Keystone logo
Paraguay

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Paraguay 2023

Intézmények száma: 4
  • Monterrey, Mexikó
  • Buenavista, Mexikó
  • + 35 több

  A Tecnológico de Monterrey egy magán, nonprofit, független intézmény, amely nem áll kapcsolatban politikai és vallási pártokkal. 1943 -ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően. 31 egyetemmel, 21 székhellyel és nemzetközi összekötő irodával rendelkezik. Célja a vállalkozó szellemű, emberi érzékkel és magas szintű versenyképességgel rendelkező vezetők képzése.

  • Caaguazú, Paraguay

  Az Universidad del Norte a negyedik legrégebbi Paraguay-ban. Azóta elkötelezte magát a tanítás minősége, a kultúra megőrzése és megújítása, a tudományos ismeretek megosztása és bővítése, valamint a nemzeti szinten változást hozó vezetők fejlesztése iránt.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel 2011-ben érkezik Paraguay-be az egyetlen nemzeti iskola, amely kett?s diplomát kínál, és diákjainak a francia állam által elismert, a Bachelor oklevelet adja ki. A Vatel iskolák világméret? sikere annak köszönhet?, hogy fenntartjuk a kett?s oktatási koncepciót, ahol 50% -ot az osztályban tanulnak, a fennmaradó 50% -ot országunk és a világ legjobb szállodáinak gyakorlataiban és gyakorlatában. Mindig h?en hagyja azt a filozófiát, miszerint "az elméleti ismereteket a gyakorlatban azonnal ellen?rizni kell".

  • Asuncion, Paraguay

  A Vatel Paraguay az ország els? és egyetlen szállodaiskolája, 2012 óta a szállodaigazgatás legjobb diplomáit generálta, nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzeti és nemzetközi szállodákban.