Hivatalos Leírás

Miért minket válasszon

Lehet, hogy sok választás magunk felé, de mielőtt úgy dönt, hova menjen, hogy fejezze be az alapképzésre, illetve szakmai végzettség, itt van néhány ok, amiért érdemes választani Független College Dublin:

Mivel arra törekszünk, hogy a tudományos kiválóság

Eltökélt célunk, hogy minden diákunk egy kifizetődő, szakmai és karrier-orientált oktatás a legmagasabb minőséget. Karunk tagjai elkötelezettek amellett, hogy a tudományos kiválóság és nem csak a nagy tanításban, hanem a személyes, egyéni támogatást.

Mert a tandíj felülmúlhatatlan

Előadóink és tutorok között az egyik köztiszteletben álló tudósok a saját területén. Osztály kicsik, hogy mindenki hozzájárulhat a vita és párbeszéd, és senkinek sem esik maradt.

Mivel eredményeink is a legjobbak az országban

A diákok a Független College Dublin értek el néhány kiemelkedő eredményeket. Például a Law Society FE1 Prep természetesen vált a legnagyobb és legsikeresebb Írország, termelő 28 egyéni első helyezett nyereményeket és a nyertesek a végen Scholar a legmagasabb pontszámot az elmúlt 5 évben (2009/2010/2011/2012/2013) .

Mert mi van a szívében egy vibráló város központjában

Független College Dublin a tökéletes helyszín a hallgatói élet Dublinban: nekünk van igazunk a kellős közepén a város körül, a kulturális, tudományos és szórakoztató látványosságokról. A főiskolai campus területén 22 tantermeket szerte 28.000 négyzetméter tanítási helyet.

Mivel ez egy ideális tanulási környezet

A színházakban is erre a célra épített, hogy a legjobb a kényelem, a stílus és a technológia: ezek mind légkondicionáltak és vezeték nélküli szélessávú internet és a hálózati hozzáférést, valamint a legújabb bemutató és videokonferencia berendezések.

Mivel a képesítését nemzetközileg elismert

Független College Dublin programok érvényesítik a legmagasabb szintű hazai és nemzetközi. Az új minősítési áll a tanulmányi eredmény, hanem a mélyebb megértését, a téma gyakorlati szempontból, és ez nagyra értékelik a területen.

Mert akkor jó szórakozást itt

Bármi tárgya és minősítés úgy dönt, ígérjük, akkor egy érdekes és elgondolkodtató tanulási tapasztalat, amely akkor várom, hogy minden osztályban. A hallgatói élet gazdagodik nemcsak a főiskolai és a kurzus, de az új barátok, kollégák és a csodálatos várost.

A Business karának Független College Dublin

A Business karának Független College Dublin elkötelezett a rendelkezést a legmagasabb minőségi oktatás és képzés, hogy a diákok, hogy megfeleljen a kihívásoknak a gyorsan változó és egyre inkább globalizálódó üzleti világban. A diákok kínált bővülő köre akkreditált graduális, posztgraduális és a folyamatos szakmai fejlesztési programok, amelyek célja, hogy megfeleljen a jelenlegi és a jövőbeni akadémiai és a karrier igényeit a mai üzleti szakember.

Ezek a programok célja, hogy olyan rugalmas hozzáférést biztosít a hallgatók és a szakmai üzletemberek, akik szeretnének létrehozni egy alapot az üzleti tanulmányokat területeken, vagy akik fokozni kívánják szakmai előmenetele és konkrét üzleti ismeretek révén elérni a leginkább up-to-date elmélete és gyakorolják az általuk választott területen az üzletből.

Üzleti tanfolyamok nagyrészt kínálják a jól felszerelt helyiségek központjában Dublin, élénk, barátságos, progresszív és kozmopolita környezet. Amellett, hogy magas oktatási színvonal és jelentősége, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a diákok jólétét, és biztosítja, személyes szinten, hogy mindenki, aki tanulni velünk a maximális értéket a tanulási tapasztalat.

Számos programunk összevetni a szakmai akkreditáció és a mentességi feltételek és a mi Masters képesítési keretrendszer lehetőséget kínál arra, hogy megszerezzék színpadra posztgraduális képesítést olyan ütemben alkalmas egyes tanulók.

Míg a tanulás és tanítás hangsúlyozza a megértés az elmélet a Business Studies, mint a fegyelem, üzleti tanfolyamaink alátámasztja ezt a jelentős a cselekvés-központú tapasztalati tanulás, "real-life" esettanulmányok, csoportos tanulás projektek, és az egyéni "live "kutatási projektek szabott egyéni előmenetel.

A programok keretében a Business Kar egészíti ki egy sor további személyre szabott programok, amelyek célja, hogy igényeinek kielégítése érdekében különösen az üzleti és kereskedelmi szektorban a KKV-k, a többit pedig a magán- vagy az állami szektorban. Örülünk, hogy megvitassák bizonyos területeken a speciális célú rendelkezést közvetlenül üzembe ügyfelek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

LLB (Jogi Alapképzés)

Independent College Dublin

A LL.B jogi diplomát a számviteli egy 4 éves szak ötvözi a két tudományág a jog és a számvitel. A szakot bevonni a tanulmány a modulok szükséges a jogi diploma és a szüks ... [+]

A LL.B jogi diplomát a számviteli egy 4 éves szak ötvözi a két tudományág a jog és a számvitel. A szakot bevonni a tanulmány a modulok szükséges a jogi diploma és a szükséges tanulmány a számvitel. A minősítési kiváló képzés a jogi és üzleti szakember.

A diplomát Független College Dublin előnyeit jóváhagyták és erős támogatást a Bristol Law School, a University of the West of England, Bristol egyik vezető jogi egyetemen az Egyesült Királyságban. A kurzus által szállított egy csapat lelkes és tapasztalt tanárok. Továbbá, a természet osztálylétszámok ösztönzi az interaktív és a diszkurzív megközelítés a tanulmány a jog.

A tantárgy tartalma / felépítése ... [-]
Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Independent College Dublin

A LL.B mértéke egy három éves alapképzés a tanulmány az ír jog. A kurzus a 8. szint diploma, amely jóváhagyta a tisztelt társaság a király fogadók azok számára, akik szer ... [+]

A LL.B mértéke egy három éves alapképzés a tanulmány az ír jog. A kurzus a 8. szint diploma, amely jóváhagyta a tisztelt társaság a király fogadók azok számára, akik szeretnék folytatni a további tanulmányok és a karrier, mint egy ügyvéd. Azt is jóváhagyta a Law Society of Írország azok számára, akik szeretnék folytatni a további tanulmányok és a karrier, mint egy ügyvéd.

Ez a jogi diploma lesz az érdeke, hogy azok, akik egy erős igazságérzet, akik rendelkeznek a megkérdőjelező hozzáállás és élvezze meghatározását és alkalmazását megoldásokat a problémákra. A LL.B diplomát Független College Dublin előnyeit jóváhagyták és erős támogatást a Bristol Law School, a University of the West of England, Bristol egyik vezető jogi egyetemen az Egyesült Királyságban. A kurzus által szállított egy csapat lelkes és tapasztalt tanárok. Továbbá, a természet osztálylétszámok ösztönzi az interaktív és a diszkurzív megközelítés a tanulmány a jog.... [-]

Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul

LLM

Independent College Dublin

A LL.M összehasonlító médiatörvény az első és egyetlen természetesen a maga nemében fel kell ajánlani az az Írország. Ez egy speciális programot, amely megvizsgálja a ren ... [+]

A LL.M összehasonlító médiatörvény az első és egyetlen természetesen a maga nemében fel kell ajánlani az az Írország. Ez egy speciális programot, amely megvizsgálja a rendelet a média Írország és nemzetközi szinten. Különösen, az ír és a nemzetközi fejlemények érintő korlátozások tekintetében a média kezdve a törvények a személyiségi jogokra, rágalmazás, a bíróság megsértése, és az információ szabadsága alapos vizsgálat alá. A törvényi szabályozás a média Írország és az Európai Unió egészében is elemzik. Ez a tanfolyam ideális azok számára, akik érdekeltek a jogi és etikai kérdéseivel a szólásszabadság világszerte.

... [-]
Írország Dublin
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul