Keystone logo
Románia

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Románia 2023

Intézmények száma: 52
  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Pitești, Románia

  Az első felsőoktatási iskola Piteşti-ben 1962-ben alakult, és "3 éves Pedagógiai Intézetnek" hívták matematika, fizika, biológia, kémia, filológia és testnevelés, valamint sport pedagógiai szakirányokkal. A technikai szakirányok megnyitása következett, amelynek eredményeként létrejött a Részmérnöki Intézet (1969), amelyet 1974-ben egyesítettek a Felsőoktatási Intézet néven.

  • Târgoviște, Románia

  Târgovişte felsőoktatásának kezdetei a román középkorba nyúlnak vissza, amikor 1672 és 1678 között a város adott otthont az első oláh jogi karnak. A felsőoktatás hivatalos intézményben az 1989-es forradalom után kezdte újra küldetését, amikor 1991-ben megnyitotta kapuit a Műszaki és Gazdasági Egyetemi Főiskola. A Târgoviște-i Valahia Egyetem tudományos képzése és kutatása mellett a jelenlegi társadalmi-gazdasági környezet igényeinek megfelelően továbbképző központokat is magában foglal.

  • Oradea, Románia

  A Nagyváradi Egyetem küldetése, hogy az egyén társadalmi, szakmai és nem utolsósorban intellektuális fejlődésének hazai és nemzetközi kontextusában magas színvonalú oktatást és kutatást biztosítson, és egyúttal hozzájáruljon a Nagyvárad társadalmi és kulturális fejlődése. Ezeket a küldetéseket olyan célok alakítják, mint a hallgatók vonzása a világ minden tájáról, az egyetem elhelyezése az ország és Európa legjobb oktatási intézményei között, valamint szélesebb közösség közvetítése az akadémiai oktatás és általában a tudományos kutatás jelentőségéről és fontosságáról. egy különösen ezen az egyetemen belül. A Nagyváradi Egyetem 39 ország 352 intézményével épített ki nemzetközi kapcsolatokat.

  • Cluj-Napoca, Románia

  A Babeş-Bolyai Egyetem (UBB) jelenleg a legnagyobb román egyetem, körülbelül 47 000 hallgatónak ad otthont, akik beiratkoztak Bachelor, Master vagy Ph.D. képzésre. programokat a 2019-2020 tanévben. Az UBB Közgazdaságtudományi Kar (FSEGA) a legjobb román gazdasági és üzleti felsőoktatási intézmény.

  • Alba Iulia, Románia

  Mint állami felsőoktatási intézmény, az “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia egy új szakaszon megy át, amelyet az egyetem vezetésének jelenlegi megbízatása alapjául szolgáló három alapelv jellemez: teljesítmény, minőség és következetesség. Egy viszonylag fiatal egyetemként - 2019-ben ünnepeljük a 28 éves fennállását - egyetemünk tisztában van céljaival és szerepével a romániai felsőoktatási rendszerben, és folyamatosan kapcsolódik az erdélyi oktatási rendszer hagyományához.

  • Iași, Románia

  Az egyik legrégibb és hagyományos oktatási hely Romániában, 1879-ben alakult orvostudományi karként, később társulva más három intézménnyel, amelyek teljesítik az orvosi oktatást - a Gyógyszerészeti Karral, a Fogorvostudományi Karral és az Orvosi Karral. Biomérnöki.

  • Bucharest, Románia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerikai Egyesült Államok
  • Athens, Görögország
  • + 11 több

  Az Unicaf Európában működő globális oktatási szervezet, amely ösztöndíjakat kínál a jogosult jelölteknek egyetemi tanulmányok folytatására partneri egyetemein, jelenleg a Suffolki Egyetemen (Egyesült Királyság), a Liverpool John Moores Egyetemen (Egyesült Királyság), a Dél-Wales Egyetemen (Egyesült Királyság). , a Kaliforniai Egyetem Riverside Extension (USA) és a több campus Unicaf University (Afrika).

  • Bună Ziua, Románia

  A Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) a román oktatási minisztérium által akkreditált független egyetem. Fő célja református, evangélikus és unitárius miniszterek képzése. Az Intézet a teológiát az egyházi közösségek szolgálatába kívánja állítani, multikulturális és multikonfesszionális társadalomban.

  • Petroșani, Románia

  A University of Petrosani hosszú és szép hagyományokkal rendelkezik, a Bukarestben több mint 80 éve működő Bányászati Intézet utódja. A tanévben 1957–1958 kezdődött Petrosaniban. Csak néhány egyetem büszkélkedhet az ilyen süllyedéssel, amelyet az AI Cuza 1864-es rendelete igazolt, amely létrehozta a "Hidak, autópályák, bányák és építészet iskoláját".

  • Sfântu Gheorghe, Románia

  A Sapientia Hungarian University of Transylvania romániai magyar közösség független egyeteme, amelynek célja, hogy oktatást nyújtson közösségünk tagjainak, és magas szakmai színvonalon végezzen tudományos kutatásokat. Felelősnek tartjuk magunkat hallgatóink tudásáért, oktatóink és munkatársaink jövőjéért, kutatási tevékenységünk minőségéért és működésünk átláthatóságáért.

  • Brașov, Románia

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) Románia központjának legnagyobb egyeteme; ez egy átfogó egyetem, amely 43 területen kínál tanulmányi programokat.

  • Bucharest, Románia

  Dimitrie Cantemir "Keresztény Egyetem egy szabad és nyitott magán felsőoktatási és tudományos kutatóintézet, amelyet az Alkotmány által garantált magántulajdon elve alapján alapítottak." Dimitrie Cantemir "Független Egyetem.

  • Sector 2, Románia

  A Bukaresti "Athenaeum" Egyetemet 1990-ben alapították felsőoktatási, nonprofit magánintézményként, és a 2005. május 135/24-i törvény a magánjog és közhasznú jogi személyiséggé vált, a nemzeti oktatási rendszer része. az ARACIS intézményi értékelését követően 2009-ben akkreditálták „TRUST” minősítéssel.