Keystone logo
Magyarország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Magyarország 2023

Intézmények száma: 46
  • Budapest, Magyarország

  A MOME művészek, tervezők, alkotók és innovátorok egyeteme, amelyet Moholy-Nagy László ihletett a globális kihívások megoldásán. Moholy-Nagy László a modernizmus jegyében kiállt a művészet társadalomformáló, technológiai újításokkal való összefonó szerepe mellett. Arra összpontosítunk, hogy a mentoráláson keresztül teljes személyi megközelítést alkalmazzunk, és egy értékvezérelt művészeti és design ökoszisztémát hozzunk létre a kelet-közép-európai (Közép- és Kelet-Európa) régióban.

  • Budapest, Magyarország

  Érje el céljait, fejlessze elméjét, és légy sikeres! Tanuljon üzletet, menedzsmentet vagy turizmust Magyarország első számú üzleti iskolájában! Diákjaink 78%-a érettségi előtt kap állásajánlatot. Csatlakozzon a 83 ország 18 000 diákjához, és szerezze meg élete legjobb élményét!

  • Budapest, Magyarország

  A Magyar Sporttudományi Egyetem Közép-Európa egyik legrégebbi, legsikeresebb és szakmailag elismert oktatási és sporttudományi egyeteme. Nagyon tiszteljük és értékeljük hagyatékunkat, megőrizzük hagyományainkat, és folyamatosan kutatjuk az innovatív módszereket az oktatásban és a kutatásban. Utóbbiak megfelelnek a 21. századi felsőoktatással szemben támasztott elvárásoknak, valamint hallgatóink elvárásainak a biztos tudással, minőségi oktatókkal és szolgáltatásokkal, valamint nagyszerű tanórán kívüli tapasztalatokkal.

  • Nyíregyháza, Magyarország

  A Nyíregyházi Egyetem az ország alkalmazott tudományegyetemeinek egyik kiemelkedő intézménye, ahol a kutatás, a színvonalas oktatás, a személyes odafigyelés kiváló infrastruktúrával párosul.

  • Miskolc, Magyarország

  Az 1735-ben alapított, bányászati és kohászati szakemberképző intézetként, a világ számos politechnikai intézetének mintául szolgáló intézetként University of Miskolc mindig is jelentős szerepet töltött be a tudományok művelésében, a szakmai oktatásban és képzésben. Az Intézmény a 20. század utolsó néhány évtizedében egy teljes értékű, színes egyetemmé fejlődött a hagyományos három műszaki karral (Földtudományi, Anyagtudományi, Gépészmérnöki és Informatikai) és az új közgazdasági, jogi, művészeti és művészeti karokkal. Humán, egészségügy és zene, továbbképzések, vagy felsőfokú szakképzések is. Az egyetemnek körülbelül 10 000 hallgatója van, és közel 600 oktatója van, akiket megközelítőleg azonos számú műszaki és adminisztratív alkalmazott segít.

  • London, Egyesült Királyság
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Az EIT Digitális Nyári Iskola programjai nyitva állnak alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók, fiatal szakemberek és mások számára, akik szeretnének mélyrehatóan belemerülni a feltörekvő digitális technológiákba, megtanulják, hogyan lehet a technológiát vállalkozássá alakítani, és végül mélytechnológiai induló vállalkozásokat szeretnének indítani. Tanuljon az EU legjobb technológiai partneregyetemeinek oktatóitól és személyzetétől. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet céges esetek, projektmunka és együttműködés révén. Versenyképes árú tandíj. Jó szórakozást a találkozáshoz és a hálózatépítéshez hasonló gondolkodású diákokkal a világ minden tájáról!

  • Sopron, Magyarország

  University of Sopron fő céljai között szerepel kutatási képességeinek további növelése és a nemzetköziesedés elősegítése. Az egyetem több tanulmányi programot kíván kínálni angol nyelvoktatáson keresztül.

  • Budapest, Magyarország

  Az Óbuda University jogelődjeit is figyelembe véve 140 éves intézmény. Mára a magyar felsőoktatás meghatározó szereplője és Magyarország vezető gyakorlatorientált műszaki képzést nyújtó intézménye, ahol több mint 12 000 hallgató folytatja tanulmányait. 2010. január 1-jén megalakult az Óbuda University a Budapesti Műszaki Egyetem jogutódjaként. Az Óbuda University jellemző a hagyományok ápolása, a haladás és fejlődés nyomon követése. 2021 augusztusától új feltételekkel, rugalmasabb keretek között működik az Óbuda University . Az Óbuda University Kálmán Rudolf Alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy az Egyetem minőségi és versenyképes kompetenciákat és tanulási lehetőséget biztosítson hallgatói számára műszaki, informatikai, természet- és gazdaságtudományi, valamint tanárképzési területeken. "Az ötleteket mérnöki formává alakítjuk." Gyakorlati alapú egyetemként teljes körű tudományos programokat kínál magyar és angol nyelven. A program 4 felsőoktatási szakképzést, 17 alapképzést, 11 mesterképzést, 3 doktori képzést, valamint nappali, esti és távoktatási specializációt foglal magában. Az ÓU hallgatói több területen folytathatnak alap- és alkalmazott kutatásokat az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelõen, az egyetemi stratégiának megfelelõen, amely elsõsorban négy pilléren nyugszik: robotika, egészségügyi informatika, mesterséges intelligencia és kiberbiztonság, amely összefonódik. a teljes mérnöki palettát a klasszikus elektrotechnikán, gépészeten, építészeten át a kreatív iparig. Az oktatás minőségét jelzi, hogy az Intézmény ISO szabvány követelményeinek megfelelő minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és elnyerte a legmagasabb elismerést, a Felsőoktatási Minőségi Díjat. Az Emerging Economies Universities, Rankings of the Times Higher Education szerint az Óbuda University a 351-400. 2022-ben.

  • Budapest, Magyarország

  Az 1991 -ben Közép -Európa első magán felsőoktatási főiskolájaként alapított iskolából az International Business School valóban modern és dinamikus üzleti iskolává nőtte ki magát. Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk egy rangos brit egyetemmel, a The University of Buckinghammel, amely a diplomás foglalkoztathatóság szempontjából a legjobbak közé tartozik, és vezető szerepet tölt be a brit nemzeti hallgatói felmérésben.

  • Budapest, Magyarország

  Wekerle Business School - mint tekintélyes oktatási intézmény - úgy véli, hogy a bolognai rendszeren belül kiemelkedő oktatást kíván nyújtani. Célja, hogy olyan feltételeket teremtsen az oktatás számára, amelyek elősegítik a hallgatók tudományos és személyes fejlődését azáltal, hogy egyesítik a magas szintű tudományos ismereteket a gyakorlati oktatással, az intézményen kívüli vállalati partnerségek alapján.

  • Budapest, Magyarország
  • Székesfehérvár, Magyarország

  Kodolanyi Janos University (KJU) egy államilag akkreditált nonprofit egyetem, amely a turizmus és vendéglátás, az üzleti menedzsment, a tömegtájékoztatás és a kommunikáció, a társadalomtudományok, a történelem, a kultúra és a nyelvtudomány területén kínál tudományos programokat. Az akadémiai programok mellett a KJU a középiskola utáni, LLP tanfolyamok széles skáláját kínálja oktatóknak és gyakornoknak, valamint nemzetközi szemesztereket, nyári tanfolyamokat, tanulmányutakat és gyakornoki programokat.

  • Paris, Franciaország
  • Angers, Franciaország
  • + 6 több

  Az ESSCA egy globális háromkoronás Business School. Jövőbeli alkotók vagyunk, felhatalmazva és inspirálva etikusan gondolkodó hallgatóinkat tehetségük kifejezésére. Az ESSCA-ban a felelős vezetők fejlesztik a kritikus és kreatív gondolkodási készségeket, hogy kiemelkedjenek a modern üzleti élet néhány legdinamikusabb ágazatában.

  • Budapest, Magyarország

  Semmelweis University vezető felsőoktatási intézmény Magyarországon és a közép-európai régióban az orvostudomány és az egészségtudomány területén. Fő elkötelezettsége az oktatás, a kutatás és a gyógyítás integritásán alapul, amelyek a Semmelweis University nemzetközileg elismert tudásközpontokká teszik.

  • Budapest, Magyarország

  McDaniel College Budapest Campus magyarországi oktatási miniszter engedélyével külföldi felsőoktatási intézményként van bejegyezve. A liberális művészetekorientált hallgatók számára egy szabványos négyéves amerikai egyetemi programot kínál Magyarországon, az Egyesült Államokban és az EU-ban érvényes Bachelor of Arts fokozattal.

  • Dunaújváros, Magyarország

  Egy fiatal és modern magyarországi egyetem oldalára jutott el, amely gyakorlatorientált alap- és mesterképzéseket biztosít angol nyelven. Büszkék vagyunk környezet- és hallgatóbarát campusunkra, csúcstechnikával felszerelt laboratóriumainkra és magasan képzett oktatóinkra. Vállalkozásokkal, szervezetekkel és egyéb oktatási intézményekkel való széleskörű együttműködéssel hazai és nemzetközi szinten egyaránt képesek vagyunk diákjainknak tanulmányaik mellett ösztöndíjakat, speciális programokat és utazási lehetőségeket biztosítani.