Keystone logo
Mexikó

Tanulmány Törvény ban ben Mexikó 2024

Tanuljon itt: Mexikó

Válás Ügyvéd Mexikó Mexikó 's felsőoktatás rendszere modellezi a rendszer követi az USA-ban, a diákok kell keresni főiskolai ' s diplomát törvény (LLB) előtt halad át egy végzős jogi diplomát (LLM). A mexikói bachelor 's diplomát hívják "Licenciatura ", míg a master ' s mértékben az úgynevezett "Maestria ". Engedéllyel ügyvédek Mexikóban már elvégezte a négy-öt éves szakmai jogi képzés akkreditált jogi egyetemre vagy egyetem (úgynevezett "Facultad de Derecho "). Joghallgatók utasítják legfontosabb területek a mexikói polgári törvénykönyv, valamint az alkotmányos és büntetőjogi. Diákok számára, hogy szakosodnak egy adott területen a mexikói jogszabályok majd nem lesz probléma a kívánt jogot program Mexico City egyedül több mint 35 jogi egyetemen, a városok Monterrey és Guadalajara, amely további jogi egyetemek közül lehet választani.Tandíjat díjak eltérhetnek egyik intézmény a másik. Ösztöndíjak és pénzügyi támogatást lehet igénybe venni, attól függően, hogy az egyetem 's politika. Munkavállalási lehetőségeinek Ügyvédek Mexikóban ügyvédek állandóan a kereslet miatt Mexikóban ' s növekvő gazdaság, virágzó lakosság és a változó társadalmi szerkezetet.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  316
 • Közművek részesedése

  19
 • Internet előfizetés

  27
 • Helyi közlekedés

  19

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Mexikó

A szövetségi alkotmányos köztársaság található, a déli határán az Egyesült Államok, Mexikó egyik legnagyobb független ország a világon, és az otthoni közel 115 millió embert. A Világbank úgy véli, Mexikóban, hogy egy felső-közép jövedelmű miatt hatalmas olaj és ezüst tartalékok és lenyűgöző bruttó hazai termék kimeneti hajtott a közelmúltban iparosodott gazdaság, amely szorosan összefügg a NAFTA. Mexikóban is van egy virágzó turizmus és az első helyen közül Észak- és dél-amerikai országban, az UNESCO világörökség része. Goldman Sachs előrejelzése szerint Mexikóban lesz a világ egyik 's legnagyobb gazdasága 30 év alapján a folyamatos emelkedése miatt a turizmus és az olaj / fémiparban. Mexikó 's kormányzati hasonlít a szövetségi kormány szerkezetét az USA áll, és a bírósági végrehajtó és törvényhozó hatalom, hogy ellenőrizzék 31 különálló állam és a szövetségi körzet.A mexikói elnök a demokratikusan megválasztott, és a kormányfő és az állam. Működését a szövetségi kormány által diktált elfogadott iránymutatások 1917-ben a kialakulását, a Politikai alkotmány az Egyesült Államok Mexikóban. Mexikó 's jogrendszer Mexikó ' s jogrendszer alapján működik, ahol polgári törvénykönyv római jogból származott alapszabálya és kódok (Corpus Juris Civilis) eredetileg a Justinianus császár, majd később módosított, a napóleoni (francia) kódex 1804-ben Mexikóban 's polgári törvénykönyv erősen befolyásolja az ország ' s társadalmi normák, és magában foglalja ingatlan, személyes, családi és szerződéses jogszabályi előírásoknak.Négy részre osztható, a Polgári Törvénykönyv tartalmazza "Könyvek " nevezett: "The Book of kötelezettségei " (a szerződési jog); "The Book of egyének " (házasság, válás, apasági); "The Book of Assets " (személyi és ingatlan) és a "The Book of leszármazottja 's Estates " (végrendeletek, végrendeletek és végrendelet kérdések).

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Ideiglenes rezidens diákvízum (Residente Temporal Estudiante)

Ár és pénznem

USD 30

A diákvízum kiadásának költsége az állampolgárságtól függően változik. 17 és 30 USD között lehet.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Ha Ön a schengeni övezet, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada vagy Japán állampolgára vagy állandó lakosa, vagy ha érvényes vízummal rendelkezik ezen országok bármelyikére, nincs szüksége vízumra Mexikóba, ha látogatásának célja tanulni, és ha a tartózkodás időtartama nem haladja meg a 180 napot.

Azoknak a diákoknak, akik más országokból származnak, vagy 180 napnál hosszabb időre látogatnak, diákvízumot kell kérniük Mexikóba.

Hol lehet jelentkezni?

Konzuli Hivatal

A hallgatói ideiglenes tartózkodási vízumot személyesen kell igényelni a lakóhelyéhez legközelebbi konzuli irodában.

Weboldal:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A kérelmezőknek személyesen kell vízumot kérniük, előzetesen megbeszélt interjú alkalmával.

 1. Érvényes útlevél a hazatérés után legalább 6 hónappal.
 2. Eredeti elfogadó levél a mexikói iskola/intézménytől.
 3. Eredeti levél vagy bizonyítvány, amely tartalmazza a hallgató költségeinek fedezetét, beleértve a teljes ösztöndíjat, és ha fogadó családnál marad, ne felejtse el csatolni a vezető családtag személyi igazolványát. Abban az esetben, ha az ösztöndíjat vagy a költségeket nem tartalmazza, az utolsó 3 hónap számlakivonatának bemutatása kötelező.
 4. Kiskorúak esetén - A tanuló születési anyakönyvi kivonata megfelelően Apostillel.
 5. A nemzetközi hallgatóknak nemzetközi fedezetű egészségügyi/balesetbiztosítási igazolást kell bemutatniuk.
 6. Jó egészségi állapotot igazoló orvosi nyilatkozat is szükséges, amely jelzi, hogy a jelölt mentes a betegségektől.
 7. Vízumkezelési díj.
 8. Kitöltött jelentkezési lap.
 9. Egy fénykép színes, útlevél méretű, fedetlen arccal.

Miután a kérelmezők beléptek Mexikó területére, az első 30 naptári napon belül a Nemzeti Migrációs Intézettől kérelmezni kell a tartózkodási kártyát, amely akkreditálja az országban való legális tartózkodásukat, és lehetővé teszi számukra, hogy Mexikóban maradjanak.

Mikor kell jelentkezni?

A mexikói diákvízumot átlagosan 2 nap alatt lehet kiállítani, és a kérelmező állampolgárságától függően akár 3 hétig is eltarthat. Érdemes jó előre jelentkezni.

A diákvízum érvényességi ideje egy év.

Feldolgozási idő

2 Days

Munkalehetőségek

Mexikóban diákvízummal nem dolgozhatnak, és nem folytathatnak bérezési tevékenységet.

Ha a hallgatót egy mexikói cég/intézmény felkéri jövedelmező tevékenységek végzésére, a mexikói vállalatnak/intézménynek munkavállalási engedélyt kell kérnie a mexikói Nemzeti Migrációs Intézettől (www.inm.gob.mx).

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A bevándorlási hatóságok dönthetnek úgy, hogy elutasítják az országba való belépési kérelmet, ha a kérelmezőt büntetőeljárás alá vonták, vagy súlyos bűncselekmény miatt ítélték el.