Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 Távoktatás Szakmai Diploma Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Egyesült Királyság 2023

8 Távoktatás Szakmai Diploma Programok ban ben Jogi tanulmányok ban ben Egyesült Királyság 2023

overview

A jog és szabályozások a társadalom által felállított jogszabályok összességét tanulmányozza. A terület szakirányai között megtaláljuk a nemzetközi kormányzati kapcsolatokat, melyek gondoskodnak a megfelelő üzleti gyakorlat foganatosításáról a határokon átívelő kereskedelmi folyamatok során.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

A hallgatók diplomát használhatnak a munkaerő bejutására, vagy felkészülhetnek a további tanulmányokra. Diploma programokat általában műszaki iskolák vagy közösségi főiskolák kínálnak, és egy-két évig tartanak.

Az online vagy távoktatás az elektronikus média és az információs és kommunikációs technológiák (IKT) oktatásban történő alkalmazását jelenti. Az online tanulás révén az ember bármikor és bárhonnan hozzáférhet az oktatáshoz, elérhető internetkapcsolattal.

read_more

filters

  • Szakmai Diploma
  • Egyesült Királyság
  • Jogi tanulmányok
  • Távoktatás
fields_of_study
  • Jogi tanulmányok (8)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format