Egyetemek, Intézmények és Főiskolák Üzbegisztánban

A Legjobb Üzleti Iskolák Üzbegisztánban 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Üzbegisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Üzbegisztán itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Üzbegisztán és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Üzbegisztán, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Üzbegisztán közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Üzbegisztán

Westminster International University in Tashkent

LLB (Jogi Alapképzés) Üzbegisztán Tashkent September 2018

RÓLUNKWestminster International University in Tashkent kiváló lehetőséget kínál a nemzetközi diákok számára, hogy dinamikus és sokszínű tanulási környezetben tanuljanak. A Westminster Egyetem (UoW) kizárólagos transznacionális oktatási partnere, a WUIT hozzáférést biztosít a globálisan elismert brit kvalifikációhoz. Csatlakozzon az ambiciózus egyének virágzó közösségéhez, inspiráló és magasan képzett oktatók vezetésével. A WIUT a legfontosabb prioritás a tanulási elvárás… [+] ok teljesítése minőségi, karrier-orientált tanfolyamokkal.Annak érdekében, hogy minél többet hozhasson velünk, rengeteg módja van arra, hogy segítséget és segítséget nyújtsunk Önnek. A repülőtéri Meet and Greet szervizcsapata üdvözli a Tashkent nemzetközi repülőtérre érkező új nemzetközi diákokat, és az első évben biztosított ingyenes szállás. A Diák Támogató Csapat elkötelezett annak biztosítására, hogy nemzetközi hallgatóink letelepedjenek és otthon érezzék magukat.FelvételiA WIUT tanfolyamokon való WIUT a Westminster Egyetem (UK London) jóváhagyott felvételi feltételein alapul. A felvételi döntések alapját képező legfontosabb elv az, hogy a pályázóknak valószínűleg hasznot kell húzniuk, és sikerrel kell lenniük a tanfolyamon. A hallgatóknak meg kell felelnie az életkor, az angol nyelv, a matematika, az iskolai háttér és egyéb követelményeknek. [-]