Australian National University (ANU) - Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az ANU az ausztrál nemzeti egyetem, amely nemzetközi, alkotmányos, közjogi és magánjogi hírnevet szerzett. Az ANU a világ tizenharmadik helyévé vált a törvény tanulmányozására (QS World Rankings by Subject, 2018).

Az egyetemi, posztgraduális és kutatási végzettségeken túl az ANU Law School a diákokat egyedülálló módon megismeri a jelenlegi jog, gyakorlat és politika terén. A tanítási megközelítés ötvözi az akadémiai szigorúságot a gyakorlati ismeretekkel. A hallgatók a tudósoktól és vendégelőadóktól tanulnak valódi szakmai tapasztalattal. A kis osztályú méretek nagyobb lehetőségeket kínálnak a diákok számára, hogy kölcsönhatásba léphessenek és együttműködjenek a tudományos munkatársakkal, látogassanak el vendéghallgatókat és más diákokat.

Az év során az ANU Law School mesterkurzusokat tanít Ausztrália és világszerte vezető jogi szakemberek által. A múltbeli mesterkurzusokat Ausztrália Legfelsőbb Bíróságának jelenlegi és korábbi bírái tanították, az ausztrál kormányügyvéd ügyvezető főügyvédje és az Ügyfél Globális Igazgatója

Az Egyetem számos klinikai tanfolyamot és jogi gyakorlati lehetőséget kínál Ausztráliában, Ázsiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy jogi ismereteiket cselekvéssé és jogi életük során valós szakmai tapasztalatot szerezzenek.

Az ANU irigylésre méltó kutatási profillal rendelkezik, ahol számos akadémiai munkatársa elismert vezetőként, valamint világszerte több mint 20 000 jogászdiagramnak, köztük ügyvédeknek, bíráknak, diplomatáknak, politikusoknak, főigazgatóknak, befektetési bankároknak, vezetői tanácsadóknak, szakpolitikai elemzők, tudósok és a globális vállalatok vezetői.

Jogtanulmány a nemzet fővárosában

Ahogy az ausztrál nemzeti jogi iskola, az ANU számos lehetőséget kínál a diákoknak, amelyek egyedülállóak a jogtudomány tanulmányozására a nemzet tőkéjében - a városban, ahol a szövetségi törvények és politikák készülnek.

Az ANU jogtudományi iskola közelsége az Ausztrál Legfelsőbb Bírósághoz, a Nemzetközösségi bíróságokhoz és a szövetségi ügynökségekhez kínál páratlan hozzáférést a jogi szakemberekhez, az igazságszolgáltatáshoz és a kormányzati döntéshozókhoz, akik közül sokan ANU jogászdiákok.

Helyszínek

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Telefonszám
+61 2 6125 5111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket