Australian National University (ANU) - Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Az ANU az ausztrál nemzeti egyetem, amely nemzetközi, alkotmányos, közjogi és magánjogi hírnevet szerzett. Az ANU a világ tizenharmadik helyévé vált a törvény tanulmányozására (QS World Rankings by Subject, 2018).

Az egyetemi, posztgraduális és kutatási végzettségeken túl az ANU Law School a diákokat egyedülálló módon megismeri a jelenlegi jog, gyakorlat és politika terén. A tanítási megközelítés ötvözi az akadémiai szigorúságot a gyakorlati ismeretekkel. A hallgatók a tudósoktól és vendégelőadóktól tanulnak valódi szakmai tapasztalattal. A kis osztályú méretek nagyobb lehetőségeket kínálnak a diákok számára, hogy kölcsönhatásba léphessenek és együttműködjenek a tudományos munkatársakkal, látogassanak el vendéghallgatókat és más diákokat.

Az év során az ANU Law School mesterkurzusokat tanít Ausztrália és világszerte vezető jogi szakemberek által. A múltbeli mesterkurzusokat Ausztrália Legfelsőbb Bíróságának jelenlegi és korábbi bírái tanították, az ausztrál kormányügyvéd ügyvezető főügyvédje és az Ügyfél Globális Igazgatója

Az Egyetem számos klinikai tanfolyamot és jogi gyakorlati lehetőséget kínál Ausztráliában, Ázsiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára, hogy jogi ismereteiket cselekvéssé és jogi életük során valós szakmai tapasztalatot szerezzenek.

Az ANU irigylésre méltó kutatási profillal rendelkezik, ahol számos akadémiai munkatársa elismert vezetőként, valamint világszerte több mint 20 000 jogászdiagramnak, köztük ügyvédeknek, bíráknak, diplomatáknak, politikusoknak, főigazgatóknak, befektetési bankároknak, vezetői tanácsadóknak, szakpolitikai elemzők, tudósok és a globális vállalatok vezetői.

Jogtanulmány a nemzet fővárosában

Ahogy az ausztrál nemzeti jogi iskola, az ANU számos lehetőséget kínál a diákoknak, amelyek egyedülállóak a jogtudomány tanulmányozására a nemzet tőkéjében - a városban, ahol a szövetségi törvények és politikák készülnek.

Az ANU jogtudományi iskola közelsége az Ausztrál Legfelsőbb Bírósághoz, a Nemzetközösségi bíróságokhoz és a szövetségi ügynökségekhez kínál páratlan hozzáférést a jogi szakemberekhez, az igazságszolgáltatáshoz és a kormányzati döntéshozókhoz, akik közül sokan ANU jogászdiákok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Law Juris Doctor » Megjelenítés Law LLB (Jogi Alapképzés) » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Online Mesterdiplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Jogi doktor

Campus Nappali Részidős 3 - 10 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Canberra + 1 további

Az ANU Juris Doctor (JD) egy megkülönböztetett program, amely a nem jogtudományok (vagy ausztrál jogtudományok) diplomások számára készült, és rendelkezik az ausztráliai és más joghatósági ügyvédek felvételéhez szükséges képesítéssel. [+]

A program leírása

Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme és az ANU jogtudománya a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject 2018).

Az ANU JD nemzetközileg elismert jogi minősítés. A JD elvégzése és a szükséges gyakorlati jogi képzés (PLT) megkönnyíti a jog gyakorlását bárhonnan Ausztráliában és más joghatóságokban.

Mint egy ANU joghallgató, tanulni világszínvonalú oktatók és vendégelőadók valós szakmai tapasztalattal. A kis osztályú méretek nagyobb lehetőségeket kínálnak a diákok számára, hogy kölcsönhatásba léphessenek és együttműködjenek a tudományos munkatársakkal, látogassanak el vendéghallgatókat és más diákokat.... [-]


Törvények Master (LLM)

Campus Nappali Részidős 1 - 5 év Nyílt Beiratkozás Ausztrália Canberra + 1 további

Nyilvános és nem-jogi diplomások számára az ANU Master of Laws (LLM) ideális azok számára, akik szeretnének speciális jogi ismereteket és szakismereteket szerezni kiválasztott érdeklődési körükben. Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme és az ANU jogtudománya a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozására [+]

A program leírása

A karrierjét a világ egyik vezető jogtudományi iskolájával (LLM) folytathatja.

Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme és az ANU jogtudománya a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject 2018).

Az ANU LLM egy fejlett posztgraduális képesítést, amelynek célja, hogy felszerelni gyakorló ügyvédek, törekvő szakemberek és a friss diplomások a speciális jogi ismeretek és készségek.

Ez a posztgraduális program nyitott mind a jogtudományi, mind a nem-jogász diplomások számára, ideális azok számára, akik elmélyítik ismereteiket egy adott jogterületen, azok, akik új gyakorlati területet kívánnak belépni, vagy akik számára a jogi ismeretek karrierjük szempontjából előnyös, beleértve a közpolitikai szakembereket, a szabályozókat és a vezetőket.... [-]


Törvényszakon (kitüntetések) (LLBHons)

Campus Nappali Részidős 4 - 10 év January 2019 Ausztrália Canberra + 1 további

A Bachelor of Laws (kitüntetések) az ANU egy nemzetközileg elismert, világszínvonalú egyetemi diploma. Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme, amely nemzetközi, alkotmányos, állami és magánjogi hírnevet szerzett. A program kitüntetettségének része a fokozatszerkezetbe ágyazódik, hogy javítsa karrierlehetőségeit, és erős alapot biztosítson a posztgraduális tanulmányokhoz. [+]

A program leírása

Az ANU Bachelor of Laws (kitüntetések) egy nemzetközileg elismert, világszínvonalú egyetemi diploma.

Az ANU az ausztrál nemzeti egyetem, amely nemzetközi, alkotmányos, közjogi és magánjogi hírnevet szerzett. Az ANU Ausztrália legmagasabb rangú egyeteme, és a világ 12-es helyzete a törvény tanulmányozásához (QS World Rankings by Subject, 2018).

Az ANU Jogi Iskola az egyetemi hallgatókat a jelenlegi jog és gyakorlat egyedülálló megértésével biztosítja. Tanítási megközelítésünk összekapcsolja az akadémiai szigorúságot a gyakorlati ismeretekkel. Ön mélyreható ismereteket szerez a törvény szerepéről és működéséről, és fejleszti azt a fejlett megértést, hogy a törvény hogyan befolyásolja és hatással van világunk szinte minden vonatkozására.... [-]


Kapcsolat

Australian National University (ANU) - College of Law

Honlap https://law.anu.edu.au
Telefon +61 2 6125 5111