Keystone logo
Tajvan

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Tajvan 2024

Intézmények száma: 83
  • Taipei, Tajvan
  • Kaohsiung, Tajvan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 135號, Tajvan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Tajvan

  Shih Hsin University egyetemi és végzős szakok széles skáláját kínálja nappali és éjszakai iskolájában. Annak érdekében, hogy kielégítsék azoknak a felnőtteknek az igényeit, akik vágynak arra, hogy gazdagítsák tudásukat vagy folytathassák tanulmányaikat, az egyetem több továbbképzési programot biztosít, amelyek alap-, mester- és doktori fokozatokhoz vezetnek. Ezenkívül az egyetem speciális egyetemi programot is kínál a hároméves szakkollégiumok végzősei számára.

  • Taipei, Tajvan

  Kaohsiung Medical University (eredeti nevén Kaohsiung Orvosi Főiskola) hivatalosan 1954-ben alapították. Azon kívül, hogy az első magán orvosi egyetem volt az egyetemen, a bölcsővé vált a magasan képzett orvosok és az orvostudományi szakemberek számára. Kaohsiung Medical University az orvosi ellátás és a helyi trópusi orvoslás tanulmányozásának központja volt az első időkben. A főiskolák félretették trópusi betegségek kutatási küldetését, miután az Egészségügyi Világszervezet bejelentette, hogy már nem trópusi betegségek endémiás területe, és teljes figyelmét az alapvető orvosi tudomány és a klinikai orvosi kutatás folyamatosan fejlődő területeire fordította. Az egyetem tovább erősítette orvosi szolgáltatásait. Kaohsiung Medical University tehát szilárd alapot fektetett le a délvidéki vezető orvosi intézményként. Miután a Kaohsiung Orvosi Főiskola 1999 nyarán egyetemmé vált, megragadta ezt a lehetőséget, hogy gyorsabban és tovább haladjon, és elérje a legmagasabb színvonalat az oktatásban, a kutatásban és a szolgáltatásban. Kaohsiung Medical University mindenki közös elképzelése, hogy az egyetem egy modern, előremutató intézmény legyen, amely a tudósok és az orvosi ellátás kiválóságára törekszik. Kaohsiung Medical University rendelkezik a jól bevált egyetem minden erősségével. Az orvostudományi kurzusok széles skálája áll rendelkezésre, és az alap- és klinikai kutatáshoz szükséges eszközök is elegendőek és jó minőségűek. Az Egyetem Kaohsiung városközpontjában található, a második legnagyobb városban, ahol minden látnivaló és izgalom megtalálható a városi életben.

  • Taipei, Tajvan

  1960. június 1 -jén két orvos, Hu Shuiwang és Xu Qiantian, valamint lelkes orvosok alapították. A három bádogkunyhótól kezdve, a könyvektől és az üvegcsövektől a nagy területekig és házakig, mind magánszemélyek adományoztak. Fél évszázad után a pekingi orvosi egyetem átment a 17. igazgatótanácson, 8 elnökön és 10 igazgatón. Ők voltak a pekingi orvosi egyetem rendkívüli eredményei. Hiszek Zhang Wenchang jelenlegi elnök és Lin Jianhuang igazgató örökségében. Ezután iskolánkat a nemzetközi világba vezeti!

  • Taipei, Tajvan

  A Qinyi -t az 1960 -as években alapították nemzeti tudományos és technológiai egyetemként, amely különbözik a többi iskolától. Eredetileg magániskola volt, majd 1981 -ben az országnak adományozták, és nemzeti egyetemmé szervezték át. Az alapítók, Zhang Ming tábornok és Wang Guoxiu asszony az „oktatás nem más, mint példa” fogalmát gyakorolták azzal az önzetlen szellemmel, hogy elvették a társadalomtól és visszaadták a társadalomnak. 1981-ben Lee Teng-hui elnök "Gong Hong Hua Yu" dicséretével megerősítette hozzájárulását a társadalomhoz. A két alapító 1994 -ben, illetve 1999 -ben kapta meg az elnök dicséretét. Az iskola fejlődéstörténete négy fő szakaszra oszlik: magán főiskolák (60,08 ~ 81,06), nemzeti főiskolák (81,07 ~ 88,07), Nemzeti Technológiai Intézet (88,08 ~ 96,01) és National Chin-Yi University of Technology (96,02) .

  • Taipei, Tajvan

  Iskolánk arra szánja magát, hogy végzőseinket a gazdag művelés elérésére nevelje: megvalósításra, innovációra, átfogó képességre és harmonizációra, más néven hivatkozási alapjainkra. Ezért a négy művelés mellett a hallgatóknak meg kell szerezniük az IEEE -t, az információs bizonyítványokat, az angol nyelvtudást, a szakértelmet és az etikát a diploma megszerzése érdekében. • Megvalósítás: Ez a benchmark a technikusok munkához való hozzáállását tükrözi. Várhatóan hallgatóink képesek lesznek a gyakorlati műveletek irányítására, és ezzel egyidejűleg fejlesztik képességeiket. • Innováció: Ez a benchmark meghatározza diplomásunk azon képességét, hogy szakmai információkat szerezzen és frissítse. • Átfogó képesség: Ez a benchmark arra számít, hogy hallgatóink képesek lesznek kommunikálni a globális faluban nemzetközi nyelven. • Harmonizáció: Ez a benchmark minden diákot arra inspirál, hogy figyeljen a hagyományos erkölcsi és etikai tanításra. Azt is remélik, hogy a technológia alkalmazása és az erkölcs harmonikusan összekapcsolható.

  • Taipei, Tajvan

  Nincs téglafal a látóhatár korlátozásához! Nincs kerítés a lehetőségek szűkítésére! A campus minden épületét fák és növények sokfélesége veszi körül, például nyárfák, királyi poincianák, orchideafák, ceibák, arany zuhanyfák, gardéniák, liliomok, lombhullató fenyőfák és síró fűzfák.

  • Taipei, Tajvan

  A tehetség ápolása a NUTN egyedülálló szellemével, életműveltségével és szakmai foglalkoztathatóságával. Jellemzők és jövőbeli fejlődés A NUTN megalapítása a tehetséggondozás márkájaként, valamint az egyetem szerepének betöltése a modernizált társadalomban. A helyi önkormányzattal és az iparral való együttműködés megerősítése, bemutatva egy egyetemet, amely megmutatja gazdag helyét és nemzetközi elkötelezettségét. A tanulási környezet vitalizálása az egyetemen található rejtett tantervek, például a Big Master Forum és az innovatív és átgondolt gyakorlatok révén. A személyzet innovációjának és adminisztratív hatékonyságának előmozdítása a tanítás és a szolgáltatás színvonalának javítása érdekében, fenntartva a diákok tudományos szabadságát, igazságosságát és tanulási jogait. Erősíteni a kapcsolatot az öregdiákokkal és a társadalmi erőforrásokkal az egyetem oktatási céljának elérése érdekében. Kifinomult példamutató egyetemmé válni, helyi és regionális mély jellemzőkkel, jól összeköttetésben a nemzetközi közösséggel.

  • Taipei, Tajvan

  A Chung Hwa Egyetemet 1990-ben alapították. Az igazgatótanács és az iskolafelügyelők gondos tervezése során az iskola a következő eredményekkel és jellemzőkkel rendelkezik: Foglalkoztatásorientált három középiskola Az Oktatási Minisztérium legfrissebb felmérései szerint 104 Manpower Bank , és a 1111 Manpower Bank, a Chung Hwa Egyetem végzősei a három legmagasabb teljesítményt mutatják: "magas foglalkoztatási arány, magas fizetés és magas vállalati elégedettség". Közülük iskolánk tanulóinak foglalkoztatási rátája az első az átfogó egyetemen, kiváló oktatási támogatással az Oktatási Minisztériumtól. A 104 Human Bank statisztika szerint a diplomások több mint felének átlagfizetése magasabb, mint a nemzeti magánegyetemet végzettek átlagfizetése, és 5 egymást követő évben rangsorolták 1111 Human Banking Corporation a legelégedettebb a top 10 -gyel magán egyetemek. Az egyetlen magán egyetem Zhumiao területén, amely nemzetközi AACSB és IEET kettős tanúsítványt szerzett, a Chung Hwa Egyetem az egyetlen magán egyetem a Zhuzhumiao területen, amelyet az Amerikai Nemzetközi Üzleti Iskolák Promóciójának Szövetsége (AACSB) és a Kínai Társaság akkreditált mérnöki oktatás (IEET). A hallgatók által megszerzett diplomák és kreditek világszerte felhasználhatók. A School of Management nemcsak a világ legjobb üzleti menedzsment iskoláinak legjobb 5% -a közé tartozik, hanem a brit felsőoktatási kutatócég 2020 -as QS értékelésében Ázsia legjobb 450 egyeteme közé tartozik, és az átfogó magánszféra között a 11. helyen áll. egyetemek Tajvanon.

  • Taipei, Tajvan

  National Chiayi University 2000 februárjában hozták létre a Chiayi két meglévő főiskolájának, azaz a Nemzeti Chiayi Technológiai Intézet (NCIT) és a Nemzeti Chiayi Tanári Főiskola (NCTC) egyesítésével. Az egyetemnek jelenleg hét főiskolája van (Tanári Főiskola, Bölcsészettudományi és Művészeti Főiskola, Menedzsment Főiskola, Mezőgazdasági Főiskola, Tudományos és Mérnöki Főiskola, Élettudományi Főiskola és Állatorvostudományi Főiskola), amelyek 39 egyetemi programot (40 tanszék) tartalmaznak ), 12 továbbképző egyetemi program (1 program, 39 mesterképzés (42 osztály), 14 továbbképzési mesterképzés és 7 doktori program (1 program) a 107 félévben. Az NCYU az egyik legrégebbi és legnagyobb egyetem Tajvan déli részén.

  • Taipei, Tajvan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) 1953 -ban hozták létre Tajvani Tartományi Tengerészeti Technológiai Főiskola néven. Tizenegy évvel később, 1964 -ben tengeri főiskolává váltunk, amely különböző tengeri területeken kínál bachelor- és mesterképzést. Ebben az időszakban a főiskolát a Kínai Köztársaság tajvani tartományi kormánya támogatta. 1979 -ben nemzeti intézménnyé váltunk, és átnevezték a Tajvani Nemzeti Tengerészeti Tudományos és Technológiai Főiskolára. Egy évtizeddel később, 1989-ben a főiskola teljes értékű egyetemmé vált. Jelenleg az NTOU -nak hét főiskolája van - Tengerészeti Tudomány és Menedzsment, Élettudományok, Óceán Tudomány és Erőforrás, Mérnöki, Elektrotechnikai és Informatikai, Óceánjog és politika, valamint Bölcsészettudományok és Társadalomtudományok. Ezekben a főiskolákban összesen 22 egyetemi tanszék, 12 posztgraduális intézet, 28 mesterképzés és 20 doktori program található. Az egyetem nagy növekedésen és változásokon ment keresztül, és ma az ország egyik legfontosabb magas szintű tanulási és ösztöndíjközpontjának tekintik, különösen a tengertudományok, a tengerészeti tanulmányok és a halászat területén. Válaszolva a társadalom változó igényeire és hallgatóink egyre szélesebb körű érdeklődésére, átfogó egyetemmé fejlődünk, egyedülálló tengeri fókuszban. Célunk, hogy nemzetközileg ismert felsőoktatási intézmény legyünk. Ennek érdekében társadalomtudományi és szabad művészeti programjaink az NTOU oktatásának központi részeként fejlődnek. Az Egyetem gyorsan halad a pozitív tanulási környezet és kultúra biztosítása felé az intellektuális és személyes fejlődés érdekében, egyedülálló tulajdonságunkként az óceáni érdekekkel.

  • Taipei, Tajvan

  TransWorld University (TWU) Tajvan nyugati-középső részén, a gyönyörű Yunlin megyében található. A Sun Moon -tó és az Alishan -hegy közelében található, két népszerű célpont Tajvanon. TransWorld University mottója a „becsüld az őszinteséget, a gyakorlat integritását”, és az őszinteség, a pragmatizmus, a kreativitás és a LOHAS négy pillérére épül. Az Egyetemet hivatalosan 1992-ben alapították Transworld Junior College of Commerce néven, amely kereskedelmi alapú junior főiskola. 2000-ben hivatalosan négyéves intézetsé fejlesztették, és a nevét Transworld Institute of Technology-ra változtatta. 2010. augusztus 1 -jén a Transworld Institute of Technology -t az Oktatási Minisztérium TransWorld University hagyta jóvá. 2011 TransWorld University 60 millió NT dollárral tüntették ki a Tajvani Oktatási Minisztérium (MOE) „Teaching Excellence Awards” díján. 2013 -ban a TransWorld University második egymást követő alkalommal 45 millió NT dollárt kap a MOE -től. A TWU gyorsan nőtt rövid története során, az első félév során összesen 750 hallgatóból és 7 akadémiai tanszékből körülbelül 6000 hallgatóvá és 14 tanszékre és 5 posztgraduális intézetre.

  • Taipei, Tajvan

  Kao Yuan University , korábbi nevén a Private Kao Yuan Junior College of Technology (1986-ban alakult), az első E-generációs akadémia a Tajvani Kaohsiung Tudományos Parkban. Az Oktatási Minisztérium által hivatalosan jóváhagyott (a továbbiakban MOE), a Kao Yuan Junior Műszaki Főiskola 1989-ben kezdte meg a diákok toborzását, és Liaw, Feng-Jeng professzor volt az első elnöke. Nyolc diplomás iskola is van, köztük az üzemeltetés és menedzsment; Vegyi és biokémiai mérnöki tevékenység; Építőmérnöki; Építészet; Informatika és alkalmazások; Villamosmérnök; Villamosmérnök; Gépészet és automatizálás. Tizenöt tanszék is van, köztük az elektronika; Villamosmérnök; Gépészet és automatizálás; Elektrooptikai tudomány és mérnöki tevékenység; Építőmérnöki; Vegyi és biokémiai mérnöki tevékenység; Építészet; Üzleti adminisztráció; Nemzetközi üzlet; Marketing és forgalmazás menedzsment; Információ menedzsment; Információs kommunikáció; Informatika és alkalmazás; Alkalmazott idegen nyelvek; Greenery Science & Technology. Öt diplomaprogramot kínálnak, nevezetesen: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Illatszer Kozmetikai Tanszék Tudomány és Egészségügy; Zöld Környezet TRC Diploma Program; Kultúraipar és digitális integrált Diploma Program, Turizmus és Szabadidő Menedzsment, Gépészeti és Automatizálási Mérnöki Tanszék-Fejlett Járműosztály (átnevezés) és Építészeti Tanszék-Belsőépítészeti Osztály (átnevezés), amelyet a MOE hagyott jóvá.