és nem jogi végzettséggel rendelkezők számára ideális azok számára, akik speciális érdeklődést kívánnak szerezni a szakterülete ... [+]

A program leírása

A karrierjét a világ egyik vezető jogtudományi iskolájával (LLM) folytathatja.

Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme és az ANU jogtudománya a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject 2018).

Az ANU LLM egy fejlett posztgraduális képesítést, amelynek célja, hogy felszerelni gyakorló ügyvédek, törekvő szakemberek és a friss diplomások a speciális jogi ismeretek és készségek.

Mind a jogi, mind a nem jogi diplomások számára nyitva áll, ez a posztgraduális program ideális azok számára, akik egy adott jogterületen szeretnék elmélyíteni tudásukat, azoknak, akik új gyakorlati területre kívánnak belépni, vagy akiknek joga van a tudásról. jótékony hatással van a karrierjükben, beleértve a közpolitikai szakembereket, a... [-]

Ausztrália Canberra
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
Australian National University (ANU) - Law

A Bachelor of Laws (kitüntetések) az ANU egy nemzetközileg elismert, világszínvonalú egyetemi diploma. Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme, amely nemzetközi, alk ... [+]

A program leírása

Az ANU Bachelor of Laws (kitüntetések) egy nemzetközileg elismert, világszínvonalú egyetemi diploma.

Az ANU az ausztrál nemzeti egyetem, amely nemzetközi, alkotmányos, közjogi és magánjogi hírnevet szerzett. Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme, és a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject, 2018).

Az ANU Jogi Iskola az egyetemi hallgatókat a jelenlegi jog és gyakorlat egyedülálló megértésével biztosítja. Tanítási megközelítésünk összekapcsolja az akadémiai szigorúságot a gyakorlati ismeretekkel. Ön mélyreható ismereteket szerez a törvény szerepéről és működéséről, és fejleszti azt a fejlett megértést, hogy a törvény hogyan befolyásolja és hatással van világunk szinte minden vonatkozására.... [-]

Ausztrália Canberra
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 10 év
Campus
Bővebben magyarul
Australian National University (ANU) - College of Law
Honlap
Telefonszám
+61 2 6125 5111