Keystone logo
Törökország

Tanulmány Törvény ban ben Törökország 2023

Tanuljon itt: Törökország

Megszerzése a jogi diploma Törökországban Diákok megszerezte a török ​​jogi diplomát számíthat tölteni négy évvel az alapképzésben (Bachelor of Law vagy LLB), és két évig az egyetemen (LLM). Következő tanulmányok sikeres elvégzését, és egy évvel a képzés egy ügyvédi iroda vagy más jogi személy részt vesz a jogi munka, a diákok is elismerte, hogy a bárban nélkül vizsgán való. A török ​​szóból ügyvéd vagy jogtanácsos az "hukukçu " vagy a "avukat ". Lefolytatására és védőügyvédek jelen esetben kizárólag a polgári, közigazgatási vagy büntetőjogi bírók, akik alap döntéseket személyes meggyőződésével edzett a török ​​törvények. A bírák általában jogi egyetemet végzettek, akik ügyvédként sok év, és megválasztották elnököl az általános, jogi és büntetőjogi bíróság. Nincsenek külön Államok Törökországban, így nem kell a szövetségi bírósági rendszer.Ehelyett minden török ​​városban vezérli ugyanazt a rendszert törvények alapja elsősorban a polgári jog. Tandíj állami tulajdonban lévő egyetemek alacsonyabb tandíjat, mint magánegyetemek. Egyetemek kínálnak egyetemi kurzusok angol díj között $ 500 és $ 1500 USD a nemzetközi diákok. Nem török ​​diákok választó kurzusok Török kevesebbet fizet - között $ 300 és $ 800 USD. Mint minden végzős programok a legtöbb országban, ahol a tandíj kötelező, török ​​és nem török ​​diákok elvárják, hogy fizetni legalább 500 $ több, hogy mestere 's és a doktori képzés. A diákok a török ​​országok vagy köztársaságok, mint Bosznia, Macedónia, Türkmenisztán és Azerbajdzsán kell tekinteni a török ​​állampolgárok és költségtérítést fizetnek állampolgárságuk alapján. Ismét díjak eltérhetnek egyik intézmény a másik.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  147
 • Közművek részesedése

  19
 • Internet előfizetés

  8
 • Helyi közlekedés

  20

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  3
 • Mozijegy

  2
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Törökország

A NATO-tag, az ENSZ és az Európa Tanács, Törökország alkotmányos demokratikus köztársaságot, hogy a közelmúltban tapasztalható az előnyeit a növekvő gazdaság és erős kezdeményezések diplomáciai reform. Most úgy méltó regionális hatalom Európában, Törökországban 's hagyományos szekularizmus és következetes hangsúlyt a fokozatosan fejlődő, mint egy békés szomszédos ország kevésbé stabilizálódott térségek, tette kedvelt célpontja a diákok keres egy jogi diplomát. Törökország 's elnöke tartják az államfő és a parlament által választott hétévente. Azonban ez a Miniszterek Tanácsa és a miniszterelnök, aki gyakorolja a végrehajtó hatalmat. Felváltva, törvényhozó hatalmat adott, hogy a Török Nagy Nemzetgyűlés, egykamarás parlament alapvető szerepet játszanak a törökországi 's kormány.Törökország 's jogrendszer teljesen beilleszkedett a jogrendszer majd a kontinentális Európa, Törökország ' s jogi rendszer kombinációja a német kereskedelmi törvénykönyv, a svájci polgári törvénykönyvet és a kötelezettségek. Ezen felül, Törökország 's közigazgatási jog hasonló, Franciaország, míg a büntető törvénykönyv hasonlít Olaszország ' s büntetőjogi kódokat. Azonban az egyik fő különbség a Törökország és más országok fejlődését illetően zsűri vizsgálatok. Törökországban, tárgyalás eredmények nem dönt zsűri, de úgy döntött, egy, két vagy három bíró elnökölt a tárgyaláson.

Visa Requirements

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa

Ár és pénznem

The visa processing fee varies depending upon your nationality.

Ki kérelmezheti a vízumot?

All international students need to get a student visa in order to study in Turkey. Exceptions are those people who are legal dependents associated with someone in Turkey on a diplomatic visa.

Hol lehet jelentkezni?

Turkish embassy or consulate

All international students must apply for the student visa at their nearest Turkish embassy or consulate.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

To get a student visa for Turkey, you need first to enroll in a Turkish university, school, or a language course certified by the Ministry of Education.

You must fill out a visa application form and submit it to the Turkish embassy with the required documents that usually include the following:

 • Passport: Valid for a period longer than 90 days
 • 2 passport-size photos
 • Letter of acceptance from the Turkish higher education institution
 • Health insurance proof
 • Return ticket proof
 • Evidence of sufficient financial means to support your study and living in Turkey
 • Police clearance certificate
 • Medical certificate

Students must further apply for a residence permit with the local authorities (if the student is in Turkey) within 1 month of their arrival in Turkey. The following documents must be submitted to the Foreign Relations Department at the Local Police Headquarters:

 • Application form and fees
 • Travel document: 2 copies along with the student visa
 • 4 passport-size photographs
 • Letter or document from the institution: It must be issued by the host university, declaring the start and the end dates of the study in Turkey

To renew your residence permit, you need to visit the local authorities 60 days before your residence permit expires.

Mikor kell jelentkezni?

It generally takes around eight weeks from the day you submit your application until you receive your visa.

The student visa is generally valid for one year for a single entry. Although a time limit will be indicated on your visa, your student visa remains valid as long as you are enrolled at the school.

Feldolgozási idő

8 Weeks

Munkalehetőségek

Usually, international students have no legal right to work while studying in turkey. Students can do research work in Turkish universities as international researchers.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.