Keystone logo
Amerikai Egyesült Államok

Tanulmány Törvény ban ben Amerikai Egyesült Államok 2024

Tanuljon itt: Amerikai Egyesült Államok

Jogi diplomát az USA-ban A legtöbb amerikai államban a kérelmezőket, hogy tartsa a Juris Doctor (JD) diplomát egy akkreditált jogi egyetemre. Ez a három éves tanfolyam követi a befejezése négy év egyetemi tanulmány bármely témában. Ez a rendszer jelentősen eltér sok más országban, ahol a diákok azonnal írja jogi egyetemre után fejezik be középfokú iskolába; tekinthető szakmai tudományos területen, a JD egyenlő a diplomáját. Míg a kevésbé gyakori, néhány iskola is kínálnak egy éven át tartó Master of Law (LLM), amely lehetőséget kínál a specializáció, valamint a rangos tudományos doktori fokozat törvény doktora Jogi Science (SJD). Mielőtt lehetővé teszi, hogy jogi gyakorlatot, a legtöbb hallgató köteles az állam, ahol a gyakorlat, hogy adja át a szakvizsga és bizonyítani karakter szabványoknak. Mivel az államok kezeli a bárban, hasznos lehet, hogy részt vegyen jogi egyetemre a régióban, ahol azt tervezi, hogy gyakorolni.Törvény felsőoktatásban az USA-ban Az American Bar Association (ABA), van összesen 202 ABA által jóváhagyott törvényt iskolák az USA-ban Az első évben a Juris Doctor jellemzően összpontosít alaptörvény téma, míg az utóbbi években is testreszabott, hogy megfeleljen a diákok érdekeit. Míg sok jogász informálisan specializálódtak, nincs jogi tesznek különbséget a gyakorlat. Az egyik sarokköve a jogi egyetemre képzés az USA-ban a használata a szókratészi módszer, amelyben a diákok közvetlenül felszólította, hogy válaszoljon a kérdésekre, hanem alapvető előadások. Tandíj függnek az iskola még nem vett részt, az átlagos magán iskolai oktatás összesen alig több mint $ 40,000 szerint a US News and World Report. Még egyszer, a díjak eltérőek lehetnek az intézmények között a másik. A menetrend a következő szabványos amerikai akadémiai naptár felsőoktatási szeptembertől május. Miközben egyre a jogi egyetemre, az USA-banaz élénk verseny folyik, a nemzetközi diákok egyre nagyobb a kereslet. Jobs a törvény általában úgy, hogy mind a jövedelmező és jutalmazása. Továbbá, a kutatás azt mutatja, hogy ügyvéd foglalkoztatási az elmúlt évtizedben meghaladta a legtöbb más foglalkozásokban. Számos jogi diplomával dönt, hogy nem működik olyan ügyvédek, hanem keresik a karrier az üzleti, kormányzati és más iparágakban.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  944
 • Közművek részesedése

  65
 • Internet előfizetés

  65
 • Helyi közlekedés

  64

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  12
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Amerikai Egyesült Államok

Az Amerikai Egyesült Államok található az északi féltekén Észak-Amerikában, csak délre Kanada és északra a mexikói határon. Ez áll a 50 állam: 48 összefüggő állapotok és Alaszka és Hawaii-szigeteken. A társadalom az USA-ban olyan változatos, mint maga az ország. Nincs kasztrendszer, bár egyesek azt állítják, hogy a ponton, mivel a jelenlegi gazdaság. Sok vállalkozók és tehetős magánszemélyek, akik tettek a saját vagyonát, és vannak gyári munkások, hogy a minimálbér. Az USA-ban egy nagy ország, sok szabadságok azok számára, akik úgy döntenek, hogy ez a hely tanulásra élni. Tanul az USA-ban számos izgalmas lehetőségeket. A lista előkelő az amerikai 's attribútumok rendkívüli felsőoktatási rendszer, ami miatt egy nívós célpontja a nemzetközi diákok, beleértve azokat is, akik jogi diplomát. Az amerikai jogrendszer Az amerikaijogi rendszer tartalmaz egy összefüggő rendszer a fékek és ellensúlyok, mely bírósági, szabályozási és kormányzati hatóságok. Együtt, ezek a szervezetek adminisztrálni és betartatni az ország törvényei szerte a szövetségi, állami és helyi szinten. Az amerikai alkotmány mégpedig konkrét hatáskörök alapján a szövetségi kormány, amelynek hatáskörébe tartozik bizonyos esetekben - mint például azokat, amelyek a szövetségi törvényeket, külföldi kormányok és államok közötti konfliktusok. Azon túl, hogy minden állam saját irányító szervezetek. Minden fél jogosult a tárgyalás a zsűri, amely 12 uniós polgár, akik értékelik a bizonyítékokat, és hozzanak döntést. A legtöbb jogesetek az amerikai megoldódnak elérése előtt tárgyalás útján jogi mozgás vagy település elérése előtt tárgyalást. Az ügyvédek lényeges része az amerikai jogrendszer, és felelősek támogatja nevében ügyfeleik. Ezek által engedélyezett állapotban, amelyben azokat gyakorolni.

Vízumkövetelmények

1) F vízum – Ez a fajta vízum azoknak a nemzetközi hallgatóknak szól, akik tudományos fokozatot kívánnak szerezni egy akkreditált amerikai főiskolán vagy egyetemen, vagy angolt szeretnének tanulni egyetemen vagy intenzív angol nyelvű intézetben. Háromféle F vízum létezik:

 • F-1 vízumok nappali tagozatos hallgatók számára;
 • F-2 vízumok az F-1 vízummal rendelkezők eltartottjai számára (házastárs és 21 év alatti nem házas gyermekek, beleértve az azonos nemű házaspárokat is);
 • F-3 vízum „határ menti ingázók” számára – mexikói és kanadai diákok, akik származási országukban élnek, miközben rész- vagy teljes munkaidős iskolába járnak az Egyesült Államokban.

2) M-vízum – Ez a fajta vízum azoknak a nemzetközi hallgatóknak szól, akik nem tudományos vagy szakmai tanulmányokat vagy képzést szeretnének végezni egy egyesült államokbeli intézményben. Háromféle M vízum létezik:

 • M-1 vízumok szakmai vagy nem tudományos tanulmányokat folytató diákok számára;
 • M-2 vízumok M-1 vízummal rendelkezők eltartottjai számára;
 • M-3 vízumok „határ menti ingázók” számára, mint az F-3 vízumok esetében, de szakmai vagy nem tudományos tanulmányokhoz.

3) J vízum – Ez a fajta vízum azoknak a nemzetközi cserelátogatóknak szól, akik az Egyesült Államokban kulturális cserét elősegítő programokban vesznek részt. Minden pályázónak meg kell felelnie a szóban forgó program jogosultsági feltételeinek, és magánszektorbeli vagy kormányzati programnak kell támogatnia. A J vízummal rendelkezők általában rövid ideig tartózkodnak az Egyesült Államokban, esetleg egy vagy két félévet. A J-1 vízummal rendelkezőknek legalább két évre vissza kell térniük hazájukba a cserelátogatói programjuk végén. Kétféle J vízum létezik:

 • J-1 vízumok cserediákok számára egy megfelelő csereprogramban;
 • J-2 vízumok a J-1 vízummal rendelkezők eltartottjai számára.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

F vízum; M vízum; J vízum

Ár és pénznem

USD 200

Fizetnie kell a SEVIS díjat (200 USD), amely támogatja az egyesült államokbeli tartózkodásának rögzítéséhez használt számítógépes rendszer költségét. Látogasson el a https://fmjfee.com/index.html oldalra a díj befizetéséhez, és győződjön meg róla, hogy nyomtassa ki a nyugtát, és hozza magával a vízuminterjúra. A SEVIS díjat legalább három nappal a vízuminterjú dátuma előtt be kell fizetnie.

Ezenkívül további 160 USD-t kell fizetnie a vízumkérelem díjáért az Ön országában az Egyesült Államok nagykövetségén vagy konzulátusán, vagy a nagykövetség által kijelölt bankban.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az USA-ba tanulni kívánó összes nemzetközi hallgatónak F Visa, J Visa vagy M Visa kérelmet kell benyújtania.

Hol lehet jelentkezni?

Online

Minden egyesült államokbeli nagykövetségnek van egy weboldala, amely útmutatást ad a vízuminterjúra való időpont egyeztetésről, valamint a vízumkérelem folyamatával kapcsolatos egyéb információkról.

Weboldal:http://www.usembassy.gov/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

 1. Először is, iskolája vagy egyeteme küld egy űrlapot, amely megerősíti, hogy felvették az Egyesült Államok Állampolgársági és Honosítási Szolgálata (USCIS) által nem bevándorló diákok felvételére feljogosított intézménybe.
 2. Másodszor, időpontot kell foglalnia a vízuminterjúra, és fizetnie kell néhány szükséges díjat.
 3. Harmadszor, az Egyesült Államok egy új, nem bevándorló vízumkérelmező űrlapot, a DS-160-at használ, amelyet online kell kitölteni. Ez az űrlap az összes többi űrlapot helyettesíti.
 4. Negyedszer, készüljön fel a vízuminterjúra. Kulcsfontosságú, hogy jó előre igényelje vízumát, mert így több idő jut, ha késések vannak a nagykövetségen, vagy ha elutasítás esetén fellebbezni szeretne egy döntés ellen. Fontos, hogy mit viselsz, és az üzleti öltözék megfelelő.

A vízuminterjúhoz szükséges dokumentumok a következők lehetnek:

 • Az útlevél legalább hat hónapig érvényes az Egyesült Államokban való tartózkodási időszakon túl. Előfordulhat, hogy az összes jelenlegi és régi útlevelét is magával kell vinnie.
 • Aláírt SEVIS I-20-as vagy DS-2019-es nyomtatvány (beleértve a házastárs/gyermekek egyéni nyomtatványait is)
 • DS-7002 nyomtatvány (csak J-1 gyakornoki és gyakornoki vízumkérelmezők számára)
 • SEVIS díj nyugta
 • DS-160 kérelmet megerősítő oldal vonalkóddal és alkalmazásazonosító számmal
 • MRV díjfizetést igazoló nyugta
 • A vízuminterjúra szóló kinevezési levél nyomtatott példánya
 • 1-2 fénykép a fényképes követelményekben leírt formátumban.

Fel kell készülnie a következő dokumentumok benyújtására is:

 • Részt vettek korábbi intézmények átiratai és oklevelei
 • Az oktatási intézmény által megkövetelt szabványosított tesztek pontszámai, mint például a TOEFL, LSAT, GRE, GMAT stb.
 • A pénzügyi bizonyítékok azt mutatják, hogy Ön vagy szponzora (azaz a szülők vagy egy állami szponzor) elegendő fedezettel rendelkezik a tandíj, az utazási és a megélhetési költségeinek fedezésére az Egyesült Államokban való tartózkodása alatt.

Vigyen magával egy külön írásos listát az összes korábbi munkaadójáról és iskoláiról, amelyekbe referenciaként járt.

Mikor kell jelentkezni?

Az egyesült államokbeli diákvízum igénylése hosszú folyamat lehet, ezért gondoskodjon a felkészülésről jó előre – legalább három-öt hónappal a kurzus kezdete előtt. A diákvízumot legfeljebb 120 nappal az I-20-as nyomtatványon szereplő dátum előtt lehet kiállítani. A cserelátogatói vízumok a DS-2019 dátuma előtt bármikor kiadhatók.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

Az F1 és J1 vízum lehetővé teszi az Egyesült Államokban való munkavállalás lehetőségét tartózkodása alatt, míg az M1 vízum nem. Az F-1 vízummal rendelkező diákok heti 20 órát vagy kevesebbet dolgozhatnak az egyetemen. Azoknak a hallgatóknak, akik hosszabb órákat és az egyetemen kívül szeretnének dolgozni, előzetes engedélyt kell szerezniük az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatától (USCIS). A J-2 vízummal rendelkezők munkavállalási engedélyt kérhetnek az USCIS-től. Az F-2 és M-vízummal rendelkezők nem dolgozhatnak, és megfelelő munkavállalási vízumot kell biztosítaniuk, ha munkát keresnek.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A hallgatói vagy cserelátogatói kérelmek elutasításának leggyakoribb oka az, hogy a vízumot kérelmező személy nem bizonyította a vízumtisztnek, hogy visszatér az országába, amikor befejezi tanulmányait az USA-ban. Ha megtagadják a vízumot lehet, hogy valamit megtehet az elutasítás visszavonására, és fellebbezhet a döntés ellen. A legtöbb esetben további dokumentumokat kell benyújtania, amelyeket nem az eredeti kérelemhez mellékeltek.