Keystone logo
Spanyolország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Spanyolország 2023

Intézmények száma: 262
  • Barcelona, Spanyolország

  A LABASAD egy vezető online művészeti és formatervezési iskola, amely Barcelona szívében, Spanyolországban található. Mesterképzéseinket forradalmian új ONLIVE formátumunkon keresztül szállítjuk, így bármikor és bárhol tanulhatsz! Minden programunk 100%-ban online és élőben is zajlik, tehát online iskola vagyunk, de szemtől-szembe lélekkel.

  • Sitges, Spanyolország

  Az IAB egy vezető európai előadóművészeti intézmény, amely intenzív, stúdió-alapú tanulási környezetben készíti fel a művészeket a világszíntérre. Minden oktatás angol nyelven folyik, és a legmagasabb színvonalú szakképzést kínáljuk számos területen, beleértve: Színész (BA Hons) Kereskedelmi tánc (BA Hons) Tánc (Alapítvány, BA Hons) Zenés Színház (Alapítvány, BA Hons) Mesterek ( Színészi, zenés színházi és koreográfiai szakterületek) A barcelonai Sitges gyönyörű tengerparti városában található IAB egy valóban nemzetközi és dinamikus szervezet, több mint 50 nemzetiség diákjaival. Valamennyi kurzus arra irányul, hogy a végzetteket felkészítse a választott szakterületükön végzett professzionális előadói karrierre, és alap- és mesterképzéseinket az Egyesült Királyságban található Liverpool John Moores Egyetem (LJMU) hagyta jóvá, amely a mi odaítélő szervünk.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Madrid, Spanyolország
  • Barcelona, Spanyolország
  • + 1 több

  A több mint harmincöt éves tapasztalattal rendelkező ESERP-t kiemelkedő módszertana és folyamatos innováció jellemzi. Az ország öt legjobb üzleti iskolája közé tartozik, amelynek székhelye Barcelonában, Madridban és Mallorcán található, és kurzusok széles skáláját kínálja, amelyek magukban foglalják a marketing, menedzsment, luxus, humánerőforrás, vállalati kommunikáció és pénzügyek mester- és MBA képzéseit. és a nemzetközi kapcsolatok. Az ESERP a hazai és nemzetközi diákok találkozási pontjává vált, amely több mint 41 000 diák számára tette lehetővé, hogy kibontakoztathassa tehetségét az üzleti világban. - Keynote előadók Tanuljon a tapasztalattal rendelkezőktől. Az eserp hangszórói komoly múltra tekintenek vissza, ami azt jelenti, hogy szakterületükön benchmark professzionálissá teszik őket. - Liquid Learning Magával ragadó edzési élmény. Valós üzleti eseteket tár fel technológiák és szimulációk használatával, a technológiák és szimulációk kombinálásával, online és offline környezetek kombinálásával. Rugalmas képzés az e-készségeid fejlesztéséhez - Soft skillek Változáshoz való alkalmazkodás, vezetés, stratégiai jövőkép. A Világgazdasági Fórum által elengedhetetlennek tartott soft skillek egy részét a Skill stacking módszertan szerint építjük be programjainkba. - Szakmai fejlődés Mik a szakmai céljai? Mentorálási és coaching üléseken keresztül kísérjük és tanácsoljuk karriertervének megtervezésében vagy annak újratervezésében. Vagy akár elkezdheti építeni a személyes márkáját. Hálózatépítés: Építsen ki értékes kapcsolati hálózatot. Lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjen más ágazatok szakembereivel, akik az Ön szakmai területéhez kötődnek.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Vitoria-Gasteiz, Spanyolország
  • Leioa, Spanyolország
  • + 1 több

  Küldetésünk, hogy felvilágosult lakosságot neveljünk tudáson, innováción és méltányosságon alapuló minőségi oktatás és képzés biztosításával. Közintézményként közösségi finanszírozásúak vagyunk, a díjak és a szolgáltatások is csak kis mértékben függenek a hallgatóktól: egyetemünk mindenki tulajdonában van, mindenki számára nyitott. Támogatjuk az alterity elfogadását és az összes tag felvételét mindenfajta eltérésen túl.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spanyolország

  A University of Las Palmas de Gran Canaria egy állami egyetem, amely széles körű diplomákkal rendelkezik az összes főbb tudásterületen és minden szinten (fokozatok, mesterek és doktori fokozatok). Stratégiánk az innovációra, a minőségre és a nemzetközivé válásra irányul, szorosan bekapcsolódva a helyi társadalomba.

  • Barcelona, Spanyolország

  Az EUROAULA Egyetemi Főiskola 1987-ben alapított, turisztikai képzésre szakosodott intézmény. 1997 óta az EUROAULA a Girona Egyetemmel áll kapcsolatban, és turizmusból, kettős turizmusból és nemzetközi vendéglátásból és turizmusmenedzsmentből, valamint mester- és posztgraduális diplomát kínál. Ezért ezek az egyetemi tanulmányok teljesen hivatalosak és elismertek.

  • Barcelona, Spanyolország

  Oktatási intézményként 20 éves történelmünk során a Zigurat Globális Technológiai Intézetben tett minden lépésünk a fejlődés felé irányult. A Zigurat az első mezopotámiai építmények egyike volt, és mindennél jobban szimbolizálja a mérnöki, építészeti, tudás- és technológiai átalakulás történetét, amely minket reprezentál.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Zürich, Svájc

  Swiss School of Business Research svájci színvonalú akadémiai kiválóságot kínál diákjainknak, akik a világ minden tájáról jelentkeznek innovatív alap-, mester- és doktori fokozat megszerzésére. Számos előnyt és lehetőséget biztosítunk a növekedéshez és fejlődéshez egy dinamikus nemzetközi környezetben, ahol a hallgatók ünnepelhetik az interkulturális sokszínűséget és az innovatív tanítási stílusokat.

  • Madrid, Spanyolország

  A CUNEF egy magánegyetem, amelyet a Madridi Közösség március 27-i 6/2019-es törvénye ismer el. A CUNEF Universidad fő inspiráló elemei az oktatási és kutatási specializáció, a kiválóság és a nemzetközivé válás.

  • Salamanca, Spanyolország

  Az 1940-ben született UPSA a Spanyol Püspöki Konferencia Egyeteme. Nem haszonszerzésre szolgál, és kulturális hivatása és a társadalmi haladás szolgálata képezi mindennapi tevékenységének lényegét, amelyet mindig nyitott és befogadó szellemben végez.

  • Madrid, Spanyolország

  ESIE a kiváló CES Cardenal Cisneros üzleti iskolájaként jött létre, azzal a céllal, hogy rugalmas és innovatív módszertannal újra feltalálja az oktatási modellt, még hozzáférhetőbbé téve azt erőforrások és idő tekintetében.

  • Madrid, Spanyolország

  Készüljön fel egy hálás élményre, amelyre örökké emlékezni fog. Az EAE-n való tanulás egy átalakuló utazás, amelyet megoszthat osztálytársaival a világ minden tájáról, és az osztálytermen kívüli tevékenységekben vesz részt, állandó ingerekkel körülvéve.

  • Madrid, Spanyolország

  Az UNED Spanyolország legnagyobb állami egyeteme mind a hallgatók számát, mind az akadémiai kínálatát tekintve, valamint a legnagyobb campus Európában, és 50 éve elkötelezett a minőségi felsőoktatás egyetemessé tétele mellett az online és a kevert oktatás modelljén keresztül. ágazatában vezető szerepet tölt be.