Keystone logo
Svájc

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Svájc 2023

Intézmények száma: 122
  • Basel, Svájc

  A Masterstudio Design at the Institute Contemporary Design Practices (ICDP) három stúdióból áll: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Minden stúdiónak van egy diszciplináris fókusza. Ezenkívül az ICDP kutatási diskurzusa a digitális integrációra, a tervezési kultúrákra és a körkörös tervezésre összpontosít, és többdimenziósan tükröződik és kommunikál. Alkalmazott kutatásunk és projektmunkánk alapja az „Advanced Design” tervezési kifejezés. A maximalizálás jelenlegi gazdasági gyakorlata helyett a tanításban és a tervezésben az extrapreneur szerepét alkalmazzuk, amely az együttműködést és a rendszerszintű cselekvést jelenti: A globális válságok, az éghajlatváltozás és a társadalmi egyenlőtlenség aktuális kérdései kerülnek megvitatásra és továbbfejlesztésre. Fenntarthatóság és ökológia, befogadás és technológia, interakció és anyagszerűség azok a területek, amelyeken a tervezés szerepe megkérdőjeleződik, és új elképzelések születnek az emberi együttélésről és a gazdasági tevékenységről. A Masterstudio Design mélyreható képzést kínál a professzionális, jövőorientált tervezési gyakorlatban és az alkalmazott kutatásban. Meghatározzák és meghatározzák a releváns kutatási kérdéseket, megfelelő és összetett tervezési folyamatokat dolgoznak ki, projekteket dolgoznak ki és hajtanak végre. A képzés részei a kommunikáció, a projektmenedzsment, a több tudományágat átfogó és kutatásorientált csapatmunka.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Zürich, Svájc

  Swiss School of Business Research svájci színvonalú akadémiai kiválóságot kínál diákjainknak, akik a világ minden tájáról jelentkeznek innovatív alap-, mester- és doktori fokozat megszerzésére. Számos előnyt és lehetőséget biztosítunk a növekedéshez és fejlődéshez egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók ünnepelhetik az interkulturális sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.

  • Neuchâtel, Svájc
  • Leicester, Egyesült Királyság
  • + 1 több

  A CIES - International Center for Sports Studies, egy független tanulmányi központ a svájci Neuchâtelben. 1995-ben alapítványként jött létre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a University of Neuchâtel, valamint Neuchatel városa és állama között.

  • Brig, Svájc

  A Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) országosan elismert egyetem. 1998 óta részmunkaidős alap- és mesterképzést, valamint továbbképzési programokat kínál. A több mint 20 éves távoktatási tapasztalattal ez a vezető e-learning egyetem Svájcban, és alternatívát jelent azoknak a hallgatóknak, akik a munkát, a családot és a tanulást szeretnék összekapcsolni.

  • Port-Valais, Svájc
  • Brig, Svájc

  Svájc legjobb gasztronómiai iskoláiként tartanak számon bennünket, és a világ egyik legkiválóbbjaként tartunk számot átfogó tantervünknek köszönhetően, amely ötvözi a legjobbra értékelt kulináris művészeti oktatást a gyakorlati üzleti elmélettel. Ápolja tehetségét, táplálja kíváncsiságát, és építse fel az erős alapot ahhoz, hogy sikeres legyen a kulináris művészetek világában. A Culinary Arts Academy Switzerland nem csak világszínvonalú oktatásban részesül, hanem az ezt alátámasztó képesítéseket is.

  • Lausanne, Svájc
  • Singapore, Szingapúr
  • + 1 több

  EHL Hospitality Business School úttörő szerepet tölt be a svájci vendéglátó-oktatás módszereiben, és felállítja a kiválóság színvonalát. Ma az EHL egyesíti a svájci értékeket, a tudományos szigort és az ipari gyakorlatot a kreativitással és innovációval az ügyfélközpontú vendéglátó-menedzsment szakok érdekében, amelyek felkészítik a diplomásokat a jövő vezetésére, valamint a tisztelettel és empátiával való gazdálkodásra.

  • Lucerne, Svájc
  • Risch-Rotkreuz, Svájc

  A Lucerne School of Business Közép-Svájc kiválósági központja az üzleti és regionális gazdaságtan, a banki és pénzügyek, a kommunikáció és a marketing, valamint a turizmus és a mobilitás gazdaságilag és társadalmilag fontos területein. Az általunk kínált igényes, gyakorlati szempontból releváns és kutatásra épülő alap- és mesterképzési szakok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy cégek, közintézmények és non-profit szervezetek számára szakképzett munkaerőt képezzenek.

  • Basel, Svájc

  Az 1460-ban alapított Bázeli Egyetem Svájc legrégebbi egyeteme. Az Üzleti és Gazdaságtudományi Kar 1995-ben alakult, és a második legfiatalabb a Bázeli Egyetem hét kara közül. A közgazdaságtan tantárgyat azonban már közel 150 éve tanítják Bázelben.

  • Geneva, Svájc

  Az ESDST a Rushford Business School adatiskolája, amelyet a James Lind Institute akkreditált. Az iskola felsőfokú adattudományi és technológiai programokat kínál, amelyek fokozatát a Rushford Business School ítéli oda. Tanáraink és mentoraink adattudósok, és neves pozíciókban dolgoznak az iparágban. Alkalmazott módszertannal oktatunk valós adatkészlettel, és a diploma egy tanácsadói csúcsprojekttel zárul. Ennek célja, hogy diákjainkat világszínvonalú felső szintű menedzserekké és adattudósokká neveljük.

  • Geneva, Svájc

  Az 1978-ban Svájcban létrehozott Webster University Geneva akkreditált amerikai egyetemi campus magas színvonalú angol nyelvű programokat kínál alapképzésben (alapképzés) és diplomás (mesterképzés) szinten. Webster a Liberal Arts széleskörű megközelítését biztosítja Svájc kulturális szempontból gazdag kontextusában, és az egyetem a "Genève Internationale" -et alkotó közösség és szellem fontos tagjává vált.

  • Geneva, Svájc

  Angol tanítású alapítványi, alapképzési, mesterképzési és MBA programokat kínálunk olyan vállalkozásokban, amelyek elősegítik a vállalkozói szellemet, az innovációt és a vezetést, és amelyeket a vállalkozások nagyon keresnek. Ide tartoznak többek között az üzleti adminisztráció, a kommunikáció és a közönségkapcsolatok, a nemzetközi üzleti tevékenység, a digitális üzleti tevékenység, a sportmenedzsment, a marketing, a pénzügyek és a vállalkozás.

  • Zürich, Svájc

  Közel 30 000 beiratkozott hallgatójával a University Of Zurich (UZH) Svájc legnagyobb egyeteme. A mintegy 100 különböző tantárgyi területet lefedő hét karból álló egyetem alapképzési, mesterképzési és doktori képzések széles skáláját kínálja. programokat. Számos elismerés emeli ki az egyetem nemzetközi hírnevét az orvostudomány, az immunológia, a genetika, az idegtudomány és a szerkezetbiológia, valamint a közgazdaságtan területén.

  • Ilanz, Svájc
  • London, Egyesült Királyság

  Az 1962-ben alapított cég szilárdan megalapozott a világ legjobb oktatási intézményeiben, amelyek a vendéglátásra és a luxusmenedzsmentre szakosodtak. Alkalmazott üzleti oktatást kínálunk, ötvözve az akadémiai szigort, a gyakorlati készségeket és a szakmai gyakorlatot - mindezt a modern készségeknek a fejlesztésére összpontosítva, amelyek a modern globális gazdaság előfeltételei.

  • Crans-Montana, Svájc
  • Marbella, Spanyolország
  • + 1 több

  Három nemzetközi egyetem, több mint száz nálunk tanuló nemzetiség - amikor azt mondjuk, hogy „Globális Vendéglátás Oktatás”, akkor valóban ezt értjük. Akár egyetemi, akár posztgraduális programokat keres, a Les Roches akadémiai szigorúságot nyújt az innováció és a vállalkozói szellem csavarásával.