Keystone logo

Tanulmány Törvény ban ben Mexikó 2023

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  265
 • Közművek részesedése

  17
 • Internet előfizetés

  26
 • Helyi közlekedés

  17

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  6
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Mexikó

A szövetségi alkotmányos köztársaság található, a déli határán az Egyesült Államok, Mexikó egyik legnagyobb független ország a világon, és az otthoni közel 115 millió embert. A Világbank úgy véli, Mexikóban, hogy egy felső-közép jövedelmű miatt hatalmas olaj és ezüst tartalékok és lenyűgöző bruttó hazai termék kimeneti hajtott a közelmúltban iparosodott gazdaság, amely szorosan összefügg a NAFTA. Mexikóban is van egy virágzó turizmus és az első helyen közül Észak- és dél-amerikai országban, az UNESCO világörökség része. Goldman Sachs előrejelzése szerint Mexikóban lesz a világ egyik 's legnagyobb gazdasága 30 év alapján a folyamatos emelkedése miatt a turizmus és az olaj / fémiparban. Mexikó 's kormányzati hasonlít a szövetségi kormány szerkezetét az USA áll, és a bírósági végrehajtó és törvényhozó hatalom, hogy ellenőrizzék 31 különálló állam és a szövetségi körzet.A mexikói elnök a demokratikusan megválasztott, és a kormányfő és az állam. Működését a szövetségi kormány által diktált elfogadott iránymutatások 1917-ben a kialakulását, a Politikai alkotmány az Egyesült Államok Mexikóban. Mexikó 's jogrendszer Mexikó ' s jogrendszer alapján működik, ahol polgári törvénykönyv római jogból származott alapszabálya és kódok (Corpus Juris Civilis) eredetileg a Justinianus császár, majd később módosított, a napóleoni (francia) kódex 1804-ben Mexikóban 's polgári törvénykönyv erősen befolyásolja az ország ' s társadalmi normák, és magában foglalja ingatlan, személyes, családi és szerződéses jogszabályi előírásoknak.Négy részre osztható, a Polgári Törvénykönyv tartalmazza "Könyvek " nevezett: "The Book of kötelezettségei " (a szerződési jog); "The Book of egyének " (házasság, válás, apasági); "The Book of Assets " (személyi és ingatlan) és a "The Book of leszármazottja 's Estates " (végrendeletek, végrendeletek és végrendelet kérdések).

Tanuljon itt: Mexikó

Válás Ügyvéd Mexikó Mexikó 's felsőoktatás rendszere modellezi a rendszer követi az USA-ban, a diákok kell keresni főiskolai ' s diplomát törvény (LLB) előtt halad át egy végzős jogi diplomát (LLM). A mexikói bachelor 's diplomát hívják "Licenciatura ", míg a master ' s mértékben az úgynevezett "Maestria ". Engedéllyel ügyvédek Mexikóban már elvégezte a négy-öt éves szakmai jogi képzés akkreditált jogi egyetemre vagy egyetem (úgynevezett "Facultad de Derecho "). Joghallgatók utasítják legfontosabb területek a mexikói polgári törvénykönyv, valamint az alkotmányos és büntetőjogi. Diákok számára, hogy szakosodnak egy adott területen a mexikói jogszabályok majd nem lesz probléma a kívánt jogot program Mexico City egyedül több mint 35 jogi egyetemen, a városok Monterrey és Guadalajara, amely további jogi egyetemek közül lehet választani.Tandíjat díjak eltérhetnek egyik intézmény a másik. Ösztöndíjak és pénzügyi támogatást lehet igénybe venni, attól függően, hogy az egyetem 's politika. Munkavállalási lehetőségeinek Ügyvédek Mexikóban ügyvédek állandóan a kereslet miatt Mexikóban ' s növekvő gazdaság, virágzó lakosság és a változó társadalmi szerkezetet.

Visa Requirements

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Temporary Resident Student Visa (Residente Temporal Estudiante)

Ár és pénznem

USD 30

The cost of issuing a student visa varies depending on the nationality. It can be anywhere between US$17 and $30.

Ki kérelmezheti a vízumot?

If you are a citizen or a permanent resident of the Schengen Area, UK, USA, Canada or Japan, or if you have a valid visa for any of those countries, you do not require a visa to Mexico if the purpose of your visit is studying, and if the duration of your stay does not exceed 180 days.

Students who are from other countries, or who will be visiting for a period longer than 180 days must apply for a student visa to Mexico.

Hol lehet jelentkezni?

Consular Office

You must apply in person for a Student Temporary Resident Visa at the Consular Office closest to your place of residence.

Weboldal:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Applicants are required to apply for a visa in person through a pre-arranged interview appointment.

 1. Valid passport with at least 6 months after the return.
 2. Original Letter of acceptance from the school/institution in Mexico.
 3. Original Letter or Certificate indicating the covering expenses of the student, including the full scholarship and in case they will stay with a host family do not forget to attach the ID of the leading member of the family. In case the scholarship or expenses are not included, it's mandatory to present the account statements for the last 3 months.
 4. In case of minors - Student’s birth certificate duly Apostilled.
 5. International students are required to show proof of medical/accidental insurance with international coverage.
 6. Medical statement showing good health and indicating that the candidate is free from any of the illnesses is also required.
 7. Visa processing fee.
 8. Completed application form.
 9. One Photograph in color, passport size with the face uncovered.

Once applicants have entered Mexican territory, they must, within the first 30 calendar days, apply to the National Migration Institute for the residence card that accredits their legal stay in the country and allows them to remain in Mexico.

Mikor kell jelentkezni?

A Mexican student visa can be issued in an average of 2 days and can take up to 3 weeks, depending on the nationality of the applicant. You should apply well in advance.

The validity of student visa is of one year.

Feldolgozási idő

2 Days

Munkalehetőségek

Students cannot work or engage in any remunerative activity while on a student visa in Mexico.

When the student has been invited by a Mexican company/Institution to perform lucrative activities, the Mexican company/institution must request a work permit at the National Migration Institute in Mexico (www.inm.gob.mx).

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Immigration authorities may decide to refuse the request to enter the country if the applicant is subject to criminal process or has been convicted of a serious crime.