Keystone logo
Egyesült Királyság

Tanulmány Törvény ban ben Egyesült Királyság 2023

Tanuljon itt: Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság jogi diploma jogi diplomát az Egyesült Királyságban általában egy egyetemi diplomát, és kezdődik a Bachelor of Laws (LLB) vagy diploma Law. Befejezésekor, azoknak, akik szeretnének jogi gyakorlatot kell vennie a joggyakorlat pálya. Ezt követi a képzésben a munkát egy ügyvédi iroda az általuk választott. Megszerezte a jogi diploma az Egyesült Királyságban Mivel a jogi diploma tartják egy egyetemi diplomát az Egyesült Királyságban, ez ​​kevesebb, mint előfeltétele a jogi diploma egy másik országban. Hogy jogot tanul itt, egyszerűen beiratkozik egy jogi képzés az egyetemen, amelyet választott. A legtöbb program vegye három-négy év alatt fejezik be. A befejezést követően a munkaerőpiacon versenyképes lehet. A tanév három szempontból: egy őszi távon fut szeptembertől januárig, a tavaszi félévben fut januártól áprilisig, és a nyári idő, hogy májustól júniusig, néha benyúló augusztus.UK egyetemek szívesen nemzetközi diákok, hogy azok különböző programok, köztük törvény. Sok ügyvédi irodák is egyre a nemzetközi figyelmet, és tanul az Egyesült Királyságban biztosít munkát lehetőségek iránt érdeklődők számára a karrier folytat a törvényt. Azok, akik képesek munkát találni tanulmányi programokat neves brit ügyvédi irodák és keresni egy teljes joggal címet az Egyesült Királyságban találja át a jogi gyakorlat más országokban egyszerű, amely azokat az országokat is gyakorlat szokásjog alapján. A diploma egy neves egyetem nemzetközi elismerést egy nagy lépés, hogy munkát találjanak, a diploma megszerzése után.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  601
 • Közművek részesedése

  69
 • Internet előfizetés

  34
 • Helyi közlekedés

  74

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Egyesült Királyság

Sokan összetévesztik az Egyesült Királyság Nagy-Britannia, de valójában nem ugyanaz a dolog. Az Egyesült Királyság egyesült csoport négy országban: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Ez a négy ország osztozik a szigetek az északnyugati kontinentális Európa és egyesül alatt egyetlen kormány egy uralkodót. Nagy-Britannia áll csak Angliában, Skóciában és Walesben. Míg az Egyesült Királyságban négy különböző országokban, mindegyiknek megvan a maga kultúrája és a különböző dialektusok, mindennek oka van, hogy sokan összekeverik a brit Angliával. Évszázadokon, Anglia volt az uralkodó nemzet, az uralkodóval gyakran nevezik a "Queen of England. " Amikor az emberek azt hiszik, a brit, a kép az uralkodó gyakran az első dolog, amit gondol. A királyok, királynők, hercegek és hercegnők of England váltak a nemzetközi hírességek. Az Egyesült Királyságban is ismert egyéb kulturális ikonok, mint David Beckham, Dr. Who és a Beatles.Ha meglátogatta az Egyesült Királyságban, amit szeretne étkezhetnek dekadens Cadbury csokoládé után egy hagyományos ételt a fish and chips, mosás mindent le egy pohár Guinness sört. Az emberek az Egyesült Királyság is ismert vezetők a művészetek, valamint a tudomány és a technológia. Az Egyesült Királyságban az a hely, ahol a divat trendek gyakran indul és színészek, vagy zenészek születnek. London, az egész középpontjában, gyakran nevezik a "kulturális nagyhatalom. " A jogrendszer az Egyesült Királyságban A common law rendszer eredetileg az Egyesült Királyságban, és használják Angliában, Walesben és Észak-Írország. Bár Scotland is az Egyesült Királyság része, használja a pluralista rendszer, amely elvén alapuló polgári jogi keverve néhány közös alapelvekkel. A Szerződés Unió csatlakozott ezek a független országok, az Egyesült Királyságot előírt független jogrendszer minden országra. Azok, akik jogot tanul az Egyesült Királyságban általában tanulni Angliában, így közös jog területén a választás.

Visa Requirements

Tier 4 (General) Student Visa has been replaced with the so-called “Student Route”. The Student Route is the UK’s new Student Visa, which will be available to EEA nationals as well, who, before Brexit, did not need a visa to study in the UK.

Student Route (ages 18+)

Child Student Route (ages 4 - 17, which has replaced the Tier 4 Child Student Visa)

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Route

Ár és pénznem

GBP 348

The current UK student visa fees are:

 • £348 if applying from outside the UK.
 • £475 if you apply to extend or switch to a Student Visa from inside the UK.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Anyone entering the country for studies must apply for a Student Visa if entering after January 1, 2021. This includes EU/EEA nationals who previously did not need a visa to enter the UK for their studies. You will need to reach 70 points on the Points Based System, which measures whether you meet the requirements to study in the UK. This includes:

 • Have you been accepted into an approved institution?
 • Do you have the financial resources to fund your stay in the UK?
 • Are you proficient in English?
 • Does your course meet the course requirements?

Those graduating from a British educational institution by and after Summer 2021 will be able to apply for the post-graduate visa, allowing them to work/look for work in the UK for up to 2 years.

Hol lehet jelentkezni?

UK visa application centre / Online

You can apply for a UK student visa at the UK visa application centre in your home country. You can find a list of UK visa application centres worldwide here: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

You can also apply for a UK student visa online through the UK Home Office Visas and Immigration Service website. You can start here: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Weboldal:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

To obtain a UK student visa, you will first need to be accepted onto a course. For most courses, you will also need to prove that you understand English to the required level.

The UK student visa application process differs slightly depending on the type of UK student visa you are applying for.

For your UK student visa application, you will need to provide the following:

 • passport or travel ID
 • proof that you can cover your course and living costs
 • proof of parental or guardian consent if you are under 18
 • proof of acceptance onto your course
 • proof of payment of healthcare surcharge

Depending on your country of origin, you may also need to have a tuberculosis test.

When you arrive in the UK, you may need to register your UK student visa with the police. You should receive information about whether you need to register in your UK student visa sticker or letter from the UK Home Office. You will also need to apply for a Biometric residence permit if you are staying in the UK for longer than 6 months.

Mikor kell jelentkezni?

You can apply for a Student Visa up to 6 months before your courses start. UK student visa processing times vary according to where you are applying from but generally you will receive a decision within 3 weeks if you are applying from outside the UK, and within 8 weeks if you are applying within the UK.

The General student visa length depends on the duration of your course and you can apply to extend it if you wish to stay in the UK to work or pursue further studies. The Child student visa is valid for the length of the course, up to a maximum of 6 years, and can be extended. The length of the short-term student visa cannot exceed the length of your course and cannot be extended.

Feldolgozási idő

3 Weeks

Munkalehetőségek

International students are allowed to work with studying in the UK, under certain conditions. The type of work that you can do will depend on what you are studying and if you will be working during the school term, or during breaks.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

The main reasons for student visa refusals are:

 1. Missing or incorrect documents;
 2. Failure to meet financial requirements;
 3. Incorrect document format.