Keystone logo
Egyesült Királyság

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Egyesült Királyság 2023

Intézmények száma: 778
  • Birmingham, Egyesült Királyság

  Körülbelül 29 000 diák 100 országból (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) a Birmingham City Egyetem nagy és sokszínű hely a tanulásra. Minden tevékenységünk középpontjába a diákokat helyezzük, így biztosítva számukra a legjobb lehetőségeket a jövőbeni sikerekhez.

  • Falmouth, Egyesült Királyság
  • Penryn, Egyesült Királyság

  Kreatív. Csatlakoztatva. Bátor. Több mint 120 éves tapasztalattal, professzionális létesítményekkel, kiváló oktatási képességekkel, páratlan kapcsolatokkal és élénk kreatív közösséggel nem félünk másként csinálni a dolgokat. A Falmouth Egyetemen újragondoljuk a felsőoktatás formáját, és hatásos kutatást és innovációt biztosítunk.

  • Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság

  A globális legjobb 125 egyetem (QS World University Rankings 2023) Newcastle-ben 140 ország 29 000 diákja ad otthont. A Russell Group alapító tagjaként egyike vagyunk annak a mindössze 19 egyetemnek a világon – és csak három az Egyesült Királyságban –, amely az általános kiválóságért (2022) öt plusz QS-csillagos minősítést ért el. Eredetünket az 1834-ben alapított Orvosi és Sebészeti Iskoláig vezethetjük vissza. Ma a világelső kutatást világszínvonalú akadémiai tapasztalattal ötvözzük.

  • Winchester, Egyesült Királyság

  A University of Winchester felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy teljes potenciáljukat kiaknázzák, és változást hozzanak a világban. A Winchesterben, egy gyönyörű, alapvető angol városban, gazdag örökséggel és élénk kortárs kultúrával, az egyetem barátságos és kompakt campusai a városi és egyetemi élet előnyeit kínálják a hallgatóknak. Jó helyen található, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, így London vagy a tengerpart egy óra alatt elérhető, a Southampton repülőtér pedig mindössze 10 perces vonatútra található.

  • Bristol, Egyesült Királyság
  • Stapleton, Egyesült Királyság

  Az UWE Bristolnál felhatalmazzuk Önt a választásra. Olyan egyetemet választani, amely ugyanolyan kihívás elé állítja magát, mint te. Olyan szenvedélyt választani, amely célt ad. Olyan közösséget választani, amely utat mutat, és arra ösztönöz, hogy mindent megkérdőjelezz meg, és a lehető legjobbvá válj.

  • Shadwell, Egyesült Királyság

  A LIS egy új intézmény Londonban. Programjaik mélyen interdiszciplinárisak, és összetett, valós problémák köré épülnek fel. Miért? Mert a világ telített összetett problémákkal, amelyek interdiszciplináris megközelítést igényelnek; megoldásaik nem egyetlen tárgyból vagy szakterületből származnak. A klímaváltozástól a szervezeti kultúráig napjaink összetett problémáit több szempontból is meg kell közelíteni. Ezt csinálja a LIS. Tanítványaikat arra tanítják, hogy szakértő problémamegoldóvá váljanak.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • Kingston upon Thames, Egyesült Királyság
  • London, Egyesült Királyság

  A Kingston Egyetemen szenvedélyesen törekszünk diákjaink életesélyeinek javítására azáltal, hogy segítjük őket tanulási lehetőségeik maximális kihasználásában, és felvértezzük őket a jövőbeli készségekkel és ismeretekkel, amelyekre a 21. század igényes munkahelyén szükség van.

  • Oxford, Egyesült Királyság

  Lady Margaret Hall ("LMH") az Oxfordi Egyetem főiskolája. Az alapítók a kollégiumot Lady Margaret Beaufort tiszteletére nevezték el, aki VII. Henrik király édesanyja és a tudományosság és a tanulás elismert mecénása volt. Az első kilenc diákot 1879-ben vették fel. A Főiskola növekedett, megnyitotta kapuit a férfiak előtt, és mára több mint 600 diákból és 45 ösztöndíjasból álló közösség. Az LMH egyike az Oxfordi Egyetem 39 főiskolájának, amely a világ egyik legmagasabb rangú egyeteme, és a legrégebbi egyetem az angol nyelvterületen.

  • Leeds, Egyesült Királyság

  A számítástechnika, a kémia, a mérnöki, a matematika, a fizika és a csillagászat szakértőit egyesítjük, hogy kiemelkedő tanulói oktatást és kutatást biztosítsunk a következő iskolákban.

  • South Kensington, Egyesült Királyság

  Az Imperial College London részeként, amely a tudomány és a technológia világában vezető szerepet tölt be, a globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzlet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód fúziója révén hajtjuk végre. Az innovatív gondolkodást és az éleslátást új technológiával ötvözzük, hogy megoldásokat dolgozzunk ki a valós világban felmerülő problémákra, az üzleti élet hasznára és a társadalom fejlesztésére.

  • London, Egyesült Királyság

  A London Institute of Banking & Finance (LIBF) több mint 140 éve elismert név a brit oktatásban. Egyetemi és posztgraduális kurzusokat biztosítunk brit és nemzetközi hallgatók számára rész- és teljes munkaidőben. Kisebb, szakosodott egyetemi főiskolaként szakértői karral, kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy segítsünk Önnek karrierje során – világszerte több ezer diáknak segítettünk ebben. Tanfolyamaink biztosítják az üzleti, menedzsment, adattudományi és pénzügyi karrierhez szükséges készségeket, nagy hangsúlyt fektetve a valós élethelyzetekből átvett gyakorlati készségekre.

  • London, Egyesült Királyság

  A King's College London a világ 35 legjobb egyeteme közé tartozik (QS World University Rankings 2022), és Anglia legrégebbi egyetemei közé tartozik (alapítva 1829-ben). Az egyetemnek több mint 29 600 hallgatója van, ebből alig 11 000 nemzetközi hallgató a világ 150 országából.

  • London, Egyesült Királyság

  A világ egyik legizgalmasabb fővárosában található London Met inspiráló és elszánt tanulók, tanárok és innovatív gondolkodók barátságos közösségének ad otthont. Tanfolyamok széles skáláját kínáljuk az alap- és posztgraduális diplomáktól a rövid kurzusokig és a szakmai képesítésekig, amelyek közül sok teljes vagy részmunkaidőben is elérhető az Ön igényeinek és életmódjának megfelelően.

  • Madison, Amerikai Egyesült Államok
  • Teaneck, Amerikai Egyesült Államok
  • + 3 több

  A legnagyobb magánegyetem New Jerseyben, az FDU egy non-profit, nem szekta, többkampuszú intézmény. Az 1942-ben alapított FDU 1948-ban négyéves státuszt kapott, 1956-ban pedig egyetemi engedélyt kapott. Az egyetem több mint 100 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál, beleértve a gyógyszerészi, ápolói, klinikai pszichológiai és iskolapszichológiai doktori programokat; és egy AACSB által akkreditált üzleti iskola. A képzési programokat két New Jersey-i campuson és az Egyesült Államokon kívüli FDU két helyszínen kínálják: Wroxton College-ban, Oxfordshire-ben, Angliában és Vancouver Campus-on, British Columbiában, Kanadában.