Keystone logo
Oroszország

Tanulmány Törvény ban ben Oroszország 2024

Tanuljon itt: Oroszország

Mit jelent a jogi diploma Oroszországban? Oroszországban számos jogi diplomát, és a képzés alapja az Európai egyetemi hagyomány. Néhány egyetem kínál a Bachelor in Law, mint egy belépő szintű jogi diplomát. A szakember a törvény a leggyakrabban megítélt diplomát orosz törvény. Törvény felsőoktatásban Oroszország Oroszország egy viszonylag új szereplő a nemzetközi hallgatói piacon, és az egyik előnye tanul Oroszország az megfizethetőség. Díjak függ a program, de teljesen ésszerű, mint a hasonló programok az Európa más részein. A kulturális örökség az ország egy másik előnye tanul Oroszországban. Diákok tölteni négy-öt év joghallgató Oroszországban, attól függően, hogy válasszon egy Bachelor vagy Specialist program. A diákok, akik már rendelkeznek egy egyetemi diplomát egy másik területen is hozzáadhat egy jogi diplomát csak három év tanulmány.Miután megkapta a Bachelor vagy Specialist Jogi diploma, a diákok választhatnak, hogy folytassa a továbbtanulásra. A Master of Laws szak hozzáteszi további két év nappali tagozatos képzés. A "PhD törvény ", amely a kutatási mértékben igényel további három év nappali tagozatos képzés. Folytatódó továbbképzési megnyitja az utat a nagyobb foglalkoztatási lehetőségeket. Oroszország 's az Oktatási Minisztérium felsorolja a mintegy 350 akkreditált jogi intézmények az országban. Törvény az iskolák Oroszországban négy kategóriába sorolhatók. Az első a jogi egyetemen található a régi állami egyetemeken. Az állami törvények akadémiák vannak szabadon álló iskolák oda csak a legális fok. Specialized kormányzati kutatóintézetek is kínálnak a jogi oktatás. Végül, a diákok választhatnak, hogy tanulmányozza az orosz törvények a saját jogi egyetemre. A legtöbb nemzetközi jogász hallgatók dönt, hogy folytatja a képzést Oroszország egyik 's nagyobb városokban.Bárki, akinek van egy orosz jogi diplomát is jogi gyakorlatot Oroszországban, de csak azok, akik igazolták képesítéssel rendelkeznek, és elismerte, mint egy ügyvéd is megjelenhet a büntető ügyekben. Beaus a hatalmas ország mérete, a szak megnyitja számos lehetőséget Oroszországon belül azok számára, akik tanulni. Mert Oroszország 's jogi szak még viszonylag új, lehetőségeket, hogy jogi képzési vagy jogi pályára a más országokban még mindig ismeretlen.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  198
 • Közművek részesedése

  28
 • Internet előfizetés

  6
 • Helyi közlekedés

  23

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  4
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Oroszország

Oroszországgal kapcsolatban a legnagyobb ország a világon, Oroszország már félelmetes jelenléte az egész modern történelem. Melyek felölelik mind Ázsiában és Európában, Oroszországban hozza a gazdag történelmi és kulturális örökség azoknak, akik úgy döntenek, hogy folytatják tanulmányaikat ebben az országban. A széles körű és ásványi energiaforrások, Oroszország a világ néhány 's legnagyobb olaj- és földgáz a világon. Oroszország ismert a sok hozzászólás, hogy a tudomány, az irodalom és a zene. Csajkovszkij, a világ egyik 's leghíresebb zeneszerzők, egy orosz, mint ahogy a szerző Dosztojevszkij. Oroszország is megtette az első tárgy, és az első emberes kézműves űrbe. Igaz az, amit Oroszország 's hatása a kultúra és a tudomány eredményeihez való hozzájárulása, hogy az ország tett nyomot a világban. Mi a törvény rendszer, mint Oroszországban? Oroszországnak több bíróság a jogi rendszert.Ezek közé tartozik az Alkotmánybíróság, amely végrehajtásának feladatát a nemzetközi jog és az alkotmány. Azt is a "Arbitrazh " bíróságok, amelyek rendezik a tulajdon és a kereskedelmi viták, valamint a polgári bíróságok, amelyek kezelni büntetőügyekben, valamint fellebbezett ügyek, amelyek nem tartoznak a hatáskörébe más bíróságok. Oroszország 's jogrendszer egyedülálló a maga struktúrája, de nagyon hasonlít a polgári jog szerkezetét.

Vízumkövetelmények

 1. Orosz diákvízum - bármely orosz főiskolán vagy egyetemen való tanuláshoz vagy bármely rövid távú kurzushoz érvényes.
 2. Orosz humanitárius vízum – Azok számára, akik Oroszországba utaznak, hogy posztdoktori kutatásban vegyenek részt, vagy tudományos szemináriumokon vegyenek részt. Legfeljebb egy évig érvényes, beleértve a tudományhoz vagy kultúrához kapcsolódó célokat is. (FIGYELEM: Minden további információ az orosz diákvízummal kapcsolatos.)

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

orosz diákvízum; Orosz humanitárius vízum

Ár és pénznem

Az orosz diákvízum díja a diák útlevelét kiállító országtól és attól függően változik, hogy normál vagy expressz szolgáltatást választ. Például az orosz diákvízum díja egy brit állampolgár számára 165 GBP-től kezdődik. Vegye figyelembe azonban, hogy a jelentkezési díjat nem térítjük vissza, ha a diákvízum iránti kérelmét bármilyen okból elutasítják vagy elutasítják.

Ki kérelmezheti a vízumot?

A legtöbb külföldi állampolgárnak vízumra lesz szüksége ahhoz, hogy Oroszországban tanulhasson. A Független Államok Közössége (FÁK) országainak állampolgárainak nincs szükségük vízumra: Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Moldova, Tádzsikisztán, Ukrajna, Üzbegisztán, valamint Abházia és Dél-Oszétia autonóm régiói. Ha Ön Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán vagy Ukrajna állampolgára, nincs szüksége vízumra, de érvényes útlevélre van szüksége. Ha Ön Abházia, Azerbajdzsán, Moldova, Dél-Oszétia, Tádzsikisztán vagy Üzbegisztán állampolgára, útlevél vagy vízum nélkül is eljöhet Oroszországba tanulni.

Hol lehet jelentkezni?

Orosz nagykövetség vagy konzulátus / felhatalmazott vízumközpontok

Azon országok állampolgárainak, amelyeknek vízumra van szükségük a beutazáshoz, orosz diákvízumot kell beszerezniük, mielőtt Oroszországba utaznának. Jelentkezni a hazájában található orosz nagykövetségen vagy konzulátuson keresztül kell. Egyes országokban engedélyezett vízumközpontok is vannak.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Jelentkezés előtt fel kell venni egy egyetemi kurzusra, hogy hivatalos meghívást kaphasson Oroszországba tanulni. Ha megvan a meghívó, az három hónapig érvényes. Ezután az orosz diákvízum igényléséhez fel kell keresnie a hazájában található orosz nagykövetséget vagy konzulátust, és be kell nyújtania az összes szükséges dokumentumot. Kérjük, vegye figyelembe: Az oroszországi beutazást követő hét napon belül regisztrálnia kell vízumát. Diákvízum esetén általában a meghívó fél (egyetem vagy főiskola vagy nyelviskola vagy intézet) gondoskodik a hallgatók vízumregisztrációjáról. A regisztráció befejezése után megkapja a vízumregisztrációról szóló igazolást, amelyet gondosan meg kell őriznie az ország elhagyásáig.

Az oroszországi diákvízum igényléséhez be kell nyújtania egy kitöltött vízumkérőlapot, az eredeti nemzeti útlevelet (és a címlap másolatát), egy szabványos képet, pénzes utalványt, az orosz fogadó szervezet eredeti meghívólevelét, eredeti negatív HIV-vérteszt (AIDS) igazolás (3 hónapnál nem régebbi). A nemzeti útlevélnek legalább másfél évig érvényesnek kell lennie.

Mikor kell jelentkezni?

A vízumkérelmezési folyamatot 45 nappal a tervezett Oroszországba érkezés előtt indíthatja el. A feldolgozási idő hosszadalmas lehet, két-öt hétig tarthat. A diákvízumot eredetileg 90 napra adják ki, de egy évre meghosszabbítható, majd ezt követően megújítható a tanulás idejére.

Feldolgozási idő

5 Weeks

Munkalehetőségek

Ha rendelkezik orosz diákvízummal, akkor munkavállalási engedélyre lesz szüksége a Szövetségi Migrációs Szolgálattól (FMS), kivéve, ha ezt a munkát a szünidő alatt vagy abban az intézményben vagy szervezetben végzik, ahol tanul. Munkavállalási engedélyt csak akkor adnak ki, ha államilag akkreditált egyetem nappali tagozatos hallgatója és legalább 18 éves. Az engedély csak az engedélyben meghatározott területen vagy szakmában való munkavégzést engedélyezi, valamint az egyeteme városában vagy régiójában. Az orosz tanulmányi vízummal rendelkezők számára a munkavállalási engedély ára 3500 RUB (60 USD). Ha elhagyja az egyetemi képzést, a munkavállalási engedélyt visszavonják, és többé nem dolgozhat Oroszországban.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Ha hamis dokumentumokat mutat be diákvízumához, vagy elrejti vagy hamis tényeket közöl a kérelmében. Ha Ön HIV-pozitív, diákvízummal megtagadhatják a belépést Oroszországba.