Keystone logo
Németország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Németország 2023

Intézmények száma: 239
  • Ulm, Németország

  Az Ulmi Egyetem a tanulás, tanítás, kutatás és transzfer vezető központja. 1967-es „egy fedél alatti” egyetemi alapítása óta lenyűgözően az innováció és a tudás élénk nemzetközi központjává fejlődött.

  • Berlin, Németország

  A FUBiS a Freie Universität Berlin intenzív, akadémiai programja, amelyen keresztül a hallgatók krediteket szerezhetnek, amelyeket beszámíthatnak a saját intézményükben szerzett diplomáikba. A FUBiS foglalkozások 3-6 hétig tartanak, és nyáron és télen is zajlanak.

  • Heide, Németország

  A West Coast University of Applied Sciences Schleswig-Holstein egyik legfiatalabb állami egyeteme, és a modern berendezések mellett elsősorban a gyakorlatorientált oktatásra és a jó felügyeletre összpontosít. Összesen körülbelül 1900 diák jelentkezik be, és az egyéni tanulási környezet és az egyes kurzusokon kis csoportokban végzett munka fontos. A Heide/Holsteinben található hely ideális turisztikai tanulmányaihoz, mivel a város közel van olyan turisztikai gócpontokhoz, mint Büsum, St. Peter-Ording, Sylt és Hamburg. Röviden: Ön tanulmányozza, hol zajlik a turizmus, és profitálhat a turisztikai ágazat számos (regionális) gyakorlati partnerével kialakított erős hálózatból. Emellett egyetemünkön működik a Német Turizmuskutató Intézet. Mivel az intézet alkalmazás-orientált kutatásokat folytat, országos hálózattal rendelkezik, és a gyakorlatban is kiváló hírnévnek örvend, könnyebben indulhat el pályafutása. A jelenlegi kutatási eredményekből az oktatásba való folyamatos tudástranszfer révén jövőorientált diplomát kínálunk Önnek.

  • Hamburg, Németország

  A Kühne Logisztikai Egyetem – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – egy magánegyetem a hamburgi HafenCityben. A KLU azon kevés magánegyetemek egyike Németországban, amelyek jogosultak saját PhD-kiadásra. A független, államilag minősített egyetem fő kutatási területei a fenntarthatóság, a digitális átalakulás és az értékteremtés a közlekedés, a globális logisztika és az ellátási lánc menedzsment területén. A 2020-as KLU „10 éves díjnyertes oktatás és kutatás” mottója alatt ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

  • Eltville, Németország

  A Regensburgi Egyetem kapcsolt intézményeként az IRE|BS Real Estate Academy elkötelezett a legmagasabb minőség iránt, és nemzetközi vezető szerepet tölt be az ingatlanszakértők egyetemi és részmunkaidős oktatásában. Több mint három évtizede folyamatosan egy lépéssel az ingatlanpiaci minősítési követelmények előtt járunk.

  • Fulda, Németország

  Az egyetem széles körű tudományos és szakmai oktatást kínál, különös tekintettel az "egészségre, táplálkozásra és élelmiszerekre". Számos kutatási és fejlesztési projektet folytatnak magánvállalkozásokkal és iparágakkal. A Fulda Egyetem kb. 100 egyetem a világon. A nemzetközi programok száma folyamatosan növekszik: alapképzések, mint a "Nemzetközi Üzlet és Menedzsment", "Tudomány és mérnöki tudomány" vagy "Nemzetközi egészségtudományok", valamint a mesterképzések, mint a "Nemzetközi Menedzsment", "Interkulturális kommunikáció és európai tanulmányok" , a "Nemzetközi Élelmiszer-üzleti és Fogyasztói Tanulmányok" vagy a "Globális szoftverfejlesztés" részben vagy egészben angol nyelven folyik.

  • Potsdam, Németország

  A Potsdami Sport- és Menedzsment Alkalmazott Tudományok Egyeteme – a Brandenburgi Állami Sportszövetség (LSB) non-profit intézményeként – a sport és az egészség fókuszát önálló profilként fejlesztette ki. A megvalósítás során átlépik a határokat az oktatásban és a kutatásban, ápolják a kapcsolatokat más tantárgyakkal, és a gyakorlattal hálózatokat építenek ki. A sportnak a társadalom egésze számára megnövekedett jelentősége során kialakult egy kitágult sportfelfogás, amely pl. B. magában foglalja a sportmozgalmat megelőző és terápiás kontextusban, valamint a sport- és testmozgás ipar vállalatainak szervezeti irányítását. E fejlesztések hatására a sporttudomány is a felfordulás szakaszában van.

  • Munich, Németország

  Üdvözöljük a HM Hochschule Müncheni Alkalmazott Tudományok Egyetemén! Minden évben több mint 2500 nemzetközi diák és kutató csatlakozik tehetséges akadémiai közösségünkhöz Németország egyik legszebb, történelmi és csúcstechnológiás városában. A lehető legjobb támogatást nyújtjuk, hogy otthon érezze magát Németországban, Münchenben és egyetemünkön.

  • Dortmund, Németország
  • Frankfurt, Németország
  • + 5 több

  Az International School of Management (ISM) Németország vezető magán üzleti iskolái közé tartozik. Az 1990-ben alapított ISM hét campussal rendelkezik Dortmundban, Frankfurt am Mainban, Münchenben, Hamburgban, Kölnben, Stuttgartban és Berlinben, és több mint 3850 diáknak ad otthont. A nemzetköziség, az erős gyakorlati orientáció és a személyes tanulási légkör éppúgy része az ISM sikertörténetének, mint a szakmai készségek oktatása és a soft skillek intenzív képzése. Ez nemcsak izgalmas gyakorlati projekteket, esettanulmányokat és szakmai gyakorlatokat foglal magában, hanem az üzleti világ oktatóival való szoros interakciót is. Ezek a sikertényezők tükröződnek az ISM összes Bachelor, Master és MBA programjában.

  • Munich, Németország

  A Müncheni Orvostudományi Kutatóiskola (MMRS) az LMU Orvosi Karának központi intézménye. Úgy tervezték, mint egy ernyőszerkezet, amely felöleli az összes doktori képzést (rendszeres doktori tézisek és strukturált Ph.D. programok) a humán orvostudomány, a fogorvoslás, a humán biológia és az élettudományok területén.

  • Berlin, Németország

  A CODE egy nemzetközi és inkluzív tanulási környezet, amely a világ minden tájáról vonzza a digitális úttörőket, és képessé teszi őket arra, hogy teljes potenciáljukat kihasználják. Közösségként a kreativitás, a kritikus gondolkodás, az együttműködés és a kíváncsiság által vezérelt tanulás elősegítésével ösztönözzük az átalakuló innovációt.

  • Berlin, Németország

  A Sigmund Freud Magánegyetem (SFU) az osztrák jog szerint 2005 óta akkreditált magánegyetem Bécsben, Linzben, Párizsban, Berlinben, Milánóban és Ljubljanában.

  • Berlin, Németország

  A Catalyst egy kreatív művészeti és technológiai tanulási intézmény, amely a rendkívüli berlini Funkhausban található. Tanfolyamaink az elektronikus zenei gyártást és előadást, a hang- és zenei gyártást, a hangmérnökséget, a filmgyártást, a filmkészítést, a vizuális effektusokat és a színészetet foglalják magukban. A kezdőknek szóló 4 hetes nyári kurzusoktól kezdve a brit egyetemi partnerünk által jóváhagyott alap- és mesterképzésekig terjednek.

  • London, Egyesült Királyság
  • Berlin, Németország
  • + 1 több

  MetFilm School egy vezető filmes, televíziós és online médiaiskola, amely alap-, posztgraduális és rövid kurzusokat kínál különféle kézműves területeken. Az iskolának Londonban, Leedsben és Berlinben van kampusza.

  • Vallendar, Németország
  • Düsseldorf, Németország

  A WHU – Otto Beisheim School of Management az első számú német üzleti iskola a képzési programok terén. Az EQUIS, AACSB és FIBAA által akkreditált WHU akadémiai programokat és oktatást kínál a vezetők számára, négy alapértéket követve bátran és elkötelezetten: közösség, kozmopolitaság, vállalkozói szellem és kiválóság. A COVID-19 ellenére a WHU készen áll a növekedésre és az előre tervezésre.