Keystone logo
Szingapúr

Tanulmány Törvény ban ben Szingapúr 2023

Tanuljon itt: Szingapúr

Mit jelent a jogi diploma Szingapúrban? Megszerzése a jogi diploma fontos lépés a válás gyakorló ügyvéd az országban. Ehhez az egyének ki kell töltenie a követelményeknek a Bachelor of Law programot, legalábbis. A legtöbb diák is kell befejezni a LL.M., amely a mester 's szintű szak. Részletes programok, beleértve a PhD program áll rendelkezésre azok a diákok, akik szeretnék, hogy tovább folytatja ezt az oktatás területén. Törvény Felsőoktatási Szingapúrban dolgozni, mint egy ügyvéd az országban, az egyének kell alkalmazni a felvételi a szingapúri Bar Association. Ehhez, a diákok ki kell töltenie a követelményeknek a bachelor 's szintű oktatás területén a törvény. Ez az oktatás kell származnia jóváhagyott iskolában. A kezdeti szak tart négy évig egy egyetemen által elismert ügyvédi kamarába.Továbbtanulási vehet kettő és négy további években az oktatás. Az ára, hogy beiratkozik ezek a programok nagymértékben függ az adott iskola. Költségek lényegesen magasabbak lehetnek bizonyos magán intézmények, mint a magániskolákban. Egyének, akik dolgoznak ügyvédi az országban nem feltétlenül fizetett nagyon magas bérek, de azok, akik a kormányzati pozíciókat, ami szintén egy intézkedési magánszemélyek is igénybe vehet megszerzése után jogi diplomát, gyakran többet keresnek. A nemzetközi diákok gyakran üdvözölte az országban. Ez azonban akár saját belátása szerint az egyes egyetem. Vannak iskolák, ahol nagyon szigorú követelményeknek, különösen a területén egyetemi tanulmány. A nemzetközi diákok kell, hogy megfeleljen az azonos szintű ellenőrzést a helyi lakosok. Ráadásul néhány a kereslet a programok nem mindig hozzáférhető nemzetközi diákok miatt a kereslet helyben.Alkalmazni ezeket a programokat már sokszor ajánlom, hogy biztosítsa az egyén tudja szerezni a szükséges úti okmányokkal és jóváhagyások. Diákok, akik teljes oktatási követelményeknek Szingapúrban, vagy akik megfelelnek ezeknek a követelményeknek az ország határain kívül, meg kell ülni a szingapúri Bar Association 's jogosító vizsga. Folyamatos oktatás gyakran követelmény után ezzel. A diákok majd a munka egy ideiglenes helyzetben a bíróság a szükséges ideig, mielőtt gyakorló saját. A diákok valószínűleg találni számos pozíciót ezen a területen elérhető a törvény. Ez magában dolgozik a büntetőjogi rendszer, mint a bírák, valamint a munka felé oktatási tanítás. Jobs nehéz lehet beszerezni kezdetben különösen az új diákok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  1954
 • Közművek részesedése

  46
 • Internet előfizetés

  32
 • Helyi közlekedés

  89

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  6
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  7

Körülbelül Szingapúr

Szingapúr egy olyan ország található Délkelet-Ázsiában. Ez egy szigetország található a déli csúcsától a Maláj-félsziget. Itt található a 5,4 millió ember. Mint az egyik legrégebbi területek folyamatosan lakott az emberek. Ez az egyik legnagyobb kereskedelmi központ a világon, és egy fontos üzleti központ. Ez egy nagy port teszi ki mintegy 26 százaléka az ország 's GDP. Egyének, akik szeretnének dolgozni, és tanulni itt is találni arra, hogy eleven kultúrát, kiváló lehetőséget azok számára, akik szeretnének dolgozni a területen a jog. Mi a törvény szingapúri rendszer? A jogrendszer Szingapúrban alapul English közös jogrendszerrel. Vannak különböző jogi területek, beleértve a közigazgatási jog, a méltányosság és a vagyonkezelésre vonatkozó jogszabályok, kártérítési jog, és a kötelmi jog. Büntetőjog is jelen van. Nem csak az ország saját bar rendszer, de ez gyakran utal English joggyakorlat, mint egy alkalmazható szempont törvény van.Az alkotmány a Szingapúri Köztársaság legfőbb jogi dokumentum felvázolja az ország 's jogrendszer.

Visa Requirements

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Pass

Ár és pénznem

SGD 90

A processing fee of S$30 is required for every application submitted to the Singapore Immigration & Checkpoints Authority (ICA). The fee is non-refundable regardless of the outcome of the application or if the application is withdrawn after submission.

A fee of S$60 is payable when the successful applicant completes the formality at the issuance of the Student's Pass at ICA.

The fees are country-dependent and may be subject to change.

Ki kérelmezheti a vízumot?

All international students must have a Student Pass to pursue higher studies in Singapore. To get your Singapore Student Pass, you must first be offered admission for a full-time program in the Institute of Higher Learning (IHL) in Singapore.

You are eligible for a Student Pass only if you have been accepted into a full-time program. If you want to take up part-time courses or evening classes, you will not be eligible for the Student Pass.

Hol lehet jelentkezni?

Student’s Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system

To apply for the Student Pass, you must submit your application on the official registration system -- Student’s Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) system.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Before submitting an application for Student Pass through SOLAR, the institute where you have been offered admission must register you through the registration system. Once the institute has registered you with SOLAR, you have to submit eForm 16. You must have the following details before logging into your SOLAR account:

 • A registration notification from SOLAR with your login username and password provided by IHL
 • Travel documents and passport details, including passport number and its validity
 • Your personal email address
 • One recent passport-sized color photograph

Once you submit the eForm 16, you then have to take a printout copy of the form to submit to the Student Pass unit - Immigration & Checkpoints Authority (ICA). It is one of the important formalities to be completed for issuance of the Singapore Student Pass.

You must assure the immigration department that you will remain in Singapore with a valid Student Pass at all times.

Documents required for Singapore student visa:

 • Your valid passport. You have to submit a copy of particular pages of the passport
 • You must carry the departure/arrival card granted on entry into Singapore. If you have been residing in Singapore on other long-term passes, you have to bring along that pass as well;
 • One recent color passport-sized photograph (taken on white background);
 • The printout of eForm 16 submitted through SOLAR (duly signed by the applicant);
 • If your documents are in the native language, you must get an official English translation of the documents.
 • A copy of the in-principle approval letter; and
 • A medical report in the prescribed format (available on ICA’s website).

When you submit the application, make sure the laboratory reports are not more than three months from the issue date. In case you fail to fulfill the medical requirement, you will not be granted the Student Pass.

Mikor kell jelentkezni?

Generally, the Singapore student visa takes about four weeks to process. However, some applications may take longer if the immigration department requires some additional documents or information from you. In such situations, you will be notified through the SOLAR system.

You must submit new applications for Student Pass at least one month before your course starts and not for more than two months.

The processing time is generally between 2 to 4 months for cases in which interviews are required.

Feldolgozási idő

4 Weeks

Munkalehetőségek

Foreign students who do not work for more than 16 hours per week during their studies are exempted to apply for a work permit. However, it is recommended to check the work opportunities granted by your institution.

International students do not have to apply for a work permit if they want to work in Singapore during their vacations.

Permission to work may also depend on the institution where you are studying.

You can find a list of approved institutions here: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you do not follow a full-time course at a recognized educational institution, if you do not have adequate educational credentials, if your forms are not properly filled out or if the supporting documents are not correct.