Keystone logo
Törökország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Törökország 2023

Intézmények száma: 73
  • Istanbul, Törökország

  A BMI oktatási programjaiban harmonizálja az akadémiai/elméleti ismereteket az üzleti világból származó gyakorlati tapasztalatokkal, valamint a sikeres vezetők és vezetők jövőképét. Ily módon lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kiszélesítsék perspektívájukat, áttekintsék üzleti megközelítéseiket, és fejlesszék vezetési betekintéseiket.

  • Istanbul, Törökország

  Az Altinbas University tudást, készségeket és kompetenciákat biztosítunk a világ minden tájáról érkező hallgatóknak, hogy a kiválóság kultúrájának előmozdításával virágozhassanak a globális társadalomban. Bárhol is van, bármit is szeretne tanulni, globális hatókörünk, tudományos kiválóságunk és elkötelezett támogatásunk segíthet a szakmai és személyes siker felé vezető úton. Altinbas University példát mutatunk a kiválóság központjaként azzal, hogy kiváló minőségű oktatói személyzetünkkel és korszerű létesítményeinkkel változtatunk az oktatásban. Tudjon meg többet arról, hogy miért az Altinbas a legjobb választás az Ön számára.

  • Istanbul, Törökország

  A Vatel 50 vendéglátóipari iskolával rendelkezik Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában. Ugyanaz a küldetésük: közösen készítik fel a fiatalabb generációkat arra, hogy szakmai jövőjüket felépítsék a nemzetközi vendéglátás és turisztikai menedzsment iparban.

  • Istanbul, Törökország

  Istanbul Medipol University az oktatással és az általa teremtett különbséggel elfogadja azt az elvet, hogy olyan személyeket hozzon létre, akik tartósan magas képesítéseket szereztek, akik a tudomány és a technológia előállítására összpontosítanak, és képesek reagálni a társadalom folyamatosan változó igényeire. és felelősséget ró arra, hogy hozzájáruljon a tudományos ismeretekhez és a társadalom jólétéhez.

  • Istanbul, Törökország

  Istanbul Aydin University szlogenje a „Fényes jövő felé”, ezért nem meglepő, ha karrierjük csúcsán találkozunk diplomásokkal. Istanbul Aydin University egyben város és egyetemi egyetem is, Isztambul központjában található campusával és tapasztalt tudományos munkatársaival, akik hazánkban és a világon is jól ismertek tudományos munkáikról. "A megalapítása óta Istanbul Aydin University , Bahcelievlerben és Floryában található egyetemeivel, megfelel a hallgatók elvárásainak, valamint korszerű techno központjaival, világhírű kutatóközpontjaival és akadémiai egységeivel. és ideális, hogy "globális egyetemmé" váljon, minden nap új lehetőségeket kínál, és tovább növekszik a "Fényes jövő felé" vezető úton.

  • Ankara, Törökország

  A Mérnöki és Tudományos Doktori Iskola a Bilkent Egyetem Mérnöki és Tudományos Karának posztgraduális programjait kezeli. Doktori Iskolánk, vezet? oktatási és kutatóintézet 1986 óta fejleszti és ápolja a vezet?ket. A Doktori Iskola motivált és dinamikus tudósokból áll. Az iskola naprakész oktatási programokat kínál, amelyek értékes képességekkel látják el a hallgatókat és el?segítik a továbbtanulást az interdiszciplináris területeken. A hallgatók ki vannak téve a valós projekteknek és a fogalmi problémamegoldó technikáknak, valamint tradicionális képzésben részesülnek az osztálytermekben. A programokat úgy tervezték, hogy segítsék a hallgatókat a valós körülmények megértésében, növeljék kulturális felhalmozódásukat, és hozzájáruljanak a technológia, a tudomány és a társadalom közötti kölcsönhatáshoz.

  • Ankara, Törökország

  TED University ( TEDU ) egy fiatal, dinamikus egyetem Ankara szívében. 2012-ben alapította a Török Oktatási Egyesület (TED), amely 1928 óta úttörő szerepet játszik a törökországi oktatás fejlesztésében.

  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Törökország

  A Yüzüncü Yıl Egyetemet 1982. július 20 -án hozták létre a 41. számú törvényerejű rendelettel. Azonban az egyetem létrehozásának kísérlete Törökország keleti régióiban már régen elkezdődött. Az egyetem Vanban való létrehozásának gondolata nagyon régi, és a Republic előtt nyúlik vissza. Il oszmán szultán parancsából érthető.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Törökország

  Víziónk az, hogy vezető egészségügyi egyetemmé váljunk, amelyet példaként említenek az oktatási és egészségügyi szolgáltatásokban, vezeti és irányítja a tudományt, és életben tartja az alapkultúrát.

  • 22 C, Törökország

  Küldetésünk kutatási és tudományos tevékenységet folytatni a jövő megalapozásának elve alapján, a tudományos, kulturális örökség értékelésével és a korabeli tények előrejelzésével. Emellett olyan személyeket is fel kell nevelni, akik tudatában vannak annak, hogy tudásukat és képességeiket Edirne, a Balkán, az ország és az emberiség érdekében használják fel, és akik magas önbizalommal és felelősséggel rendelkeznek.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Törökország

  Küldetésünk, hogy olyan egyetem legyünk, amely tudományos identitásával kiemelkedik a nemzeti és nemzetközi színtéren; integrálódik a városba; regionális megoldásokat állít elő; minőségi oktatási szolgáltatásokkal, minősített és fenntartható projektekkel hozzájárul a társadalmi-gazdasági élethez; nemzeti és egyetemes értékeket fogad el; és erényes embereket nevel.

  • Bartın, Törökország

  Bár Bartin város 12 évvel ezelőtt saját egyetemet kapott, a város egyetemi története a kilencvenes évekre nyúlik vissza. A Bartıni Erdészeti Kar, amelyet a Zonguldak Karaelmas Egyetem alatt hoztak létre 1992.07.11 -én a 3837 számú törvényszámon, lett az első Bartınban létrehozott kar. Az Ağdacı Campus-ban létrehozott Bartıni Erdészeti Kar azzal kezdte oktatási életét, hogy a 93-94-es tanévben felvette első hallgatóit. A Bartın Erdészeti Kar oktatásának megkezdésével további 3 akadémiai egység került a barteni felsőoktatás területére. Ezek a Bartın Szakképző Iskola, az Egészségügyi Szakközépiskola, valamint a Testnevelési és Sportiskola. 2008 -ban, amikor országszerte városi egyetemeket kezdtek létrehozni, Bartın város saját egyetemet szerzett. A Bartın Egyetem, amelyet 2008. május 22 -én hoztak létre az 5765 számú törvénnyel, első hallgatóit 4 akadémiai egységgel fogadta a Zonguldak Karaelmas Egyetemtől, valamint az újonnan létrehozott Gazdaság- és Közigazgatástudományi Kar, Mérnöki, Társadalomtudományi Karát Intézet és Tudományos Intézet. A Bartın Egyetem, amely 3 karral, 2 intézetmel, 2 szakiskolával és összesen egy főiskolával kezdte oktatni a jövőben beleszólni vágyó hallgatókat, továbbfejleszti országunk igényeit.

  • Istanbul, Törökország

  Istanbul Medeniyet University elsődleges célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akikre Törökországnak szüksége van, és olyan szakembereket, akik a tudományos világ szakértőinek számítanak. Ez pedig csak a rövid és hosszú távú célok szervezett módon történő egyértelmű azonosításával és megvalósításával lehetséges.

  • Istanbul, Törökország

  İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ; A Hivatalos Közlönyben 2016.11.24 -én közzétett, 29898 -as számú 6761 számú törvényt a Platón Alapítvány hozta meg, 2016.11.16 -án. A Platón Szakképző Iskola, amelyet a Miniszterek Tanácsa alapítványi szakiskolaként hozott létre 2009. január 21 -én, és oktatási életét 4 tanszékkel kezdte, mára İstanbul Ayvansaray Üniversitesi