Intézmények & Egyetemek Arubán

A Legjobb Egyetemek, Intézmények és Főiskolák Arubán 2018/2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Aruba. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Aruba itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Aruba és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Aruba, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Aruba közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Aruba

Xavier University School of Medicine

Aruba Oranjestad January 2019

Xavier University School of Medicine (XUSOM) 2005-ben alakult, és a bérelt a kormány Aruba engedélyt az Oktatási Minisztérium Aruba. Található Oranjestad fővárosában, Aruba, a Karib-térség orvosi iskola tanulói vannak ellátva a biztonságos légkört, hogy összpontosítson a tanulmányok. Mivel a legnagyobb városa, Aruba, Oranjestad könnyen megközelíthető közvetlen járatok a világ minden tájáról. Az amerikai székhelyű kurzusok tanítják kiváló orvosok az Egyesült Államokban, akik … [+] elkötelezettek a tanári. A Karib-tenger orvosi iskola hallgató kar arány 25-1, amely a hallgatók egy személyre szabott tanulási környezet. Minden laborok és tantermek a legkorszerűbb berendezések, beleértve LCD projektor, táblázatok és anatómia múzeumok. Lágyított emberi tetemeket használják az oktatás és a boncolás. Anatómiai elemzések végzik a Dr. Horacio E. Oduber Kórház, a helyi kórház Aruba. Sok bevásárlóközpontok, kormányzati hivatalok és gyorséttermek sétatávolságra található a Karib-tenger orvosi iskola. A közvetlen közelében a központi autóbusz-állomás lehetővé teszi a diákok könnyen elérhető minden része a sziget. A campus maga egy nemrég felújított, modern létesítmény áll a több mint 125.000 négyzetméter. A teljes létesítmény központi légkondicionálóval és fel van szerelve vezeték nélküli technológiával az egész. A diákok garantáltan biztonságos hozzáférést a campus mindenkor, mivel XUSOM van éjszakai és hétvégi biztonsági tisztek a helyszínen. A campus magában foglal egy vibráló multikulturális légkört, ahol minden diák úgy érzi, az elfogadott és kényelmes. [-]