Keystone logo
Törökország

Tanulmány Törvény ban ben Törökország 2024

Tanuljon itt: Törökország

Megszerzése a jogi diploma Törökországban Diákok megszerezte a török ​​jogi diplomát számíthat tölteni négy évvel az alapképzésben (Bachelor of Law vagy LLB), és két évig az egyetemen (LLM). Következő tanulmányok sikeres elvégzését, és egy évvel a képzés egy ügyvédi iroda vagy más jogi személy részt vesz a jogi munka, a diákok is elismerte, hogy a bárban nélkül vizsgán való. A török ​​szóból ügyvéd vagy jogtanácsos az "hukukçu " vagy a "avukat ". Lefolytatására és védőügyvédek jelen esetben kizárólag a polgári, közigazgatási vagy büntetőjogi bírók, akik alap döntéseket személyes meggyőződésével edzett a török ​​törvények. A bírák általában jogi egyetemet végzettek, akik ügyvédként sok év, és megválasztották elnököl az általános, jogi és büntetőjogi bíróság. Nincsenek külön Államok Törökországban, így nem kell a szövetségi bírósági rendszer.Ehelyett minden török ​​városban vezérli ugyanazt a rendszert törvények alapja elsősorban a polgári jog. Tandíj állami tulajdonban lévő egyetemek alacsonyabb tandíjat, mint magánegyetemek. Egyetemek kínálnak egyetemi kurzusok angol díj között $ 500 és $ 1500 USD a nemzetközi diákok. Nem török ​​diákok választó kurzusok Török kevesebbet fizet - között $ 300 és $ 800 USD. Mint minden végzős programok a legtöbb országban, ahol a tandíj kötelező, török ​​és nem török ​​diákok elvárják, hogy fizetni legalább 500 $ több, hogy mestere 's és a doktori képzés. A diákok a török ​​országok vagy köztársaságok, mint Bosznia, Macedónia, Türkmenisztán és Azerbajdzsán kell tekinteni a török ​​állampolgárok és költségtérítést fizetnek állampolgárságuk alapján. Ismét díjak eltérhetnek egyik intézmény a másik.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  264
 • Közművek részesedése

  18
 • Internet előfizetés

  9
 • Helyi közlekedés

  25

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Törökország

A NATO-tag, az ENSZ és az Európa Tanács, Törökország alkotmányos demokratikus köztársaságot, hogy a közelmúltban tapasztalható az előnyeit a növekvő gazdaság és erős kezdeményezések diplomáciai reform. Most úgy méltó regionális hatalom Európában, Törökországban 's hagyományos szekularizmus és következetes hangsúlyt a fokozatosan fejlődő, mint egy békés szomszédos ország kevésbé stabilizálódott térségek, tette kedvelt célpontja a diákok keres egy jogi diplomát. Törökország 's elnöke tartják az államfő és a parlament által választott hétévente. Azonban ez a Miniszterek Tanácsa és a miniszterelnök, aki gyakorolja a végrehajtó hatalmat. Felváltva, törvényhozó hatalmat adott, hogy a Török Nagy Nemzetgyűlés, egykamarás parlament alapvető szerepet játszanak a törökországi 's kormány.Törökország 's jogrendszer teljesen beilleszkedett a jogrendszer majd a kontinentális Európa, Törökország ' s jogi rendszer kombinációja a német kereskedelmi törvénykönyv, a svájci polgári törvénykönyvet és a kötelezettségek. Ezen felül, Törökország 's közigazgatási jog hasonló, Franciaország, míg a büntető törvénykönyv hasonlít Olaszország ' s büntetőjogi kódokat. Azonban az egyik fő különbség a Törökország és más országok fejlődését illetően zsűri vizsgálatok. Törökországban, tárgyalás eredmények nem dönt zsűri, de úgy döntött, egy, két vagy három bíró elnökölt a tárgyaláson.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

A vízumkezelési díj az Ön állampolgárságától függően változik.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden nemzetközi hallgatónak diákvízumot kell szereznie ahhoz, hogy Törökországban tanulhasson. Kivételt képeznek azok a személyek, akik Törökországban diplomáciai vízummal rendelkező személy törvényes eltartottjai.

Hol lehet jelentkezni?

Török nagykövetség vagy konzulátus

Minden nemzetközi hallgatónak a legközelebbi török nagykövetségen vagy konzulátuson kell igényelnie a diákvízumot.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A törökországi diákvízum megszerzéséhez először be kell iratkoznia egy török egyetemre, iskolára vagy az Oktatási Minisztérium által hitelesített nyelvtanfolyamra.

Ki kell töltenie egy vízumkérelem űrlapot, és be kell nyújtania a török nagykövetséghez a szükséges dokumentumokkal, amelyek általában a következőket tartalmazzák:

 • Útlevél: 90 napnál hosszabb ideig érvényes
 • 2 útlevél méretű fénykép
 • A török felsőoktatási intézmény elfogadólevele
 • Egészségbiztosítási igazolás
 • Retúrjegy igazolás
 • Bizonyíték arra, hogy elegendő anyagi eszközzel támogatja tanulmányait és törökországi életét
 • Rendőrségi engedély
 • Orvosi igazolás

A hallgatóknak további tartózkodási engedélyt kell kérniük a helyi hatóságoktól (ha a hallgató Törökországban tartózkodik) a Törökországba érkezést követő 1 hónapon belül. Az alábbi dokumentumokat kell benyújtani a Helyi Rendőr-főkapitányság külkapcsolati osztályára:

 • Jelentkezési lap és díjak
 • Úti okmány: 2 példányban a diákvízummal együtt
 • 4 útlevél méretű fénykép
 • Az intézménytől kapott levél vagy dokumentum: A fogadó egyetemnek kell kiállítania, amely tartalmazza a törökországi tanulmányok kezdő és befejező dátumát

A tartózkodási engedélye megújításához 60 nappal a tartózkodási engedély lejárta előtt fel kell keresnie a helyi hatóságokat.

Mikor kell jelentkezni?

Általában körülbelül nyolc hét telik el a kérelem benyújtásának napjától a vízum kézhezvételéig.

A diákvízum általában egy évig érvényes egyszeri beutazásra. Bár a vízumban időkorlát szerepel, a diákvízum mindaddig érvényes marad, amíg beiratkozik az iskolába.

Feldolgozási idő

8 Weeks

Munkalehetőségek

Általában a nemzetközi hallgatóknak nincs törvényes joguk dolgozni, amíg Törökországban tanulnak. A hallgatók nemzetközi kutatóként végezhetnek kutatómunkát török egyetemeken.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.