Keystone logo
Oroszország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Oroszország 2023

Intézmények száma: 26
  • Rostov-on-Don, Oroszország
  • Taganrog, Oroszország

  Az 1915-ből származó eredetével a Southern Federal University (SFedU) a legnagyobb tudományos és oktatási központ Oroszország déli részén. Az SFedU gyökereit a Varsói Királyi Egyetemen nyomon követi, amely a Nagy Háború alatt Oroszország déli részébe költözött.

  • Saint Petersburg, Oroszország

  Az SSE Russia az egyetlen nemzetközi üzleti iskola, amelyet Oroszország területén tanítottak, és teljes körű európai Executive MBA képzési programot kínál tapasztalt vezetőknek, nyílt programokat különböző tapasztalatszintű vezetők számára, valamint kifejezetten személyre szabott programokat mind orosz, mind nemzetközi vállalatok számára. . Ez egyedülálló lehetőséget jelent arra, hogy az orosz határokon belül minőségi európai oktatást szerezzen nemzetközi karon, amely versenyképes mind a hazai, mind a globális piacon.

  • Moscow, Oroszország
  • Nizhny Novgorod, Oroszország
  • + 4 több

  Az eurázsiai menedzsment és adminisztrációs iskola (EMAS Business School) az egyik vezető üzleti iskola, stratégiai menedzsment és MBA programok szakértője Európában, Oroszországban és a FÁK országokban.

  • Volgograd, Oroszország

  Volgograd State University célja, hogy magasan képzett személyzetet képezzen, és új tudást teremtsen a gazdaság és a szociális szféra számára a tudomány, a mérnöki tudomány és a technológia nemzeti kiemelt területein, az állammal, az üzleti vállalkozásokkal és a nyilvánossággal együttműködve. Az egyedülálló földrajzi elhelyezkedés lehetővé teszi az egyetem számára, hogy tudományos és oktatási hídként szolgáljon, összekapcsolva a tudomány és az innováció európai és ázsiai eredményeit. Volgograd State University arra törekszik, hogy javítsa a kari kapacitást, valamint az anyagi és technikai alapokat, hogy kutatását és oktatását a legmagasabb világszinten összekapcsolja. Aktívan támogatja a szomszédos országokkal folytatott nemzetközi együttműködést és stratégiai együttműködést a tudomány, az oktatás és a kultúra területén. Volgograd State University rendelkezik engedéllyel oktatási tevékenység folytatására és az állami akkreditáció igazolásával.

  • Novosibirsk, Oroszország

  A novoszibirszki állami egyetem a világhírű tudományos központban található - Akademgorodok. Az NSU oktatóinak 80% -a az Orosz Tudományos Akadémia szibériai tagozatának tudósa. Tehát az oktatás a világszínvonalú tudományos eredmények szoros összefüggésében zajlik. Minden gyalogosan elérhető kompakt campusunktól: az egyetemi kollégiumok, a sportközpont, a stadion, a 35 tudományos intézet és az innovatív technopark (Academpark) 10 perc sétára található az egyetemtől. Az NSU egy modern egyetem, amely gyors és dinamikus növekedést mutat be 2007-ben az NSU az 57 orosz egyetem egyike volt, amely megnyerte a nemzeti oktatási projekt innovatív oktatási programjainak versenyét. részt vett az 5-100 programban, amelynek célja az orosz egyetemek továbbjutása a világ 100 legfontosabb egyetemének csoportjába

  • Russia Online, Oroszország
  • Kursk, Oroszország

  Kursk State Medical University ( KSMU ) tekintélyes szintet képvisel az általános orvosi, fogorvosi és gyógyszertári oktatásban angol nyelven, valamint a nemzetközi hallgatók felkészítésében. Ezt a foglaltságot az oroszországi angol középiskolai oktatás egyik legrégebbi orvosi egyetemeként mutatták be, amelyben a legtöbb nemzetiségű nemzetiségű hallgató tartja a legtöbbet.

  • Kirov, Oroszország

  Vyatka State University (VyatSU) klasszikus egyetem, széles körű szakmai oktatási programokkal. Az egyetem dicsőséges formálódási és fejlődési utat tett meg. Ma jelentős oktatási, kutatási és termelési komplexum a régióban, széles körű szakmai oktatási programokkal és nagy kutatási potenciállal.

  • Novosibirsk, Oroszország

  A gyógyítás tanítása sokkal összetettebb, mint a világ bármely más szakmájának tanítása. Ragyogó orvosok és tudósok sok generációja végzett az évek során a Novosibirsk State Medical University Akadémikusok, professzorok, számos gyógyintézet vezetői vannak diplomáink között.

  • Irkutsk, Oroszország

  Baikal State University remek választás a motivált, a szakmai fejlődés iránt érdeklődő fiatalok számára, sokféle területen. A BSU fő küldetése, hogy belépjen a globális felsőoktatási piacra különféle kortárs alapképzéssel, mesterképzéssel és doktori programokkal, magas színvonalú oktatást és személyzetfejlesztést biztosítva.

  • Barnaul, Oroszország

  Rövid információ az oktatási szervezetről: A Pedagógiai Egyetem a város és a régió oktatási rendszerét különféle profilú szakemberekkel, tanárképzőkkel, oktatókkal, pszichológusokkal, logopédusokkal, kiegészítő oktatással foglalkozó tanárokkal látja el. Ezenkívül az AltSPU felhalmozza a régió fejlesztési potenciálját, képezve a régió iskoláinak tanárait, amelyek célja a társadalom kulturális és oktatási alapjának fejlesztése, a jövőbeli mérnökök, orvosok és kulturális szereplők képzése és oktatása.

  • Sochi, Oroszország

  Russian International Olympic University ( RIOU ) Autonóm Nonprofit Szervezetet 2009. október 21-én hozták létre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), a 2014. évi Szocsi Szervezőbizottság és az Orosz Olimpiai Bizottság közötti egyetértési nyilatkozattal, valamint a Orosz Föderáció 774. sz.

  • Samara, Oroszország

  Nayanova University - "Tehetséges Gyerekek Akadémiája (Najanova)" egy atipikus általános oktatási szervezet, amelynek joga van olyan alap- és kiegészítő oktatási programok végrehajtására, amelyek nem tartoznak az ilyen oktatási szervezetek típusához.

  • Moscow, Oroszország

  Az Orosz Népi Barátsági Egyetem ( RUDN University) az orosz felsőoktatási intézmények között a vezető a nemzetközi hallgatók arányában a nemzetközi rangsorban.

  • Moscow, Oroszország

  Ma a BMSTU, a Nemzeti Mérnöki és Technológiai Kutató Egyetem, az Oroszország három vezető egyeteme, és az orosz műszaki egyetemek között az első helyen van. A munkáltatók körében végzett felmérések szerint a BMSTU egyike annak a három felsőoktatási intézménynek, amelynek diplomáira különösen nagy a kereslet a munkaerőpiacon. A «Szakértő» portál olvasói, amikor megkérdezték, hogy nevezzék meg azt az intézményt, amelyet nemzeti büszkeségüknek tekintenek, a Baumani Egyetemet választották.

  • Korolyov, Oroszország

  A University of Technology fiatal, egyre növekv? egyetem. A moszkvai régióban, Koroljev városában található - az orosz ?rhajózás bölcs?je és Oroszország legnagyobb tudományos városa. Az egyetem 1998 óta sikeresen végez oktatási és kutatási tevékenységeket, és az ezen a területen elért legújabb eredmények irányítja.