Keystone logo
Lengyelország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Lengyelország 2023

Intézmények száma: 137
  • Warsaw, Lengyelország

  A varsói University of Economics and Human Sciences – az oktatás új dimenziója. A varsói University of Economics and Human Sciences Egyetem az új lehetőségek egyeteme. Varsó szívében található modern campusunk olyan teret kínál a hallgatóknak, ahol fejleszthetik kreativitásukat, építhetik karrierjüket és részt vehetnek különböző projektekben.

  • Pomorska, Lengyelország

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) egy képzési és tanácsadó cég, amely képzési, támogatási és fejlesztési projektek biztosítására szakosodott nagy és közepes méretű hazai és külföldi vállalatok vezetői és alkalmazottai számára.

  • Dabrowa Gornicza, Lengyelország

  A WSB University nemcsak az oktatás színvonalát határozza meg a lengyel piacon, hanem megszilárdította pozícióját a külföldi piacokon is, erős intézményi partnerré válva az oktatás és a kutatás területén. Ezt támasztja alá, hogy az egyetem lengyelországi nemzetköziesítési rangsorban elért 2. helye is magas. A WSB Egyetem évek óta a lengyel magánegyetemek élvonalában volt és továbbra is az élen jár. A tanulmányok egy részének külföldön történő lebonyolításának lehetősége, külföldi szakmai gyakorlatok, két diploma egyidejű megszerzését lehetővé tevő programok – lengyel és külföldi, részvétel számos nemzetközi projektben – csak néhány lehetőség a sok közül, amelyeket diákjainknak kínálunk.

  • Gdańsk, Lengyelország

  Gdansk University of Physical Education and Sport az egyetlen sportegyetem Pomerániában, ahol elméleti és gyakorlati órákat tartanak elismert tudósok és magasan képzett szakemberek az egyes tanulmányi területeken releváns területeken, valamint olimpiai és nemzeti csapatok edzői, valamint kiemelkedő teljesítményt nyújtó edzők. sportolók. Gdansk University of Physical Education and Sport didaktikai kínálata modern, széles és változatos. A képzési terület részeként a hallgató a munkaerő-piaci igények kielégítésére kialakított szakirányok széles skálájából választhat szakirányt, és azt kiegészítheti az egyetem által kínált egyéb szakokkal.

  • Bialystok, Lengyelország

  A Bialystoki Orvostudományi Egyetem egy modern, gyorsan növekvő állami egyetem, amelynek küldetése, hogy a lehető legjobb oktatást nyújtsa a professzionális, felelősségteljes, élvonalbeli egészségügyi személyzet számára; tudományos kutatások végzése a világ legfejlettebb szintjén; innovatív megoldások megvalósítása az egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve, a társadalmi igények kielégítése.

  • Wrocław, Lengyelország

  A Wrocławi Természettudományi és Műszaki Egyetemet 1945-ben hozták létre, főként a mára megszűnt Lvivi Műszaki Egyetem és a Lvivi Jan Kazimierz Egyetem tudományos munkatársainak bevonása eredményeként, akik a Német Műszaki Iskola lerombolt épületeit adaptálták. - Technische Hochschule.

  • Gdańsk, Lengyelország

  A Gdański Műszaki Egyetem (lengyel név: Politechnika Gdańska) Lengyelország egyik legrégebbi és Észak-Lengyelország legnagyobb műszaki egyeteme. 1904-ben hozták létre, és azóta világszínvonalú mérnököket oktat a tudomány és a technika különböző területein. Gdańskban - egy ezer éves hagyományokkal rendelkező város és a kapu a lengyel partvidékig - tökéletes hely a tanuláshoz és a hallgatói élet élvezéséhez.

  • Stockholm, Svédország
  • Boden, Svédország
  • + 3 több

  A Rookies Certified School és a legjobban rangsorolt iskola a játékfejlesztésben.

  • Gdańsk, Lengyelország

  A Gdański Műszaki Egyetem (lengyel neve: Politechnika Gdańska) Lengyelország egyik legrégebbi egyeteme és Észak-Lengyelország legnagyobb műszaki egyeteme. 1904-ben alapították, és azóta világszínvonalú mérnököket oktat a tudomány és a technológia különböző területein. Gdańskban található – egy ezer éves hagyományokkal rendelkező városban és a lengyel tengerpart kapujában –, és tökéletes hely a tanuláshoz és a diákélet élvezetéhez.

  • Olsztyn, Lengyelország

  Az University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) 1999. szeptember 1-jén alapították. A létesítés három olsztyni felsőoktatási intézmény, azaz a Mezőgazdasági és Technológiai Akadémia, a Pedagógiai Felsőoktatás és a Warmia Teológiai Intézet egyesítéséből származik. Az University of Warmia and Mazury in Olsztyn küldetése változatos tevékenységek elvégzése magasan képzett diplomások és tudományos személyzet képzése céljából, a régió gazdaság igényeire reagáló tudományos kutatások elvégzése és a nemzeti kultúra gazdagítása céljából.

  • Wrocław, Lengyelország

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw legmagasabb szintű művészeti és formatervezési oktatást kínálja három szinten – Bachelor, Master és Ph.D. Állami egyetem vagyunk, és négy karon oktatunk nappali és részmunkaidőben hallgatókat: Festészet és Szobrászat Kar, Belsőépítészeti és Tervezői Kar, Kerámia- és Üvegtudományi Kar és Grafikai és Médiaművészeti Kar.

  • Warsaw, Lengyelország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jelenia Góra, Lengyelország
  • Świerzawa, Lengyelország

  ff

  • Gliwice, Lengyelország

  Üdvözöljük a Silesian University Of Technology (SUT), ahol minden kétséget kizáróan sikeres embereket oktatnak. A SUT a 10 lengyel egyetem rangos csoportjába tartozik, a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium által szervezett "Kiválósági Kezdeményezés-Kutatási Egyetem" verseny nyertesei.

  • Warsaw, Lengyelország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...