Keystone logo
Mexikó

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Mexikó 2023

Intézmények száma: 258
  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Monterrey, Mexikó

  A Tecnológico de Monterrey az első számú magán-, non-profit egyetem Mexikóban. Az 1943-ban alapított egyetem azóta 26 egyetemre nőtt szerte Mexikóban, és a zászlóshajó kampusszal Monterreyben. Az oktatási tapasztalatok révén olyan embereket formálunk meg, akik a változás ágenseivé válnak, akik hajlandóak még versenyképesebbek lenni annak érdekében, hogy mindenki javára váljanak, egyértelműen a létezésre összpontosítva a birtoklás helyett a mások szolgálatára; olyan emberek, akik felelősek saját életükért, tudatában vannak annak, hogy cselekedeteik mások átalakulását elősegíthetik.

  • Monterrey, Mexikó
  • Guadalajara, Mexikó
  • + 2 több

  A Tecnológico de Monterrey-t 1943-ban alapították Don Eugenio Garza Sada elképzelésének és egy vállalkozói csoportnak köszönhetően, akik egy non-profit egyesületet hoztak létre Enseñanza e Investigación Superior néven, AC A Tecnológico de Monterrey egy magán, non-profit, független intézmény. nincs politikai és vallási hovatartozása.

  • Campeche, Mexikó

  Az Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) az alap- és posztgraduális diplomák felsőoktatási intézménye, amelynek céljai és vezérelvei egyenlő tanulási lehetőségeket garantálnak minden ember számára.

  • Jumeirah, Egyesült Arab Emírségek
  • Guadalajara, Mexikó
  • + 1 több

  Professzionális, független szellemű, akkreditált filmes iskola, a Raindance 1992 óta tanít kezdő és tapasztalt filmeseket egyaránt. Ethósunk a függetlenségre irányul, tanfolyamainkat pedig arra tervezték, hogy a saját stílusod szerint fejleszd képességeidet.

  • Tlaquepaque, Mexikó

  Az ITESO a Guadalajarai Jezsuita Egyetem. 1957-ben alapították, és világszerte több mint 228 jezsuita egyetem hálózatához tartozik. Mindannyian megosztják a jezsuita oktatás 450 éves hagyományát, amely hagyomány a történelem során a világ gondolatának középpontjában állt, és amely a tudomány és a művészet minden területén vezetőket oktat.

  • Mexico City, Mexikó

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexikó
  • Monterrey, Mexikó
  • + 2 több

  Az EGADE Business School (Tecnológico de Monterrey) világszerte elismert hírnevet szerzett, mint a vezető latin-amerikai üzleti oktatási intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza a mindenütt működő vezetőket, akik közös értéket teremtenek és átalakítják a társadalmat.

  • Mexico City, Mexikó

  A Vatel Nemzetközi Szálloda Menedzsment és Turizmus Világszerte elismert intézmény, amely felkészíti a hallgatókat arra, hogy elsajátítsák azokat a tudást és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy felelősségteljesen végezzenek vezetői feladatokat a vendéglátóipari egységekben, például szállodákban, éttermekben, ügynökségekben. utazás, szolgáltató ügynökségek, kórházak, rekreációs központok stb.

  • Naucalpan de Juárez, Mexikó

  Tudatában annak, hogy jobb embereket és szakembereket kell felkészíteni arra, hogy sikeresebben UVM -nél úgy döntöttünk, hogy bevezetjük új Certeza oktatási modellünket.

  • México, Mexikó

  Elkötelezettek vagyunk az egyetem iránt, hogy olyan üzleti és humán fejlesztési területekre irányuló megközelítéseket közvetítsünk, amelyek rendkívül sikeres stratégiákat kínálnak. Szilárd meggyőződésünk, hogy az előkészítés funkciója az, hogy az egyént tudás és értékek személyévé tegye, amelyek pozitív tapasztalati szinten együttműködnek társadalmunkkal. Mi a tanulást olyan eszközként javasoljuk, amely elkötelezettséget és nagy eredményeket és elégedettséget eredményez, hangsúlyozzuk azon szakembereink kiválasztását, akik belépéskor már gazdagító profillal rendelkeznek a területen, ami lehetővé teszi számukra, hogy tapasztalatokkal hozzájáruljanak osztálytársaikhoz és osztálytermi professzoraikhoz. , mert a tudást lelkesedéssel, őszinteséggel, őszinteséggel és frissítéssel alkalmazzák. Egyetemünk lehetővé teszi diplomáink és oktatóink fejlődését és növekedését, valamint kényelmes létesítményeket, ahol a használat elsőbbséget élvez.

  • Puebla City, Mexikó

  A Pueblai Műszaki Egyetem elkötelezett amellett, hogy megfeleljen és folyamatosan javítsa minőségirányítási rendszerének hatékonyságát azáltal, hogy meghatározza, felülvizsgálja és rendszeresen értékeli az egyetem által nyújtott oktatási szolgáltatás megerősítését célzó minőségi célkitűzéseket, hogy teljes mértékben felkészítse az a termelési és szociális szektor igényeit.

  • Mexico City, Mexikó

  A Mexikói Technológiai Egyetemen meg vagyunk győződve arról, hogy mindenkinek joga van minőségi oktatáshoz. Ezért ahhoz, hogy középiskoláját, egyetemi vagy posztgraduális tanulmányait folytathassa, megfizethető tandíjat, tudományos ösztöndíjakat és állásbankot kínálunk Önnek. Célunk, hogy szakemberré váljon, felkészülve az életminőség javítására.

  • Cortazar, Mexikó

  Világszínvonalú egyetem vagyunk, amely egy átfogó minőségirányítási rendszeren keresztül működik, amely: A Politechnikai Egyetemek modellje alapján integráltan képzi az embereket a minőségükért és relevanciájukért elismert különböző oktatási programok révén. Magasan képzett személyzettel rendelkezik. Fenntartható megközelítéssel és nemzetközi vetítéssel támogatja a kutatás, a technológiafejlesztés és az innováció kultúráját.

  • México, Mexikó

  Az Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo nyilvános és világi felsőoktatási intézmény, Vasco de Quiroga humanizmusának örököse, Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo eszméi; Pascual Ortiz Rubio, az Amerikai Első Autonóm Egyetem kezdeményezésére, amelynek küldetése: Hozzájárulni Michoacán, Mexikó és a világ társadalmi, gazdasági, politikai, tudományos, technológiai, művészeti és kulturális fejlődéséhez, egyenes, hozzáértő, és vezető emberi lények, akik környezetünkben változásokat generálnak, egyetemünk etikai értékei által vezérelve, releváns és minőségi oktatási programok révén; a társadalmi szükségletekhez kapcsolódó kutatások elvégzése, amelyek elősegítik a tudományos és technológiai fejlődést és a művészi alkotást; olyan tevékenységek létrehozása, amelyek megóvják, megőrzik, növelik és terjesztik az egyetemes értékeket, a demokratikus gyakorlatokat és a fenntartható fejlődést a terjesztés és az egyetemi bővítés révén.