Keystone logo
Egyesült Királyság

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Egyesült Királyság 2023

Intézmények száma: 777
  • Shadwell, Egyesült Királyság

  A LIS egy új intézmény Londonban. Programjaik mélyen interdiszciplinárisak, és összetett, valós problémák köré épülnek fel. Miért? Mert a világ telített összetett problémákkal, amelyek interdiszciplináris megközelítést igényelnek; megoldásaik nem egyetlen tárgyból vagy szakterületből származnak. A klímaváltozástól a szervezeti kultúráig napjaink összetett problémáit több szempontból is meg kell közelíteni. Ezt csinálja a LIS. Tanítványaikat arra tanítják, hogy szakértő problémamegoldóvá váljanak.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Kingston upon Thames, Egyesült Királyság
  • London, Egyesült Királyság

  A Kingston Egyetemen szenvedélyesen törekszünk diákjaink életesélyeinek javítására azáltal, hogy segítjük őket tanulási lehetőségeik maximális kihasználásában, és felvértezzük őket a jövőbeli készségekkel és ismeretekkel, amelyekre a 21. század igényes munkahelyén szükség van.

  • Oxford, Egyesült Királyság

  Lady Margaret Hall ("LMH") az Oxfordi Egyetem főiskolája. Az alapítók a kollégiumot Lady Margaret Beaufort tiszteletére nevezték el, aki VII. Henrik király édesanyja és a tudományosság és a tanulás elismert mecénása volt. Az első kilenc diákot 1879-ben vették fel. A Főiskola növekedett, megnyitotta kapuit a férfiak előtt, és mára több mint 600 diákból és 45 ösztöndíjasból álló közösség. Az LMH egyike az Oxfordi Egyetem 39 főiskolájának, amely a világ egyik legmagasabb rangú egyeteme, és a legrégebbi egyetem az angol nyelvterületen.

  • Leeds, Egyesült Királyság

  A számítástechnika, a kémia, a mérnöki, a matematika, a fizika és a csillagászat szakértőit egyesítjük, hogy kiemelkedő tanulói oktatást és kutatást biztosítsunk a következő iskolákban.

  • South Kensington, Egyesült Királyság

  Az Imperial College London részeként, amely a tudomány és a technológia világában vezető szerepet tölt be, a globális üzleti és társadalmi átalakulást az üzlet, a technológia és a vállalkozói gondolkodásmód fúziója révén hajtjuk végre. Az innovatív gondolkodást és az éleslátást új technológiával ötvözzük, hogy megoldásokat dolgozzunk ki a valós világban felmerülő problémákra, az üzleti élet hasznára és a társadalom fejlesztésére.

  • London, Egyesült Királyság

  A London Institute of Banking & Finance (LIBF) több mint 140 éve elismert név a brit oktatásban. Egyetemi és posztgraduális kurzusokat biztosítunk brit és nemzetközi hallgatók számára rész- és teljes munkaidőben. Kisebb, szakosodott egyetemi főiskolaként szakértői karral, kiváló helyzetben vagyunk ahhoz, hogy segítsünk Önnek karrierje során – világszerte több ezer diáknak segítettünk ebben. Tanfolyamaink biztosítják az üzleti, menedzsment, adattudományi és pénzügyi karrierhez szükséges készségeket, nagy hangsúlyt fektetve a valós élethelyzetekből átvett gyakorlati készségekre.

  • London, Egyesült Királyság

  A King's College London egy nemzetközileg elismert egyetem, amely kivételes oktatást és világelső kutatást nyújt. Elkötelezettek vagyunk a pozitív és fenntartható változás előmozdítása mellett a társadalomban, és megvalósítjuk azt a víziónkat, hogy a világot jobb hellyé tegyük.

  • London, Egyesült Királyság

  A világ egyik legizgalmasabb fővárosában található London Met inspiráló és elszánt tanulók, tanárok és innovatív gondolkodók barátságos közösségének ad otthont. Tanfolyamok széles skáláját kínáljuk az alap- és posztgraduális diplomáktól a rövid kurzusokig és a szakmai képesítésekig, amelyek közül sok teljes vagy részmunkaidőben is elérhető az Ön igényeinek és életmódjának megfelelően.

  • Madison, Amerikai Egyesült Államok
  • Teaneck, Amerikai Egyesült Államok
  • + 3 több

  A legnagyobb magánegyetem New Jerseyben, az FDU egy non-profit, nem szekta, többkampuszú intézmény. Az 1942-ben alapított FDU 1948-ban négyéves státuszt kapott, 1956-ban pedig egyetemi engedélyt kapott. Az egyetem több mint 100 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál, beleértve a gyógyszerészi, ápolói, klinikai pszichológiai és iskolapszichológiai doktori programokat; és egy AACSB által akkreditált üzleti iskola. A képzési programokat két New Jersey-i campuson és az Egyesült Államokon kívüli FDU két helyszínen kínálják: Wroxton College-ban, Oxfordshire-ben, Angliában és Vancouver Campus-on, British Columbiában, Kanadában.

  • Bradford, Egyesült Királyság

  A Bradfordi Egyetemen a hangsúly a társadalmi, kulturális és gazdasági hatás feltételeinek megteremtésén van. Elkötelezettek vagyunk a társadalmi befogadás mellett, és a lehetőségek bővítése és a hallgatók lehetőségeinek kiaknázása érdekében végzett munkánk eredményeként az elmúlt két évben az angol egyetemek társadalmi mobilitási indexének élére kerültünk.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • + 4 több

  A Hult több, mint egy non-profit üzleti iskola, hanem egy dinamikus multikulturális közösség, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ legelőrelátóbb üzleti tehetségeit. Megfordítjuk az oktatás hagyományos megközelítését azáltal, hogy a cselekvés általi tanulási tapasztalatok felhasználásával a tanulók készségeit attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoznak hozzánk, kivételes üzletemberré alakítjuk át a diploma megszerzésétől kezdve.

  • Belfast, Egyesült Királyság

  Üdvözöljük a Belfasti Queen's University Bölcsészettudományi, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Karán. Nemzetközileg elismert kutatók, tudósok és hallgatók dinamikus közössége vagyunk, akik elkötelezettek az összekapcsolt tanulás modern és tartalmas helyének megteremtése és fenntartása mellett. Nyitottak vagyunk minden tehetségre, üdvözöljük a kihívásokat és a változásokat, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tárgyi szakértelmünket felhasználva változtassunk az életünkön helyi, nemzeti és nemzetközi szinten.

  • Wallisdown, Egyesült Királyság

  Csatlakozzon online közösségünkhöz, és merüljön el a kreativitásban. Ismerje meg kreatívtársait, miközben online tanulással alakítja szakmáját. Tanfolyamaink olyan emberek számára készültek, akik szenvedélyesen foglalkoznak azzal, amit csinálnak, és motiváltak arra, hogy saját tempójukban, saját terükben tegyék meg karrierjük következő lépéseit. Ha jelet keresett, hogy csatlakozzon hozzánk, ez az.

  • Neuchâtel, Svájc
  • Leicester, Egyesült Királyság
  • + 1 több

  A CIES - International Center for Sports Studies, egy független tanulmányi központ a svájci Neuchâtelben. 1995-ben alapítványként jött létre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a University of Neuchâtel, valamint Neuchatel városa és állama között.