Keystone logo
Svédország

Tanulmány Törvény ban ben Svédország 2023

Tanuljon itt: Svédország

A svéd jogi diploma Annak érdekében, hogy jogi gyakorlatot Svédországban, diplomások kell lenyomva vagy a Bachelor of Laws (LLB) diploma vagy a Master of Laws (LLM). A LLM jellemzően kiegészítő jellegű, és várja a további képesítések a címzettnek, kezdve a nemzetközi társasági adó törvény a tengeri jognak az európai joggal. Kombinált, e két fokkal jellemzően span a 4-5 éves tanulmányi időszak. Törvény felsőoktatási Svédországban a svéd egyetemek nemzetközileg ismert elhivatottsága a független gondolkodás, tényfeltáró kutatás és szigorú minőségi ellenőrzés. Amellett, hogy a világszínvonalú hírnevet, Svédország elismerésben részesültek elkötelezettségét üdvözölve diákok a világ minden tájáról. Ezek a tulajdonságok teszik vonzó célponttá a diákok keresni egy nemzetközi jogi diplomát, valamint az egyéb tanulmányi területen.Annak érdekében, hogy jogi gyakorlatot Svédországban, mértéke címzettnek kell töltenie egy további ötéves jogszerű munkát egy ügyvédi iroda, vagy magánpraxist folytat. Ők is demonstrálnia kell méltó karakter, és adja át a szigorú tudományos vizsgálat. Végső soron csak a saját lakosai, ráadásul a jelöltek más EU nemzetek, valamint Svájc, jogosult lesz ügyvédek Svédországban. Egyetemi tandíjat és a költségek függnek az intézmény. Számos ösztöndíjat finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre a nemzetközi diákoknak, hogy segítsen költségeinek fedezésére. Nincs többé közjogi irodák Svédországban; ügyvédek amelyek kizárólag magánpraxist folytat. Általában ügyvédek Svédországban nyújt jogi tanácsadást, de az ügyvédi irodák is fogalma sokrétű jogi feladatok, beleértve a vállalatirányítás, pénzügyi szerkezetátalakítás, ingatlan, adó, befektetések, a gazdasági fejlődés és így tovább.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  440
 • Közművek részesedése

  25
 • Internet előfizetés

  27
 • Helyi közlekedés

  76

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  13
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Svédország

Svédországban található Észak-Európában és határolja Finnország, Norvégia és a Balti- és az Északi-tengeren. A technológiától a politikában, hogy a kereskedelem, a skandináv országok, ismert innovációs és technológiai, a beharangozott, hogy sok jelentős globális hozzájárulások, kezdve a Nobel-díjat az Ikea. Nagy svéd iparágak közé tartozik fa, vasérc, a távközlés, az autóipar, és a gyógyszerek. Svédország jól ismert irodalmi, film, divat, és egy univerzális egészségügyi rendszer. Ez nem meglepő tehát, hogy Svédországban is ragyog a felsőoktatás területén. Dobd a tény, hogy az angol széles körben beszélik - és valójában egy elfogadott módja az egyetemi oktatás, valamint a hivatalos nyelve számos svéd vállalatok - és Svédország válik valóságos hub nemzetközi tanulmány diákok a világ a világon.A svéd jogrendszer svéd törvények által létrehozott ország parlamentje, és megerősítette számos kormányzati szervek felelős mindenért a bűnüldöző büntetés-szolgáltatásokat. Az ország mind a büntető- és polgári jogi, valamint egy átfogó közigazgatási jogi rendszert.

Visa Requirements

 1. Short stay visa - if you are coming to Sweden for less than three months.
 2. Long stay visa type D (Resident permit for studies) - if you plan to stay in Sweden for longer than three months.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Short stay visa; Long stay visa type D

Ár és pénznem

SEK 1000

The student visa application fee is currently 1000 SEK.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Citizens of EU/EEA/Nordic counties can live and study in Sweden without a residence permit or visa.

Citizens of Switzerland must apply for a visa if their study lasts longer than three months. However, they can begin their studies immediately after arrival in Sweden or apply before the university admission is announced.

Students who are citizens of countries from outside the EU or EEA and want to study in Sweden will require a student visa or a residence permit. If you intend to stay in Sweden for less than three months, you will need a visa in case you are not a citizen of one of those countries that are exempted from visa requirement in Sweden. If your course of study will last more than three months, you will require a residence permit to enter and study in Sweden.

To be eligible for a residence permit, you must have been admitted to full-time studies on a program or course that requires you to be present at the university or university college.

Hol lehet jelentkezni?

Online / Swedish embassy or consulate

After completing your visa application process online, you need to make an appointment with the Swedish embassy or consulate for an interview, to be photographed and fingerprinted, and to receive your residence permit card.

Weboldal:https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden.html

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

To apply for a residence permit for studies, you’ll need to:

 • Pay your first tuition fee installment.
 • Prepare your supporting documentation. This includes copies of your passport and letter of admission as well as proving that you can support yourself financially during your time as a student in Sweden. If you’ll be staying in Sweden for less than one year, you’ll also need proof of comprehensive health insurance.
 • Submit the online application.
 • Pay the application fee.

You can find a full overview of the required documentation here: https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden/Universities-and-university-college.html

Mikor kell jelentkezni?

As the application process for residence permits can be lengthy, you should apply as soon as you have received your notification of admission. The current waiting time for a residence permit for studies is three months or more, so be sure to submit your application as soon as possible after paying your first tuition fee installment. A paper application takes much longer than an online application, so apply online if possible.

Visas and residence permits for international students in Sweden depend on the duration of your course of study.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

As an EU citizen, you are entitled to work in Sweden without a work permit.

Non-EU/EEA citizens will need a work permit. The employer in Sweden will apply for a work permit on your behalf.

You are allowed to work without hourly restrictions, but you are advised not to neglect your studies. You will have to prove that you have made study progress and to show satisfactory academic results.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.