Keystone logo
Oroszország

Tanulmány Törvény ban ben Oroszország 2023

Tanuljon itt: Oroszország

Mit jelent a jogi diploma Oroszországban? Oroszországban számos jogi diplomát, és a képzés alapja az Európai egyetemi hagyomány. Néhány egyetem kínál a Bachelor in Law, mint egy belépő szintű jogi diplomát. A szakember a törvény a leggyakrabban megítélt diplomát orosz törvény. Törvény felsőoktatásban Oroszország Oroszország egy viszonylag új szereplő a nemzetközi hallgatói piacon, és az egyik előnye tanul Oroszország az megfizethetőség. Díjak függ a program, de teljesen ésszerű, mint a hasonló programok az Európa más részein. A kulturális örökség az ország egy másik előnye tanul Oroszországban. Diákok tölteni négy-öt év joghallgató Oroszországban, attól függően, hogy válasszon egy Bachelor vagy Specialist program. A diákok, akik már rendelkeznek egy egyetemi diplomát egy másik területen is hozzáadhat egy jogi diplomát csak három év tanulmány.Miután megkapta a Bachelor vagy Specialist Jogi diploma, a diákok választhatnak, hogy folytassa a továbbtanulásra. A Master of Laws szak hozzáteszi további két év nappali tagozatos képzés. A "PhD törvény ", amely a kutatási mértékben igényel további három év nappali tagozatos képzés. Folytatódó továbbképzési megnyitja az utat a nagyobb foglalkoztatási lehetőségeket. Oroszország 's az Oktatási Minisztérium felsorolja a mintegy 350 akkreditált jogi intézmények az országban. Törvény az iskolák Oroszországban négy kategóriába sorolhatók. Az első a jogi egyetemen található a régi állami egyetemeken. Az állami törvények akadémiák vannak szabadon álló iskolák oda csak a legális fok. Specialized kormányzati kutatóintézetek is kínálnak a jogi oktatás. Végül, a diákok választhatnak, hogy tanulmányozza az orosz törvények a saját jogi egyetemre. A legtöbb nemzetközi jogász hallgatók dönt, hogy folytatja a képzést Oroszország egyik 's nagyobb városokban.Bárki, akinek van egy orosz jogi diplomát is jogi gyakorlatot Oroszországban, de csak azok, akik igazolták képesítéssel rendelkeznek, és elismerte, mint egy ügyvéd is megjelenhet a büntető ügyekben. Beaus a hatalmas ország mérete, a szak megnyitja számos lehetőséget Oroszországon belül azok számára, akik tanulni. Mert Oroszország 's jogi szak még viszonylag új, lehetőségeket, hogy jogi képzési vagy jogi pályára a más országokban még mindig ismeretlen.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  277
 • Közművek részesedése

  33
 • Internet előfizetés

  7
 • Helyi közlekedés

  28

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Oroszország

Oroszországgal kapcsolatban a legnagyobb ország a világon, Oroszország már félelmetes jelenléte az egész modern történelem. Melyek felölelik mind Ázsiában és Európában, Oroszországban hozza a gazdag történelmi és kulturális örökség azoknak, akik úgy döntenek, hogy folytatják tanulmányaikat ebben az országban. A széles körű és ásványi energiaforrások, Oroszország a világ néhány 's legnagyobb olaj- és földgáz a világon. Oroszország ismert a sok hozzászólás, hogy a tudomány, az irodalom és a zene. Csajkovszkij, a világ egyik 's leghíresebb zeneszerzők, egy orosz, mint ahogy a szerző Dosztojevszkij. Oroszország is megtette az első tárgy, és az első emberes kézműves űrbe. Igaz az, amit Oroszország 's hatása a kultúra és a tudomány eredményeihez való hozzájárulása, hogy az ország tett nyomot a világban. Mi a törvény rendszer, mint Oroszországban? Oroszországnak több bíróság a jogi rendszert.Ezek közé tartozik az Alkotmánybíróság, amely végrehajtásának feladatát a nemzetközi jog és az alkotmány. Azt is a "Arbitrazh " bíróságok, amelyek rendezik a tulajdon és a kereskedelmi viták, valamint a polgári bíróságok, amelyek kezelni büntetőügyekben, valamint fellebbezett ügyek, amelyek nem tartoznak a hatáskörébe más bíróságok. Oroszország 's jogrendszer egyedülálló a maga struktúrája, de nagyon hasonlít a polgári jog szerkezetét.

Visa Requirements

 1. Russian Student Visa - Valid for study in any Russian college or university or for any short-term courses.
 2. Russian Humanitarian Visa – For those travelling to Russia to engage in post-doctoral research or to attend academic seminars. Valid for up to a year for purposes including those related to science or culture. (PLEASE NOTE: All further information is on Russian student visa.)

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Russian Student Visa; Russian Humanitarian Visa

Ár és pénznem

The fees required for Russian student visa vary according to the country that issued the passport to the student, and whether you opt for standard or express service. As an example, Russian student visa costs for a UK citizen start at GBP 165. However, note that your application fee will not be refunded if your application for a student visa is refused or rejected for any reason.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Citizens from most foreign countries will need a visa to study in Russia. Citizens from Commonwealth of Independent States (CIS) countries do not need a visa: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Ukraine, Uzbekistan plus the autonomous regions of Abkhazia and South Ossetia. If you are a citizen of Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan or Ukraine you don’t need a visa but you do need a valid passport. If you’re a citizen of Abkhazia, Azerbaijan, Moldova, Southern Ossetia, Tajikistan or Uzbekistan you can come to Russia to study without a passport or visa.

Hol lehet jelentkezni?

Russian Embassy or consulate / authorized visa centers

For citizens of countries that need a visa to enter, a Russian student visa will need to be obtained before traveling to Russia. You must apply through the Russian Embassy or consulate in your home country. There are also authorized visa centers in some countries.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Before applying, you need to be accepted onto a course at a university so you can get an official invitation to come to Russia to study. Once you have an invitation, it is valid for three months. Then, to apply for your Russian student visa, you need to visit the Russian embassy or consulate in your home country and submit all the necessary documentation. Please note: You must get your visa registered within seven days of your entry in Russia. In case of student visas, it is normally the inviting party (University or College or Language School or Institute) that arranges for the visa registration of the students. After your registration is done, you will be provided with a proof of your visa registration, which you must retain carefully till you exit the country.

In order to apply for a student visa to Russian, you must submit a completed visa application form, original national passport (and copy of the front page), one standard picture, Money Order, original letter of invitation from your Russian host organization, original negative HIV blood test (AIDS) certificate (not older than 3 months). The national passport has to be valid for not less than one and a half-year.

Mikor kell jelentkezni?

You can start the visa application process 45 days prior to the planned date of arrival in Russia. The processing time can be lengthy, taking from two to five weeks. The student visa is initially issued for 90 days but can be extended to a year and then renewed after that for the duration of the study.

Feldolgozási idő

5 Weeks

Munkalehetőségek

If you have a Russian student visa, you will require a work permit from the Federal Migration Service (FMS) unless this work is undertaken during the holidays or at the institution or organization where you are studying. You will only be issued with a permit to work if you are a full-time student at a state-accredited university and at least 18 years old. The permit will only allow you to work in the field or profession set out in the permit and in the city or region of your university. The cost of a work permit for those on a Russian study visa is RUB 3,500 (USD 60). If you leave your university course, the work permit will be canceled and you will no longer be able to work in Russia.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

If you present false documents for your student visa or hide or misrepresent facts in your application. You may be denied entry into Russia on a student visa if you are HIV-positive.